כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: דרייברים הכי מעודכנים שיש כרגע catalyst 3.6 , שיחקתי עם הריפרש רייט והרזולוציה וזה עדיין לא עוזר לגבי המתאם, אני קניתי מוצר RETAIL ולא קיבלתי את זה שם, לא כי המוכר לא נתן לי, אלא כי זה לא בא עם הכרטיס, לפי מה שכתוב על הקופסה המקורית, אני מקבל כרטיס, דיסק להתקנה, ומנואל . בגלל זה תהיתי איך זה שכזה כרטיס לא בא לפחות עם מתאם כזה. בכל מקרה, תודה על העזרה, אבל את כל האופציות האלה ניסיתי, וזה לא ממש עוזר.
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה משמעות ה- Toxic Edition? 2. האם כדאי לקנות את ה- 4870 הסטנדרטי? 3. קראתי בכמה ביקורות באינטרנט שלכרטיסי מסך מסדרה 4870 יש בעיית טמפרטורה גבוהה. זה נכון? ואם כן, מומלץ לבחור כרטיס מסך אחר שידוע שאין לו בעיות כאלה או שזה לא צריך להטריד? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=694
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחרונה, כמעט בכל הודעה מוזכרת המילה VIVO ורציתי להבין מה עומד מאחורי זה. אני יודע שזה ראשי תיבות של VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא מבין מה זה נותן בת'כלס. מה ההבדל בין יציאה כזאת לבין TV OUT? והאם יש ירידת איכות כאשר אני רואה את המחשב דרך הטלוויזיה? האם בכל הכרטיסים החדשים כיום יש יציאת VIVO?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה בקרוב לקנות את ה-R9550 , הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך (עכשיו GF2MX ) ויש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם המפרט הנ"ל ינצל את רוב כוחו של הכרטיס? P4 1.5 512SDRAM ואיזה לוח של אינטל , אם הדגם ממש חשוב אני תכף אסתכל באברסט 2.לגבי החברה של הכרטיס , מצאתי של GB בזיגזאג ושל ABIT בפנדס איך שתי החברות האלו ואיזה מהן יותר טובה לכרטיס הזה? מבחינת האם הסופטמוד המתוכנן אם יצליח ומבחינת קירור טוב יותר לכל אחת מהחברות? (כמובן מתוכנן גם OC אם אפשר בבקשה גם לינק לאתרים לאנשים שעשו OC+SoftMod על הכרטיס של אחת משתי החברות הנ"ל או אם יש לכם הצעה לחברה יותר טובה בחנות אמינה וטובה כאשר אתם יודעים שאותה חברה עומדת באותם פרמטרים שהצגתי לפני כן ושוב אם אפשר גם לינק. ו…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לכ.מסך הזה. זאת רשימת התמיכה של הלוחות שלו: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp?vendor=gigabyte יש פה בעיה, אני אולי קונה אותו, הבעיה היא שהלוח שלי הוא GA-K8N Ultra-9, כעיקרון הוא דומה 1 ל1 לGA-K8NF-9, יש להם אותה מבנה, אותה צורה צי'פסט על צ'יפסט ואפילו קופסה דומה ומקבלים איתם אותו דבר (יש אותו לחבר שלי אז עשיתי השווה) רק הבעיה שהלוח שלו תומך ושלי לא? האם זה אולי כי הם לא עשו בדיקות? כאילו אני רוצה לדעת אם הלוח שלי יריץ את הכ.מסך הזה או לא ?
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי ביקורות ובנצ'מרקים השוואות של ביצועי 7600GS לעומת כרטיסים אחרים, והגעתי לכמה מסקנות מעניינות: 1. קשה להבין איך משחק ירוץ על הכרטיס הזה ברזולוציות "נמוכות" של 1024X768 עם פילטרים באיכות גבוהה, כי כרטיסים שונים עם לכאורה אותם spec נותנים תוצאות שונות באתרים שונים 2. גרסת 7600gs sonic של palit \ xpertvision עם זכרון GDDR3 בניגוד ל GDDR2 שמאפיין את 7600GS, עולה פחות מגרסאות 7600GS "רגילות" של חברות אחרות, ולפי בנצ'מרקים שראיתי, אוכל אותם בלי מלח ! 3. וזה באמת מעניין: יש גרסאות של 7300GT עם זכרון GDDR3 שאוכלות את ה 7600GS המסורתי בלי מלח (!!). (למרות שעוד לא מצאתי כאלה למכירה בארץ, לא חיפשתי בדקדקנות) ובסה"כ רציתי לדעת האם הכרטיס הזנ יכול להריץ משחקים "כבדים" כמו …
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני דיי מרוצה ממנו אבל 2 שאלות: 1) למה הוא פועל הAGP*1 (בביוס האפשרות נותנת AGP*4) 2) למה בתוכנה של האובר קלוק לא מופיע הטמפ' (אחלה של תוכנה){ולכל החכמים צריך להיות שם גם טמפ') 3) האם אילו ההגדרות הנכונות של התוכנה 3DMark2001 (אני מקבל רק 3100) בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך 15", שהוא במבצע כעת, העלות היא 900 שקל אני רוצה אותו לצרכי מודינג (עדיף להביא מסך גדול, מאשר משהו קטן ורק 5"..) אז ככה מה המפרט שלו (חוץ מ16MS ) איזה כניסות יש לו (יש מצב לDVI\AV )? זווית צפייה ואיך הוא בכללי (איכות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Gforce3 delux של asus (דגם v8200). כמה שאלות לגביו: 1. מותקנים אצלי הדרייברים של asus v21.81a. האם כדאי להחליף לדרייברים של Nvidia? 2. מה ההבדל בינו לבין gforce3 Ti200 ו gforce3 Ti500? 3. הציון שלי ב 3dmark הוא 6756. זה נראה טוב?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה היום בדקתי את כרטיס המסך שלי וגיליתי שיש לו זכרונות של sumsung tc50 ליבה עם סטפינג של b1 האם זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קודם כל זה המיפרט המעפן CELERON 2.4GHZ 512MB RAM 60GB וחשבתי ללכת על X1600PRO 512MB AGP שאלות: האם זה שווה במחיר 950 ש"ח? יש משהו עדיף במחיר הזה? האם המערכת שלי תגביל אותו?
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חדש בפורום הזה ושמעתי מימנו טובות אז החלטתי להירשם. הוא קצת איטי אבל נישרוד ,יש לי כמה שאלות אליכם אני ישמח אם תוכלו לענות לי: 1.אני רוצה ליקנות כרטיס מסך עוד כמה חודשים, אבל ניראה לי שהספק שלי לא מספיק טוב: super silent ezcool atx 450 w jsp ניראה שרשמתי דברים בנוגע לספק שלא קשורים אבל רציתי לפרט ככל האפשר . אני חושב שהוא לא יחזיק אבל סתם רציתי להיות בטוח. 2.אם הספק לא מספיק טוב כמה יעלה לי ספק אחר?500w או יותר 3.הכרטיס : http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4547 הצעות לשיפור היתקבלו בברכה אפשר גם להגיד אם החברה בסדר והכול . 45.הלוח אם יתאים ? Intel G31 BIOS for G31M-S2L אני קונה גם intel core 2 quad q9400 האם המחשב יסחוב על פי נתונים אלו? סל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל זה הגיוני:? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 והצעות שונות יתקבלו בשמחה (ברצוני לשים דגש על זה שאני רוצה לעבור לNVIDIA...לאחר כמה שנים טובות עם ATI)
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי אפשריות לכרטיס מסך... GeForce 6600 עם SLI או GeForce 6800 בלי SLI... במחשב הישן אני יכול לשים או את הGeForce FX5500 או את הReadon 9200SE... מה אתם ממליצים לשים בכל אחד מהמחשבים?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1k. פעם הבנתי בכל נושא החומרה אבל בגלל הצבא וחוסר התעניינות היום אני לא יודע כלו. במדור מפרטים מומלצים ממליצים על ה8600 בתקציבים שלי, אבל לאחר בדיקה קראתי שהוא די גרוע ושהביצועים שלו על הפנים. אחרי עוד קצת בירורים ראיתי שכל הזמן ממליצים בפורומים על ה1950xt. קודם כל, הבנתי שה1950 לא תומך בDX10 וה8600 כן? אם זה נכון, כמה זה משמעותי? לא אוכל עם ה1950 לשחק במשחקי DX10 או שתהיה איכות ממש ירודה? אם ככה, תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס עדיף (לאו דווקא מבין שני אלה) בתקציב שלי ואם כדאי להשקיע את העוד 500 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב שיתמוך בטכנולוגיה חדישה. כמו כן, אם תוכלו להכווין אותי לכתבה כלשהי שמסבירה את כל המושגים והטכנולוגיות כיום א…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות : מזה TFT ? מה יותר טוב LCD או CRT , ולמה LCD לא טוב למשחקים , האם יש משחק LCD שיכול לשמש גם למשחקים .. מחכה לתגובות , ותודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה זה יחידות גיאומטריות בכרטיס? לשם מה הם? ומה זה בקר זיכרון?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אחד הדברים שהכי הייתי רוצה לדעת זה לפחות תאורתית ??? איך מכינים סירטוו פלאש הינה סירטון חמוד לאללה *ברור שלא באייכות כזאת אבל פחות או יותר צורה שתזוז עם דיבוב http://rapidshare.de/files/21387215/How_to_pick_2.rar.html (להורדה לחץ על free למטה בצד ימין והמתן שהשניות יעברו)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שאלות לגבי AA 16Q בקרייסיס מה הם בעצם ההבדלים בתמונה? האם האיכות תמונה תרד או תעלה משמעותית? האם פילטר זה גורם לכאבי ראש? כי לפעמים יש לי כאבי ראש ממשחקי FPS בתודה מראש לכל העונים כרטיס מסך: 8800 GTX ULTRA מעבד: Q6600
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-