כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כי אם כן אז אפשר לקחת את הסמסונג ואם יהיו פיקסלים שרופים אפשר להרוס את המסך ואז לקבל עדיין אחריות תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומד בפני הרכבת מפרט למחשב שישמש לעבודה גראפית בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ודומות (ללא משחקים או עריכת סרטים אבל עם אופציה לצפייה בסרטים). כחלק מהמפרט אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007 (ברזולוציה 1200X1600) ולכן חשוב לי לברר מהו הכרטיס המומלץ לשימוש כזה שמסוגל "להחזיק" מסך כזה בתקציב של כ-500 שקל ועדיף הזול ביותר. ממה שהבנתי, ה-7300GT אמור להיות לא רע - השאלה אם הוא מתאים למסך כזה? אופציה נוספת היא לקנות מסך 19" Samsung 971P ואז להסתפק בכרטיס הנ"ל. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מדברת על הכרטיסים מסוג 9600 של נוידיה, ששני החברות מוכרות. SPARKLE: SF-PX96GT512D3-HM Cool-pipe http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=77&sub_id=177 לעומת CLUB3D: 9600GT 512MB Overclocked Edition http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/329 האם ספארקל טובים, חברה טובה? שווה לקחת את הכרטיס שלהם לעומת ה-9600 עם הOC של CLUB3D?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אנשים, המשחק עובד חלק, גם בהגדרות אולטרה, אבל לפעמים יש בעיות בגרפיקה... גלי'צים כאלה ריצפה משנה צבעים, פתאום ים באמצע האדמה.. דברים הזויים לגמרי. אני משחק על ULTRA אבל זה קרה לי גם ב HIGH. הכרטיס מסך\מעבד ללא אובר קלוק. משחקים כבדים אחרים (GW2 למשל) עובדים בסדר גמור על ההגדרות הגבוהות ביותר, ככה שאין בעיה של התחממות לדעתי. אולי דרייברים? יש למישהו מושג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 8700m GT vs 8800m GTX א. האם ההפרש בביצועים משמעותי? ב. ברשותי מחשב נייח עם כ.מסך ATi X1800 XT 512MB. האם ה 8700m GT יותר טוב מה X1800 XT? (אני יודע שהאחד הוא לניידים והשני לא אבל בכל זאות). ג. אשמח לקבל Benchmark שמקיף את שלושת הכרטיסים שרשמתי. חיפשתי ב TomsHardware ולא היה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם. הציון של המערכת 820 המערכת שלי: E6320 2GB kingston 800 7300Gs 320GB SATAII gigabyte ds4-p35 motherboard מה הבעיה אם בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הכרטיסים הם Sapphire Radeon HD6950 2GB GDDR5 PCI-e Model 9S6950G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31800 והכטיס השני הוא Gigabyte Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 PCI-E GV-R695OC-1GD R695D52GDB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=32416 והאם מישהו ממליץ על אחד מהם יותר מהשני? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלת ביצועים איכותיים ויעילים יותר באותה עלות, לצד פופולריות הכרייה הקריפטוגרפית, ממשיכים לתת אותותיהם בעולם המחשבים האישיים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי יחזיק בכלל 4850? (יכנס למארז?/ספק הכח יספיק??) 2. במידה וכן, כמה שאלות לגבי הקירור של הכרטיס הספציפי הזה : http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes הבנתי כבר שהדגם של כרטיס זה מתחמם, אך האם לכרטיס הנ"ל יש קירור טוב יותר? 3. האם שווה לרכוש לכרטיס הזה קירור אחר? אולי כזה : http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139 אודה לכם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש (בעקבות הקודם ששבק חיים - פרטים נוספים בפורום לוחות אם, מעבדים וזכרונות), הכולל כרטיס מסך OB. לוח האם הוא GA-MA69GM-S2H של gigabyte המבוסס של 690 של AMD ומכיל כרטיס מסך של ATI, וכן יש לי את הכרטיס מסך החיצוני הישן שלי, 7100 המבוסס על GEFORCE (של POINT OF VIEW, אם זה מעניין). האם כדאי להיצמד לכרטיס ה-OB או להפעיל את החיצוני?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש וחצי ככה, מישהו יודע עם שווה לחכות לGT300 או שכדאי כבר לקנות 5850?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס שלי שהם יותר מעודכנים ממה שהxp כולל בתוכו.ניסיתי באתר של אסוס אבל הכי מעודכן שם זה כמו שמגיע ביחד עם מערכת ההפעלה.ומה שפורסם כאן באתר לא הבנתי אילו מהם מתאימים לי.מישהו יכול לעזור ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה באטל פילד 3 מתקרב ולפי מה שהבנתי כדי להריץ על הגדרות של high ו medium צריך יותר מhd4870 512 מה שיש לי כרגע מה שאני מתכנן כרגע לקנות זה gtx580 שמעתי שזה כרטיס מסך מצוין למשחקים או hd6950 כרגע אני לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך מבחינת ביצועים מה יותר שווה לי לדעתכם? דרך אגב בשביל לחסוך שאלות מיותרות המחשב שלי זה q9550 מעבד corssair 550vx ספק כוח לוח אם של P5q asus זיכרון 4 גיגה 800 mhz וזהו כאילו אני חושב שהספק יספיק לדעתי כי אני מכיר חבר שקנה את הgtx ויש לו 520 v של corssair
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין: Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ל: Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ? הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למערכת הקיימת שלי אני מתכנן OC למעבד מכיוון שהוא ישן משהו מבחינת תקציב אין לי בעיה לשים כ-800 ש"ח +- על הכרטיס השאלה האם לא ניתן בהתאם לנתונים שלי כרטיס זול יותר להלן המערכת שלי לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC - לפי הבנתי ניתן להגיע ב-OC ל3.00-3.33 GHZ זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2) DDR2 800MHz ספק כוח: Seasonic 500W SS-500ET-APFC-F3 OEM Active PFC Power supply דיסק קשיח: 500GB של SEAGATE + 160GB של WD מסך: LG F700P 17 כרטיס מסך להחלפה: FX6600GT PCI-e 128Mb ז"ל מעוניין לשחק משחקים כגון: (בהגדרות בינוניות/ואף גבוהות אם ניתן) Pro evolution nba cod need 4 …
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהתקנתי את הכרטיס שלי - 6800NU בשתי מערכות הפעלה... שמתי לב להבדל של 15 מעלות בטמפ' האיידל... לאחר בדיקה גיליתי שהדרייברים החדשים (7.1.8.4) הם הסיבה לכך... אך יש דרך לתקן את הדבר... אם אתם מתקינים RIVA TUNER מספיק להעלות לשניה את תדירות ה - CORE ל- 401MHz והבעיה נפתרת עד לפעם הבאה שתאתחלו... אגב מספיק שתעשו רק TEST ולא APPLY כדי שהבאג יתוקן... אני עשיתי את זה והמעלות צנחו מ 65 באיידל.. ל- 48!!! מקווה שעזרתי...
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברה אל תיקנו יותר nvidia כי היא הוציא את כל האופציות של חיבור לטלויזיה והודיעה על כך רישמית ואנחנו נדפקנו למה כי לכל מי שיש geforce 8 ומעלה לא יוכל לראות יותר וידיאו כאשר הוא מחבר לטלויזיה ויותר מזה גם את האופציות הרגילות של גודל המסך המישני הם הורידו הם ממש מניאקים
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-