עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hack,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. אממ אז ככה דיברתי אם טכנאי כאילו באתי כבר לקנות את ה1950XT אם ה256 מגה והוא אומר לי שכבר לא מוצאים את הכרטיס הזה לשוק כי הוא ישן רציתי לדעת אם זה נכון או שהוא סתם מבלבל לי במוח.. הוא אמר שהיום מוצאים את ה1950PRO וה1950GT ושעדיף לקחת אותם כי הם יותר טובים.. דבר אחרון שהוא אמר שהוא בכלל ממליץ על ה8600GTS הוא אמר שהוא הרבה יותר טוב מכל הכרטיסים האלה כולל ה1950XT.. קיצר אני צריך שתגידו לי מה נכון מה לא מה עדיף ואיזה כרטיס לקחת. (בתקציב 1000 שקל) תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by itaim,

איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

שאלה1: יש איזה כרטיס מסך מסדרת Redoen איך שלא קוראים לסידרה הזו הסוג שלו הוא: ATI Radeon 8500 128MB DDR DualHead w/TV&DVI אני מכיר את ה-8500 הרגיל וה-Le, ה-Le עולה בערך 1000ש"ח, הדגם הזה לא יודע למה עולה 1300ש"ח, מה מיוחד בדגם הזה? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה 2: איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1300ש"ח גג? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה3 ואחרונה: איזו תמיכת directx יש ל-geforce 4 ti4200? תודה מראש, GONZILA

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

אהלן, 1. יש למישהו מושג מתי יוצאים הכרטיסים של סדרה 6XXX בממשק PCI-E (הכוונה לדגמים במחיר של בין 200~ ל~400 $)? 2. מה ההבדל בין 6800LE לבין 6800NU? 3. איזה כרטיס הוא המומלץ ביותר כרגע מהסדרה של 6XXX? 4. לאיזה כרטיס (דגם ויצרן) יש את הסיכוי הטוב ביותר לעבור סופט מוד שיקרב אותו לביצועים של 6800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by roei88,

טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by STRENGTH,

כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך של מאג שמתחיל להראות סימני גסיסה... אז הגיע הזמן לקנות מסך חדש ! מצאתי משהו מחבר שלי אבל אין לי שום מושג במסכים אני יביא לכם את הדגם ואם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד הדגם הוא IBM P260 אני יודע שהוא 21" אבל לא יודע כלום בנוסף... אך הוא למשחקים ? זה הכי חשוב... תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי, ברשותי כרטיס SAPPHIRE 9600XT 128MB, השאלה היא כזאת האם הסילסר רב 3 מתאים לו? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2044 שאלה שניה ויותר קשורה בניסיון של אנשים איתו, האים הוא מכסה את כל הכרטיס ככה שאני אצתרך להסיר את הסינקים של הזיכרון? ובעוד אנחנו בנושא, מה עדיף, סינקים של אלומיניום או נחושת? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  13. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רציתי לדעת כמה שאלות בקשר לפתיחה של 6950 ל 6970... אני קונה מחשב חדש והכל חדש כאילו ווינדוס אני מתקין והכל ממש מ "א" עכשיו רציתי לדעת אני פותח תכרטיס לפני שאני מתקין תדייבר או לא ? ובמידה ואני מתקין ואחרי זה את פותח אותו, איזה דרייבר אני צריך להוריד של 6950 או של 6970 ? קצת פרטים על הדבר הזה מאוד יעזור לי... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by eldada,

אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדי לי? האם כדי לי לקנות משהו זול כרגע כמו ג'י פורס 4 64 שעולה 340 ולחכות שיצא רידון 9600, או להשקיע במשהו יותר טוב ולקנות רידון 9000 פרו 64 שעולה 560, עכשיו אני שואל: 1. מתי צריך לצאת ה-רידון 9600 וכמה הוא יעלה? 2.האם כדי לי לקנות את הג'י פורס 4 שרשמתי, ולחכות שירד המחירים לכרטיסים הטובים יותר, או לקחת את ה-רידון 9000 פרו, וכנראה לא לשדרג? 3.האם שיצא הרידון 9600 הוא יביא איתו ירידת מחירים לרידון 9500 פרו? תודה מראש על התשובות!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by TimoTy,

קניתי לא לפני הרבה זמן את הכרטיס ולא הבנתי כמה דברים חשובים! 1) שאני משחק ב-cs וזורקים רימון עשן ה-FPS יורד !!! זה לא יכול ליהיות ואני לא יוד למה זה קורא אצלי כי יש מחשב ממש טוב זה לא הגיוני... 2) אני רוצה להוריד לו דריברים ואני לא יודע איזה ומה לעשות איתם 3) אם יש עוד דברים או הצעות לשיפור אז תכתבו תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by DJ27,

שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by *R,

כמה שאלות חשובות לגבי כרטיסי ה 8800 1.א. כמה וואט הGTS וה GTX צוריכים? ב. Enermax Liberty 400W מספיק? (המערכת: E6600 , LCD17 , רמקולים עם סאב) 2. א. איזה חברה כדאי לי ל GTS מבין: Leadtek , Gigabyte , ASUS י? אני אישית חושב של Leadtek ... ב. מה ההבדל בין החברות? -ביצועים שונים? (איכות תמונה יותר טובה או פשוט יותר FPS י) -גודל הכרטיס שונה? -הקרור שונה? (אם כן אז יש הבדל בכמות הביצועים והרעש?) ג. איך נראה Leadtek 8800GTS ואיך ה Leadtek 8800GTX מי זה הורוד ומי זה הכחול? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gtx_tdh_1.html http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gts_tdh_1.html 3.א. איך הקרור של ה GTS י? מקרר טוב או שכדאי להחליף? -&g…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by yuval1101,

אני חדש פה, אז אני לא כלכך מבין, לכן אני צריך אתכם שתכיסו אותי לעניינים, בשביל זה אני צריך שתענו לי על כמה שאלו בסיסיות: 1.מה זה אוברקלוק ואך עושים זאת? :s05: 2. מזה פתיחת צינורות ואיך עושים זאת? :s05: ואם כבר אתם פה אז אם תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס מסך עדיף?: GEFORCE 6800GT או X800 GTO2 או X800 XL וגם אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב: GEFORCE 6800 (הרגיל, לא ה GT) או X800 XL או X800 GTO2 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by lipa,

איך כרטיס מסך עם 8 צינורות עיבוד ואם רוחב-פס של 128 BIT (זכרון) מצליח להשיג תוצאות כאלה מרשימות ? איך זה שהכרטיס לא צורך חיבור מולקס נוסף (לספק-כח) ? 6600 GT עם 256 מגה זכרון עדיף ?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by NiMo1771,

איך אני יודע באיזה ביוס נמצא הכרטיס שלי? אני רואה את הכפתור של ההחלפה, אבל לא כתוב 1 ו-2 (הכרטיס של HIS) כשאני רוצה להחליף ביוס, צריך לנתק את המחשב מהחשמל? נכנסתי לCCC והאפשרויות בoverdrive נעולות למה זה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  22. אז ככה אני מחפש כרטיס לAGP אמרו לי ששוה לחכות ל7600GT ויש אומרים שהוא היכלל לא ייצא לAGP אז נמאס לי לחכות והציעו לי כרטיס 7800GS שהוא יקר ב400 שקל בערך מה7600GT והא אמור ליהיות הכי טוב לAGP אז עיינתי פה קצת וראיתי כל מיני דעות של אנשים שהכרטיס הוא פגום או משו.. רציתי לדעת על מה הם מבססים את הדעה שלהם... עכשיו עם במידה וייצא כרטיס 7600GT לAGP הוא יהיה יותר טוב מ7800GS ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4936 זה מה שאני מתכוון לקנות זאת גרסת OC עכשיו יש לי ביינתים זיכרון למחשב 512 ddr dual אז עם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון 512x2 זה יועיל לביצועים של הכרטיס מסך? זהו זה כל השאלות מקווה שתוכלו לענות [=

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  23. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by wiz,

יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by adizarko,

רכשתי בשעה טובה את הכרטיס הנ"ל ויש לי מס שאלות: 1. לאיזה OC צריך להגיע על מנת לקבל X850XTPE? 2. והאם על מנת להגיע לרמה כזאת כדאי להחליף את קירור הסטוק? 3. אם לא צריך, אז מאיזה מהירות כן כדאי להחליף? תודה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.