עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ravid,

לא ממש רשמי אבל כנסו לגורו ותורידו אותם ותעתיקו את כל הקבצים החסרים בהתקנה ותגלו שיש לכם 40.80! רשום שזה רק לכרטיסי creative אבל זה פועל על כל ה-geforce אבל אין שום שיפור במהירות אבל רשום שזה תומך ב directx9 מוזר! ???

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by itay e,

מפרט: מעבד - QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz ראמ - 8 GB Ram לוח אם - Hewlett-Packard HP Compaq Elite 8300 MT *הבנתי שזה גם המודל של המחשב* כרטיס מסך נוכחי - (non (on-board שימוש - hardcore gaming תקציב - 1000 מוכן להוסיף 500 אם זה עושה הבדל עצום ספק כוח - אני לא בטוח אבל יש לי מחשב HP המחשב רגיל (לא בהזמנה אישית) בא אם הספק כוח משם.. windows 7 professional 64 bit. נ"ב 1. תודה לעוזרים 2. בבקשה לינקים והסברים (אני לא גאון מחשבים בטח שלא בכרטיסי מסך) 3. פחות אכפת לי אם המערכת קירור עושה קצת רעש (קצת!!) 4. אם מישהו יכול לפרט מזה OC נראלי ככה קוראים לזה אם שכחתי משהו בבקשה להגיד. בבקשה לינקים להכל

3. Started by SyRenity,

היי. שאלתי פה בפורום בעבר מה כדאי לקנות במקום ה-gtx-260 שנשרף לי, ואף החלטתי להמתין ל-gtx560. אבל במהלך הימים האחרונים נפל לי האסימון שאני בעצם נעול לרזולוציית 1680x1050, ואני לא מתכוון לשדרג את המסך בזמן הקרוב. זאת מכיוון שרק לפני מספר חודשים רכשתי מסך חדש של דל 22 אינץ' (eIPS) שאני מאוד מרוצה ממנו והרזולוציה מספיקה לי לחלוטין (בהשוואה למסך CRT 19 שישבתי עליו שנים). אז בלקיחת חשבון את הנתון הזה - מה בסוף כדאי לי לקחת? 1) להמתין ל-gtx 5xxx, אף שאני לא הולך כנראה להשמיש את כל היכולות שלו? 2) לקנות עכשיו gtx 470 או אפילו אולי 460 gtx? 3) לקחת בכלל רדיאון מאלו שמתוארים פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.0), ולא להסתכל על הבדלי מהירות מול GTX, אלא…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש ב 800-1000 שח ( חשוב שיריץ משחקים טוב ) תודה לעוזרים

5. Started by amisha,

מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by tombcatz,

שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xZiPeR,

איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח ? לפי מה שהבנתי ה-X800GT וה-6600GT הם הכרטיסים הטובים בטווח הזה ... איזה מהם עדיף ? לפי מה שהבנתי הX800 לא תומך בPixal Shader 3.0, האם זה משנה ? (הכוונה גם לתווך הרחוק ...) אם אתם יכולים אז בבקשה תכתבו דגם ספציפי של חברה מסויימת ותצרפו את המחיר שלו . בתודה רבה, אור.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by adamginz,

זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. סקירה מעולה כתמיד של מיודענו סטיב מ- hardwareunboxed תקציר מנהלים: כרטיס עם הרבה כח עיבוד של הליבה, בשילוב רוחב פס זכרון קצת קצר עבור הליבה המטרה להוזיל עלויות. משמעות הדבר היא מכונה מושחזת לעילא ולעילא כל עוד הרוחב פס הזכרון אינו מעכב אותה, כמו למשל ברזולוציה 1080P. מגבלת רוחב פס הזכרון מתחילה להציק רק כשעולים לרזולוציות גבוהות יותר כגון 1440p או 4K. לכן זהו כרטיס שמראש מתוכנן אידאלית ל- 1080P, וברזולוציה הזו הוא המלך החדש הבלתי מעורער עם ביצועים שנמצאים בין אלו של RX590 לאלו של gtx1070 : 8% מהיר יותר מ- RX590 21% מהיר יותר מ- GTX1060 13% בלבד איטי יותר מ- GTX1660ti (למרות שזול ממנו ב- 22% ) ולכן מסביר לנו את העלות תמו…

11. Started by sha8ron,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לקרינה במסכי CRT: 1. האם גודל המסך משפיע על עוצמת הקרינה? 2. מה השפעת הרזולוציה וה-refresh rate? 3. האם במסכים שטוחים ו trinitron יש פחות קרינה? 4. האם יש הבדלים בין החברות השונות (מבין אלה שיש להן תקן TCO)? 5. האם יש דרך להפחית את הקרינה ההיקפית הנפלטת מהמסך? תודה.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by DJackir,

איזה עדיף לביצועים הטובים ביותר למשחקים ? צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by noambaum,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן את הכרטיס הנ"ל אך אני מקבל איתו לדוגמא 60 FPS ב- COUNTER STRIKE: SOURCE. אני ממש מרגיש שהגרפיקה לא רצה חלק! מה לעשות? <-----מפרט-----

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by X7-007,

נלקח מ http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1760#post_19074978 גירסת DOT4 http://www.sendspace.com/file/x628y6 גירסה ללא התקנת DOT4 http://www8.zippyshare.com/v/87509382/file.html http://www.techpowerup.com/178939/AMD-Catalyst-13.1-WHQL-Drivers-Released.html קובץ הסרה לדרייברים של AMD מבית AMD http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יד שניה ויש את ה6800GT הכרטיס בשימוש שנתיים בלי אחריות עבר OC שווה לקנות ובכמה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by vtt,

הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by the terminator4,

על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר כזה?? אני קונה מKSP למי שמכיר יש להם את כרטיסים מהחברות הבאות: ati asus evga gigabyte point of view powercolor connect3D

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mlml,

שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by YarYar,

קניתי אותו לפני חודש ככה עשיתי לו אובר קלוק מ- 400/500 בסטוק ל - 485/585. הקיצר הוא עבד חודש ככה בלי בעיות עד אתמול... שיחקתי לי סתם CS 1.6 בקטנה משחק ממש לא כבד. פתאום בום! המסך נכבה ונתקע המחשב... אמרתי לא נורא בטח חד פעמי עשיתי ריסט ונכנסתי עוד פעם למשחק... אחרי 2 דקות בום! עוד פעם נכבה המסך ונתקע המחשב. אמרתי לעצמי משו פה מריח לא טוב... נתתי למחשב חצי שעה לנוח ואז הדלקתי, הצלחתי לשחק איזה רבע שעה ועוד פעם.... אמרתי זהו, עד כאן. הסרתי את הדרייברים וחיברתי את ה 5700LE הישן שלי, והתקנתי דרייברים. נכנסתי למשחק שיחקתי הרבה זמן ואין תקיעות. והקטע שלפני זה הוא סחב משחקים הרבה הרבה יותר כבדים ולא היו בעיות. הלך כרטיס לעולמו? יש מצב שהגזמתי עם האובר קלוק? ואפשר איך שהוא לסדר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי לכולם, במסגרת האחריות החליפו לי כ.מסך שנהרס הכרטיס שהיה לי הוא Radeon HD 6950 2GB והכרטיס מסך שהחליפו לי אותו הוא Geforce GTX 470 1.25GB רציתי לדעת מי מהם יותר טוב והאם זה משהו רציני וזה הוגן שזה מה שהם הביאו לי? הם אמרו לי שהכרטיס הוחלף לכרטיס מסך "חדש" אני באמת לא מבין למה זה של NVIDIA כשהיה לי בכלל ATI ואני לא מבין למה דווקא 470 ולא משהו יותר חזק. * החנות שהחליפו לי זה KSP בהרצליה תודה מראש, דני.

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.