עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נגיד ומצאתי מציאה כרטיס מסך כ 250$ מה עלות המיסים עליו? כדוגמא איך זה עובד? שלמתי למוכר 250 דולר.. המוצר מגיע לארץ מה אני אמור לשלם בנוסף? איך אני מחשב את זה לפי מה? עד כמה זה נכון...? על פי הצו החדש יינתן פטור מלא ממכס מקניות באינטרנט בסכום של עד 325$. כרטיס מסך כולל?..אוקי פתור ממכס אך מה כן אני אומור לשלם איף אני מחשב את זה? אשמח לקצת ידע בעניין תודה

2. 1) כשמגיעים לדף של ההורדות באתר של ati (של הדרייברים) יש שם חוץ מהdriver וה control panel יש גם archived drivers מה זה אומר? 2)למה לא מוציאים יותר דרייברים לwin98 או שאני אמור להוריד את הדרייבר של הwinme ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by TAMIRRR013,

יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח

4. Started by vToMy,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש טוב, אז לעניין: איזה אפיק יותר טוב (מיין מטוב ביותר ומטה): PCI, AGP, PCI-E איך אני בודק איזה אפיקים יש לי? אני יודע שיש לי AGPx8 כי זה האפיק שהכ"מ שלי מוחבר אליו היום (GF440MX). יכול להיות שיש לי עוד? ודבר אחרון, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לקניית כ"מ חדש. אני רוצה כרטיס מסך עם 256 מ"ב זיכון. יש לכם איזושהם המלצות? אם כן תביאו אתר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by thifi,

היי כולם! ;D רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגבי הכרטיס החדש שקונים לי בחו"ל. אז ככה: 1. אני מתכוון לקנות את הדגם gt 8800 כי שמעתי שהוא הכי משתלםת אבל הייתי רותה לדעת איזה גרסאת OC של הדגם הזה היא הכי טובה ומשתלמת (אם ישנם כמה אופציות, תכתבו לי אותם) . 2. מאחר שקניתי את הלוח-אם שלי לפני בערך כשנה אני לא בטוח שהוא תומך ב-PCI Express 2.0 . איך הוכל ליבדוק האם הוא תומך או לא? - אם לא זה אומר שאני לא יכול לקנות כרטיס מסך PCI Express 2.0? (דרך-אגב הלוח אם שלי הוא DFI Infinity 975x/G * אם יש למשהו הצעה שלדעתו היא יותר טובה מגרסאת OC של 8800 gt, אני פתוח להצעות!! (אבל קחו בחשבון שהמעבד שלי זה E6600 ויש לי רק 1gb זיכרון) * תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by ehh,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by AmonAmarth,

שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2. ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI 295GTX.. השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך.. וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו? עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32.. אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC.. תודה רבה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kob27,

אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by vale,

שלום, בעוד כמה ימים אני רוכש את הGTX260 ויש לי כמה שאלות ברשותכם. א)יש לי כרגע במארז ספק כוח די חלש של 250W בלבד, וחשבתי להחליף אותו לספק של Enermax pro 625W, רציתי לדעת אם השילוב הזה יהיה בסדר והאם הוא מספיק חזק בשבילו כי הGTX260 לפי בירורים אחרונים שעשיתי דורש ספק שמספק בסביבות 500-550W חוץ מזה אין לי עוד משהו מיוחד במחשב, רק כונן DVD לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח . ב)המארז שלי הוא מסוג galaxy midi tower atx 0205a והוא לא הכי גדול אבל בעיקרון בחלק התחתון שבו יש מספיק מקום לכרטיס גדול להיכנס, אבל האם יש עוד דברים שעשויים להגביל בהתחשב בסוג המארז? ג)המעבד שלי הוא מסוג E4500 2.2GHZ core 2 duoוראיתי שNVIDIA ממליצה על דגמים קצת יותר חזקים, האם לא יווצר מה שנקרא "צוואר בקבוק"(לפי …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  11. ברשותי מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי.. כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך 7800GT ואני מעוניין לשדרג אותו לHD4870.. אז הלכתי בדקתי תחיבורים בלוח אם.. ורשום ככה (על הקופסא של הלוח אם): Supports 2 PCI-Express Graphics Cards מה זה אומר מבחינתי? המחשב יכול להריץ את 2 הכרטיסים בו זמנית ? ושאלה נוספת.. יש לי אנמטרקס 400W ליברטי.. מעבד מסוג AMD Dual core 3800 (ללא OC) אין לי שום בעיה של התחממות (המחשב כרגע על 35 מעלות וזה שיא הקיץ..) ולוח אם של DFI מסדרה 4 (לא בטוח בדגם) ושתי כוננים קשיחים.. 250+500 של WD.. האם הספק מספיק חזק בשביל להחזיק את ה 4870 עם המערכת הנ''ל? תודה

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by MBN,

אני קונה R9800 pro ועדיין לא החלטתי אם לקנות מספיר או MSI באופן כללי הבנתי שלמעט הקירור של MSI ספיר יותר טובים אבל יש בעיה עם הBIT (כל הסיפור שלפעמים הם נותנים 128 במקום 256). אז יש איזו דרך לבדוק כמה ביט יש לכרטיס? ואם אני מוסיף קירור כללי למחשב (משהו בסיסי של Thermaltake) זה יהיה כמו הקירור של MSI?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  13. **בשביל להכנס ככה לאווירה של השאלות שלי אתם יכולים לקרוא את ההקדמה, אבל אם בא לכם להגיע ישר ולעניין אז תעבירו את הכתב הכחול ותגיעו לשאלות שבשחור אז אפשרי לומר שעבר הייתי גיימר די כבד, בשנים האחרונות זה די פחת, בעיקר בגלל המחירים המטורפים שהתחילו להתפתח בשנים האחרונות בשוק החומרה ובגלל אי ההסכמה שלי לבזבז כאלה סכומים בשביל משחקי מחשב בלבד. בכל אופן, היום אני במצב שכל הרכיבים במחשב כבר די מיושנים (בו נגיד שבמשחק ווארקראפט סוער באינטרנט עם עוד 9 אנשים כאשר שולחים את כל הצבא שלהם לאמצע המפה, המשחק יקרטע לי בטירוף, למרות שזה רק ווארקראפט). לא משנה. היום בשיעור פרטי שלי קיבלתי מהמורה שלי את הכרטיס מסך הישן שלו, כי הוא בדיוק התקין אחד חדש (ב-2000 שקל, אם זה עוזר למישהו לכוון…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום לכם רבותיי אז ככה יום ראשון אני כנראה ילך לקנות לי 9600GT אבל.. אני עדיין מתלבט אם לחכות עוד קצת שיצא ה9800GT בישיביל שתיהיה ירידת מחירים וגם כי מסקרן אותי לדעת כמה הוא יעלה כי אם הוא יעלה סתם דוגמא בסביבות 1200 בערך אני יקנה אותו בלי שום ספק אז אני מתלבט מה לעשות : ואם כבר איך הוינדוס ויסטה אחרי SP1 נעלמו כבר רוב הבאגים שהיו לפני יחסית..? (קניתי מקורי) ואני חושב להתקין לכבוד הכרטיס החדש וגם בגלל DX10 המפרט שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB ספק כוח של ELZOO 420 (משהו כזה שכחתי ת'שם במדויק אני בטוח שאתם יודעים על איזה ספק מדובר)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום אני מיתקון לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות לגבי זה ועם אפשר הייתי שמח עם כמה אנשים שמבינים בזה יותר מימני יעזרו לי עכשיו כמה שלות: 1. רציתי לשאול שאלה לגבי הזיכרונות של כרטיסי המסך השונים מה עדיף שהיה GDDR2 עם 1024MB זיכרון או GDDR3 עם 512MB זיכרון? 2. מה עדיף ATI או Nvidia ? 3. ומה בכלל ההבדל בין כל החברות שמייצרות אותם Sparkle,BFG,Gigabyte,Palit,Sapphire (כי קראתי בעיתון שאת כל כרטיסי המסך עכשיו מיצר מפעל אחד) עם מישהו יכול להמליץ לי אל כרטיסי מסך טובים ב500-700 ש"ח אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by xbuka,

שלום. יש לי כמה שאלות על הקונטקור החדש של s-video באיזה איכות יוצא הסאונד מהקונקטור? מה קורה אם אני מחבר אליו מתאם 4 pin s-video זה עדיין יעבוד? אם אפשר גם איזה כמה לינקים על הנושא? והכי חשוב איפה אפשר לקנות כזה בארץ כי לא הצלחתי למצוא בזאפ

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by Systema,

1.האם ה S-VIDEO זה IN או OUT? כלומר הוא קולט\משדר? יש חיבור של שני מסכים- האם אפשר לחבר אותם אחד לשני, כלומר שאחד ישדר את מה שהשני קולט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by KKK,

שלום כולם! לפני זמן מה כתבתי פה הודעה שבה הבעתי את חששותי מהספק הג'נרי 250W וחיבור הכרטיס 7600GT EXTREME. אז החלטתי לחבר וזהו!! חיברתי והכול עובד מעולה!! אני משחק על הגדרות גבוהות ולא קורה כלום! עכשיו יש לי כמה שאלות. איך אני מוחק את הדרייברים של הכרטיס הישן שהיה לי? (X300) בגלל שאין לי מושג בדרייברים של NVIDIA איזה דרייבר מומלץ להתקין? איפה אני רואה את הקלוקים של הליבה והזיכרון? ושאלה קצת לא קשורה. בהגדרות של המשחק COD 2 אין אפשרות לבחור כמו מקודם DX7 זה אומר שהמשחק עכשיו פועל על DX9? תודה לכולם! עריכה: בעמוד השלישי תוצאה של 3DMARK03 http://loading.co.il/uploads/1205483837.JPG

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Or94,

אוקיי יש לי כרגע 8500GT. לאח שלי יש 8800GT ובעוד שבועיים יש לו יומולדת והוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא הציע לי לקחת את ה8800GT שלו במקום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לקחת את ה8800GT של אח שלי במקום ה8500GT שלי? 2. האם ה8800GT עדיין מחזיק משחקים כמו COD5, FEAR 2 וכאלה משחקים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ברזולוציה של 1680*1050? (מסך 22 אינץ') 3. האם הכרטיס יוכל להחזיק משחקים ברזולוציה הזאת לפחות עוד חצי שנה בערך? 4. האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד שלי (E6750)? 5. איזה ספק צריך בשביל ה8800GT?

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  22. מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by GrandMaster,

אהלן אהלן לאחר שכרטיס המסך הישן שלי שבק חיים, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש.. מכיוון שהתקציב שלי לא בשמיים, החלטתי ללכת על ג'יפורס 6600GT. הבנתי שלתקציב של בערך 1500 ש"ח הוא משתלם ביותר.. עכשיו, יש לי כמה שאלות קטנות: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 6600GT לבין כאלה שלא רשום GT (כמובן 6600)? לא מבין בזה 2. מאיזו יצרנית כדאי לקנות את הכרטיס? אלבטרון אולי? לא יודע.. תגידו אתם מה הטוב ביותר.. אבל שיהיה בארץ (עדיף בחנויות פנדס או זיגזג, אבל העיקר שהוא בר השגה בארצנו). 3. מישהו מכיר את החברה Club3D? איך היא? 4. האם מומלץ ביותר לפרמט את המערכת כאשר מתקינים כרטיס מסך חדש או שכדאי לפרמט רק אם יש בעיה? כי פירמוט אני מעדיף לא לעשות אם לא חובה.. תודה רבה מראש וחג שמח , אלון

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by parker8,

אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dude1221,

האם הוא יחזיק משחקים חדשים ותהיה לי בעיה לחבר אותו ב PCI-E 2.0?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.