עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iveco,

בסוף הבנצמרק יש תמיד נקודות מקבלים " ציון " מאיזה ציון זה משמעותי ? למשל בין איי 3 7100 ל איי 5 2500 ה 7100 מקבל 204 נקודות יותר ובין איי 3 7100 ל איי 5 12400F ה 12400 מקבל 1611 נקודות יותר בכמה זה משמעותי במשחקים ?

2. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by system_x,

אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Cons,

נובמבר דצמבר או Q1 2015 ? בנוסף מתי נקבל כרטיסים מהדור החדש של AMD ?

5. Started by Epik_yozhik,

יש 2 מתחרים עיקריים שנתקעתי עליהם 4870 וה 5750. יש איזה אתר שמציע את ה 5770 ב 499 , נראה קצת לא הגיוני, מחר אתקשר לבדוק את העניין חוץ מזה מה באמת עדיף? האם DX11 כל כך שווה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. היי, יש ברשותי את המחשב הבא: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.2Ghz Turbo) LGA1150 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 CoolerMaster K350 + Seasonic ECO 500W Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 מסך 1080p מחפש כרטיס מסך מתאים שיתאים למחשב בסביבות ה - 1200 ש"ח לגיימינג, ניתן לחרוג במחיר אני שמתי עין על הכרטיס הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. אז ככה נכון לעכשיו יש לי 8800GTS320 ויש לי קונה עליו אני רוצה כרטיס שיתן לי יותר ביצועים יש לי ליברטי 500 ומסך 17" רגיל וכמו שאמרתי התקציב הוא 750 גג 800 שקלים תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

שלום, לפי דעתי כל הכתבות לאחרונה אשר מספידות את הכריס הנ"ל לא נכונות, נכון, בבנצ'מרקים הוא נכשל בגדול, אבל הכח האמיתי שלו לא נובע מלהריץ משחקים או גרפיקה של 2001 הכח האמיתי שלו טמון בזה שהוא תומך בשפת תיכנות עילית CG והכי חשוב ניתן לתיכנות לחלוטין... עד כמה? 1000 פקודות לפיקסל שיידר אחד!!!!. כלומר הוא יכול לעשות הרייל טיים (20-40 פריימים לשניה) מה שלוקח לעשות בחוות מחשבים של גרפיקה שעות לפריים. אז נכון... הוא רועש, תופס הרבה מקום וחשמל ויכול להיות שהחברה עשתה טעות שיצרה אותו בליטוגרפיה של 0.13 והייתה צריכה להוציא קצת יותר ולהוריד ל0.09 אבל תחשבו!!! הכרטיס הזה מקדים את זמנו בלפחות שנתיים. ויש משתמשים כבדים שמוכנים לסבול את המגרעות שלו בשבל גרפיקה מציאותית שלא מהעולם הז…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by EG,

יש לי : P4 1500 128 RDR GEFORCE2 64MB MX200 INTEL GARIBALDI 40 GB RPM 7200 אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, חבר שלי בעל ידע רב בנושא זה הציע לי R9500 PRO. מה אתם חושבים? ואם יש לכם הצעות נוספות או תגובות אז בבקשה. תודה מראש "SHUTGUN".

12. לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by edoson,

STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  14. אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך בעיקר למשחקי פיפא .. (כדורגל/ספורט) תקציב : 700 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  15. תמיד היו לי מדיי פעם אחרי זמן מסויים של שיחוק במשחקים על גרפיקה גבוהה כל מיני ארטיפקטים מעצבנים (קווים בדרך כלל אפורים (ועוד כמה צבעים תלוי בצבע של הטקסטורה),שיוצאים ממודלים במשחק עכשיו זכור לי שהחלפתי בערך פעמיים את אותו הכרטיס מסך ותמיד הבעיות האלה חזרו על עצמן....אז אולי זאתי בעייה של תאימות? או לוח אם? או שיש לי קירור לא מספיק חזק? (4 מאוררים במארז לא מספיק?) הכרטיס הוא ATI Radeon 9500 pro 128mb OEM (אולי הקירור של הכרטיס מסך עצמו חלש מדיי בגלל שהוא oem?),בזמנו החלפתי אותו איזה שלוש פעמים....תמיד זה חזר על עצמו,חוץ מזה הכול פועל בסדר המשחקים זזים מהר,התוצאות ב3dmark תואמות את המפרט של המחשב,סרטים עובדים טוב......מה זה יכול להיות? יש אולי תוכנה מסויימת שיכולה לאתר ממה …

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Black Knight,

ראיתי את הסטיקי - לנעול שלום ההורים שלי נוסעים מחר בבוקר לחו"ל (יום שישי) ואנחנו רוצים לקנות מסך LCD בתקציב 1700 ש"ח. המסך למטרות רגילות - משחקים סרטים וכו'.. אני זקוק להצעות דחופות (רצוי עם הסבר)... תודה!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by שייט לעתיד,

שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&ID=844437&highlight= עוד לא בדקתי את כל הכתבה רק דיפדפתי כי חזרתי לא מיזמן מהעבודה אבל אמור להיות דמו בגימספוט http://www.gamespot.com/pages/features/onthespot/index.php

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. אני רוצה המלצות על כרטיס מסך תומך FULL HD שלא יעשה בעיות בעיקר לסרטים המפרט של המחשב שלי: מעבד-E6750 INTEL זכרון-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ לוח אם-MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN כרטיס מסך-MSINX8800GTST2D320EOC מערכת הפעלה ויסטה אני רוצה שהכרטיס יתאים למסך הזה שאני מתכוון לקנות ביחד עם הכרטיס מסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=w2261v

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by nistelroy,

בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני רוצה להחליף את כרטיס המסך שלי, MSI GeForce3 Ti500, בכרטיס מסך אחר (מסוג AGP) למחשב לא חדש (P4 1.8GHz). המטרה העיקרית בשיפור זה הינו להתחבר למסך ViewSonic VP930B בעזרת כבל DVI. המחשב יהפוך למחשב גלישה באינטרנט, עבודות אופיס קלות, צפיה בטלויזיה ומשחקים קלים-בינוניים (למשחקים הבינוניים-כבדים יהיה בקרוב מחשב חדש מתקדם). בנוסף יש לי קצת בעיות עם הכרטיס (עדכון bios אחד נכשל ולא הצלחתי לעדכן אותו שוב - הוא עובד עם ה bios הגיבוי). אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך לצורך העניין בסביבות 600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.