עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
    • 4 תגובות
    • 756 צפיות
  2. מה עדיף שהוא יוציא אוויר [יעיף את האוויר לתחתית המארז] או יכניס אוויר [יעיף אוויר על הכרטיס]? ההגיון שלי אומר שיוציא אוויר, כי גם ככה החום מתרכז על הגריל הפסיבי [GB 9550] וככה זה בכל כרטיס מסך עם קירור אקטיבי, אבל יכול להיות להפך - שיעיף אוויר על הכרטיס.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by DeadHunt,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה.. עכשיו קניתי כרטיס חדש אני מחבר אותו והמסך לא עולה כאילו הוא לא מחובר (נוצר מצב שיש 2 כניסות של המסך אחד של המובנה ואחד של החדש) עזרה בבקשה אגב אני כותב מהמחשב השני

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by Boeing,

9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by evy,

קניתי היום בתקציב שהיה לי (1100 ש"ח) את הכרטיס הזה... Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card ואני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם? ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס...?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by ita123,

הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by dordort,

מה יותר טוב? זו השוואה קשה או שברור מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…

9. היעלמות כלל מלאי כרטיסי ה-GeForce באתר הרשמי של מפתחת השבבים מחזק את ההערכות כי כנס ה-GTC שמתחיל היום ישמש כבמה להכרזה גדולה לכתבה

10. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rlord,

זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI והספק 500W אני צריך שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של 350 ש"ח בלי לחרוג יותר מידי כי באמת אין לי יותר מזה עכשיו. אני חשבתי על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים בבקשה רק מחנויות שבאזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by itaylevi,

בכל מקום ברשת כתוב משהו אחר; חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שלא. אני מתכנן לקנות את ה 280X בעוד מספר ימים עם המחשב החדש, האם אקבל 3 משחקים חינם במסגרת החבילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי מה אני אמור לבדוק בכרטיס ובחומרת המחשב שלי כדי לבדוק שהכרטיס החדש יתאים למחשב שלי בדיוק? דהיינו אם יש לי עכשיו giforce 7300gt ואני רוצה להחליף אותו לדגם חדש יותר ואני רוצה להחליף רק אותו לא את שאר רכיבי המחשב איך אני ידע איזה כרטיס לבחור? אני מחפש כרטיס למשחקים תודה על העזרה ואגב איזה כרטיס באמת מתאים להחליף במקום geforce 7300gt? אני מודה לכם

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by witherwings,

היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  17. רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש

19. Started by haim85,

תביאו לי בקשה טבלה דירוג כרטיסי מסך אמינה כולל הדגמים החדשים כיום כנל ישנים שפשוט מראה הכל.. כמו זו: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html כמובן עדכנית יותר כולל סדרות 650gtx כו'

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המסך פתאום התהפך לי 90 מעלות ואיתו גם התפעול עם העכבר איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by PCguy,

איזה כרטיס עד 500 שח ל AGP? היעוד הוא משחקים כמו FAR CRY -N4S MOSTWANTED -FIFA וכו... כרגע יש לי R9550\256MB\128BIT אם יש מצב אז אני מוכן להחלפה עם 9800 או 9600XT כמובן שאני אוסיף ת'הפרש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by ANTIVIRUS,

לינעול!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. שלום לכולם. עד היום השתמשתי במערכת הקייימת והייתי מאוד מרוצה . אך עקב כך שנשרפה שורה של פיקסלים במסך ,שדרגתי אותו ל24 אינץ ואני חש בתקיעות במשחקים כבדים ברזולציית FHD האם החלפת כרטיס המסך ל5870 תפתור את הבעיה או שיש כבר צורך להחליף את כל השילוש הקדוש(מעבד לוח אם זכרונות)?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  24. אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.