עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Prpl_H4z3,

בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא - AMD64 3000+ ClawHammer Epox 8kda3 Geil 512*2 winxp sp2 aug06 ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין. הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור. כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 . hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות..…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

3. Started by zod1ac,

אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!

4. Started by shugi,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aavichai,

אני קונה מחשב עם כרטיס מסך Gigabyte ATi Radeon X300SE 256MB PCI-e ועכשיו התקשרו אלי והציעו לי להחליף את זה בכרטיס Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory זה אותו דבר???? תודה.

6. שלום לכולם. ראיתי את הסיקור החדש באתר ל 7900GS של לידיטק, גם לי יש אחד כזה. בבדיקה ב 3DMARK05 כמו שרשום בביקורת הכרטיס מקבל 7500+-, שלי משום מה מקבל רק 6300+- ( גם שלי של לידיטק ) האם לדעתכם הכרטיס עצמו תקול או משהו? את כל המשחקים הוא מריץ סבבה, עוד לא ניקלתי בביות. אבל התוצאה ב 3DMARK דיי ביאסה אותי, זה לא איזה 200-300 נקודות פחות ממה שכולם מקבלים, זה פחות מ 1000 ממה שכולם מקבלים וזה דיי מעצבן. גם ב OC הכרטיס רק מגרד את ה 6800 עם 530 ליבה ו 800 זכרונות ( יש לי עליו VF900 ). מה עושים? אגב, האם לדעתכם זה המעבד שעושה כאן את ההבדל הגדול? ( ראו מפרט )

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by ITSIK86,

יש לי את הכטיס הזה {7900GT} זה אחלה כרטיס הכל עובד סבבה אבל בחלק מהמשחקים הHDR לא עובד עם AA שזה דבר ידוע בטח לכולם אז רציתי לדעת אם יצא איזה תיקון כלשהו הוא שיש איזה קומבינה להפעיל את שניהם ביחד?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by *R,

כמה שאלות חשובות לגבי כרטיסי ה 8800 1.א. כמה וואט הGTS וה GTX צוריכים? ב. Enermax Liberty 400W מספיק? (המערכת: E6600 , LCD17 , רמקולים עם סאב) 2. א. איזה חברה כדאי לי ל GTS מבין: Leadtek , Gigabyte , ASUS י? אני אישית חושב של Leadtek ... ב. מה ההבדל בין החברות? -ביצועים שונים? (איכות תמונה יותר טובה או פשוט יותר FPS י) -גודל הכרטיס שונה? -הקרור שונה? (אם כן אז יש הבדל בכמות הביצועים והרעש?) ג. איך נראה Leadtek 8800GTS ואיך ה Leadtek 8800GTX מי זה הורוד ומי זה הכחול? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gtx_tdh_1.html http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gts_tdh_1.html 3.א. איך הקרור של ה GTS י? מקרר טוב או שכדאי להחליף? -&g…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  9. משהו יכול לתת לי קישור להורדת דריביר חדש ל7600GS? ניכנסתי לפה ואני לא מוצא.. http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by smood,

התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by lmlm,

פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? LeadTek GeForce 7900GS או Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  14. על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  15. אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפניכם מדריך מלא המכיל את כל הכרטיסים המומלצים לעת כתיבתו. הנתונים מתעדכנים כל חודש, או כל פעם כשהעדכון הוא חיוני ביותר. אתם מקבלים הצעות על סמך מחירים משוערים ומבחני ביצועים אמינים! חלק זה של המדריך עוסק בהמלצה לכרטיסים באפיק PCIE, כרטיסים מומלצים לאפיק AGP -למעטה. הכרטיסים במדריך מסודרים על פי טווחי המחירים המתאימים לשוק הכרטיסים, הם מהווים חלק עיקרי לעיון וחיפוש אחר כרטיס מומלץ במדריך. בסוף כל טווח מחיר יופיע סיכום על הכרטיסים - מה כדאי לקנות אם יש אפשרות להוסיף מעט לתקציב, על מה כדאי להתפשר והערות אחרות. כל כרטיס יקבל ציון בהתאם ליעילותו ובהתאם לכרטיסים אחרים בקטגוריה: - יחס עלות/ביצועים נדיר! כרטיס מומלץ ביותר! - יחס עלות/ביצועים טוב, הכרטיס הטוב ביותר בטווח ה…

• 213 תגובות
    • 53.8k צפיות
  17. שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by lenso,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם מעבד C2D 2GHZ , ועם 2 ג'יגה זכרון , אבל הכרטיס מסך שלו הוא של אינטל GMA950 אתם חושבים שזה יפגע בעבודה עם פוטושופ? האם התוכנה משתמשת יותר בכרטיס הגרפי או במעבד?...אני לא מתכוון להריץ משחקים במחשב הזה. תודה .

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by lirancoh85,

לפי מה שבדקתי ה X800GTO עם הנתונים הכי טובים, השאלה איך הוא באוברקלוק...? אם אתם חושבים משהו אחר אני ישמח לשמוע את דעתכם תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by hakoki,

כמה ההבדלים במשחקיות בין fx5200 128 לבין ה gigabyte gf 7600gt 128mb pci-e

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  25. SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM

• 13 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים