כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במהלך שיטוטי מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר זול מאוד מאוד . השאלה אם יש סכנה לכרטיס מחודש / מזוייף ? על פי התגובות, האתר מאשר שהכרטיס חדש , הגולשים מאשרים שהוא עובד עם WIN 10. אשמח לחוות דעתכם לפני רכישה, http://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_321087.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך GTX1050 שעולה כ 600 שח שאני בודק באתרים שונים יש את הגרסה בקישור המצורף שעולה 300 שח בלבד אבל היציאות נראות מוזרות. יש לו יציאת VGA שלא נראה לי כבר קיימת בכרטיסים. ראיתי את הכרטיס הנ"ל בהרבה אתרים. מישהו התנסה איתו ? שווה משהו? תודה https://www.joom.com/en/products/5f1297ce95966501063c3949
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
מתחמם בפראות ואז כל המחשב קורס ונדלקת בכרטיס נורה אדומה. איך זה יכול להיות שהוא לא מקרר את עצמו? מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס HD 6870, המטרה היא גיימינג STARCRAT 2 BF3 וכ'ו... יש לי מחשב דיי פשוט 4G CORE 2 DUE 2.6GHZ יש לו ספק HEC 300VN-2RX - כמובן שזהו ספק 300W אין לי צרכני מתח במחשב רק HARDDISK אחד, מעבד זכרון וכ'ו. האם יש צורך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ? כמו כן, ראיתי את המחיר של הכרטיס בארץ ובחול ההפרשים דיי גבוהים בחול כ- 620 שקלים לעומת בארץ 880 שקלים... ( SAPPHIRE) רציתי לדעת האם אפשר להשיג אחריות בינלאומית על הכרטיס אם כן מה הנוהל ? מישהו עשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המדיה סנטר שלי בכרטיס מסך, שמתי 2 משחקים שרצו על הפנים עם הכרטיס OB מקריאה במפרטים החלטתי ללכת על HD7750, כבר רציתי לצאת לקנות אבל אז התחלתי לחשוב על הספק המארז שלי הוא ANTEC 2480 עם ספק 380W, האם אמורה להיות בעיה כלשהי? התחממות? או שהכל ירוץ בשקט ובשלווה? מצפה לתשובה מהירה שאוכל לרוץ לקנות את הכרטיס עוד היום תודה - - - נערך: - - - לא משנה, כבר מצאתי בפורומים אחרים שלא תהיה בעיה, תודה
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבנתי מחיפוש בפורום שמכל הדגמים, Leadtek הכי מומלץ ( מבחינת ביצועים וכמות רעש מינימלית ), אך עכשיו אני מתלבט בין LEADTEK WINFAST FX6600GT 128MB DDR PCI-EXPRESS לבין LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS תיארתי לעצמי שה - Extreme יותר טוב, אבל משום מה הוא זול ב - 50 שקל מהשני ( בחנות נועה מחשבים ). מה לדעתכם עדיף ? הנה קישורים לשני המוצרים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2975&catcode=489 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2710&catcode=489
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות תקלות שהיו לי עם כרטיס מסך Leadtek FX6200 ניסיתי לעדכן את הדרייבר וקיבלתי כל פעם הודעה שלא מדובר בכרטיס שך Leadtek. פתחתי את המחשב, שלפתי את הכרטיס, ומה אני מגלה ? בכלל לא כתוב עליו Leadtek אלא Gainward. ב-Device Manager הכרטיס מופיע כ-NVIDIA GeForce 6200 TurboCache. מה זה, עבדו עליי ? או שזה אותו כרטיס בשם אחר ? האם הוא פחות טוב ? מה קורה כאן ?? :s05:
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס פרופיל נמוך רצוי עכשיו מבוסס ציפסט חזק (למחשב מבוסס אתלון XP 2200 פלוס) ראיתי שיש X1600 אבל זה כבר כרטיס שאינו זמין כל כך בשוק. האם יש אותו גם בסדרות החדשות של ATI כלומר האם הם יוצאים גם בגרסת פרופיל נמוך או שאני צריך להסתפק בכרטיסי זבל כמו 8500 7300 5200 הכי טוב שראיתי עד עכשיו היה X1600 וגם מקישור שנתנו פה ולא לחנות והוא היה PCI X ואני מחפש AGP.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס. שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..) לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה. אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן) לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה. חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של Abit AB9 Pro שאין לי רצון להחליף. אני רוצה לקנות כ.מסך של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI ויוציא לי גם סאונד. הבעיה שממה שהבנתי הכרטיסים של NVIDIA דורשים חיבור לSPDIF OUT בלוח האם על מנת להוציא סאונד דרך ה HDMI האם יש לי מה לעשות חוץ מלקנות ATI ? האם יש כרטיסים של NVIDIA עם כרטיס קול משולב ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/item/21487-amd-to-have-hd-6990-dual-cards-in-february http://techreport.com/discussions.x/20206 יאממי
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך הפופולארי Geforce RTX 2070 של NVIDIA מקבל את טיפול ה-Super והופך לחזק יותר - בדקנו עד כמה שווה המלך החדש של תג המחיר 500 דולר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-