כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 6800 gt ויש לי שאלה קטנה. מהירות העברת המידע של הכרטיס שלי היא x8 -agp אבל הלוח אם שלי ישן והוא מגביל לי את הכרטיס ל 4x. עד כמה באמת זה משפיע בביצועים של המחשב במשחקים? תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב שמשמש כמחשב שמחובר לטלוויזיה בשביל נטפליקס וכדומה. התצורה כרגע לוח אם GA-H81M-S2H עם כרטיס מסך מובנה INTEL4400 מעבד Intel i3 4160 בשביל הצרכים האלה הוא מסתדר ועושה עבודה סבירה. עם בוא הקורונה והסגר הוא נהפך למחשב למשחקים של הילדים מדי פעם - כרגע פול טיים מיינדקראפט ומדי פעם מצליח קצת פורנייט. שומעים את המעבד "נקרע" לפעמים . איזה כרטיס מסך אני יוכל להוסיף במסגרת תקציב יחסית מצוצמם שיעשה למחשב חיים קלים יותר? זה לא מחשב שמשחקים בו יום יום אלא בעיקר בסופ"ש. תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב 1000 ש"ח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמו: [h=2]Gigabyte R9 280X WindForce 3X OC 3GB ?[/h] אני יודע שאפשר לעשות OVERCLOCK לכמעט כל כרטיס, אבל שיש OC בשם זה אמור להיות דגם עם יחוד כלשהו, או סתם חלק מהשם ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנל אצל חנות מחשבים שלא אציין את שמה לפני בידיוק 4 חודשים ב 1435 שח-אני רואה עכשיו שהכרטיס עולה שם כעבור 4 חודשים 1475,במקום לרדת משמעותית הוא עולה כיצד זה ייתכן??או שפשוט רכשתי אותי בתקופה "טובה"?? אחרי שכבר הייתה ירידת מחירים?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מסך 17", אולי בעתיד אני אשדרג ל 19". משום מה קראתי כמה הודעות של אנשים שאומרים שלגודל מסך כזה יותר טוב כרטיס כמו 9600GT במקום 8800GT וכל זאת למרות שה 8800GT יותר טוב מה 9600GT. מישהו יכול להסביר לי איך הכרטיס מסך וחוזקו מתקשרים לגודל המסך? עוד שאלה, אני משחק על רזולוציה 1024 על 768 ומקסימום 1280 על 1024. הרבה אומרים שלרזולוציות נמוכות עדיף 9600GT וגם פה למרות שה 8800GT יותר חזק. למה זה? ד"א, אני כבר קניתי את הכרטיס שלי ואני שואל ליידע כללי. אני לא כזה גיימר אלא מדי פעם משחק איזה משחק שניים... זה הכרטיס שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי קירור פסיבי והוא היה היחיד (חוץ מ sparkle שלא כל כך רציתי) לכן לא היו לי הרבה…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה ללא OC nVidia GeForce GTS 450 1024 MB DDR 5 PCIe אז מאיזה חברה עדיף: Gigabyte Asus Gainward Leadtek Palit Sparkle Twintech תודה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אפשר להוריד את התוכנה בקישור הזה http://www.cpuid.com/cpuz.php לאחר ההתקנה , יש לשונית גם של סוג כרטיס המסך במדויק (לדוגמא יהיה רשום 4850 , ולא 4800 ) רוני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם כרטיס כמו 4850 או 9800GTX+ מתאים למסך SAMSUNG T240 ?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
או שחבל על ה550 ש"ח שזה יעלה? המחשב שעליו מדובר הוא מחשב עם 5GB 667 RAM ומעבד A64 3.8Ghz. ספק כח יוחלף אםפ יהיה צורך.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק קטן לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 זה תקין? תוצאה שקיבלתי >>> [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שהמפרט בקצרה הוא: מעבד i5200k 8 ג'יגה DDR3 1333 כ.מסך 570GTX ספק 620 SEASONIC לוח gigabyte p67x-ds3 משהו כזה... בכל אופן, יש לי כרטיס 9800GTX+ שלא בשימוש, האם כדאי לחבר אותו ושיישמש בתור dedicated physics ? למכור לא נראה משתלם במיוחד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=72 ראיתי את הביקורת הזו ודי נגנבתי מהתוצאות, השאלה היא מה אחוז הביצועים שאני אאבד בX4 ? I5 2500K Z68A-D3-B3 רזולוציה 1680X1050
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה טוב יותר? אני יכול לבחור אחד מהם..
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-