עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  2. אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה

3. Started by R-D,

למה יש לי FPS של 45-60 עם כזה כרטיס מסך,כמובן שאני מריץ על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר[אני מדבר על המשחק COD4] אבל לפי מה שידוע לי וממה ששמעתי ה-FPS אמור להיות יותר גבוה. עדכנתי את הדרייברים ועדיין לא עזר. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ ASUS P5K SE Asus Geforce 8800GT G Skill 2GB RAM EZCOOL 450W

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by g1zey,

יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by ran_meir,

אני רוצה כבר להחליף את הכרטיס הישן שלי (FX5200 :) בכרטיס ברמה של ג'יפורס 6600 פחות או יותר, עם טווח תקציב נמוך מאוד בינתיים של עד 400 שקל. מצאתי את הכרטיסים הבאים במחירים לא רעים בכלל: 6600 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378927 6600 128MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379498 (עדיפות אליו). 6500 128/256MB - 260 ו 320 בהתאמה. וסדרה 7 שהבנתי שעדיף לוותר עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410880 אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (כמובן שזה לא חייב להיות ג'יפורס) מבחינת תמורה למחיר, הביצועים לא צריכים להיות בשמיים בשביל סימולטורי נהיגה שמצטיינים בפיזיקה מורכבת וגרפיקה סבירה ומעלה. ושאלה נוספת: האם ההבדל בין 128MB ל 256 הוא רציני? נ.…

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by R.R,

באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם שווה להשקיע את ה-400 ש"ח נוספים מ-9600GT SLI ל-8800GT SLI. אני הולך כנראה לשחק על רזולוציה של 1680*1050 (מסך 22 אינץ') ואני רוצה שזה יחזיק לי לכמה שיותר זמן... או שבכלל כדאי ללכת 9800GX2 אחד? בנוסף, אם אני מחליט להשקיע את ה-400 ש"ח האלה, האם צריך לעשות שינוי בספק? זאת אומרת האם הספק 600W FOUR RAILS - Thermaltake ToughPower יספיק או שצריך לשפר גם אותו? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. שלום לכולם, הגיע הזמן נראה לי להחליף את המסף 19 אינץ הישן שלי למסך חדש. אני מתכוון להחליף למסך הבא: dell u2312hm לפני שאחליף יש לי שאלה האם ההחלפה תדרוש ממני להחליף גם את הכרטיס מסך הישן שלי (ראו מפרט בצד). כמובן שהשימוש העיקרי אם לא היחיד הוא הרצת משחקים, אם אני מבין נכון ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1920x1080 אם כן אדרש להחליף כרטיס מסך, איזה כרטיס מסך ייתן לי יחס עלות ביצועים מיטבית בשימוש המסך החדש? - תקציב עד 1330 ש"ח כמו כן אם אדרש להחליף את הספק כוח? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by shay-h,

רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. אחרי תקופה ארוכה עם מחשב AMD כ 10 שנים... החלטתי ללכת על מערכת גיימינג סבירה ביותר שתדע לשרת אותי לפחות ב- 5\7 שנים הקרובות אך כמה שיותר קטנה מבחינת מארז מכיוון שהמחשב נמצא בסלון ומחובר לטלויזיה 50" לכן התחדשתי ב : לוח אם : mATX MSI Z270M MORTAR מסדרת ה - ARSENAL מעבד : SOCKET 1151 INTEL I5 6500 3.2GHZ זיכרון : CORSAIR VENGEANCE DDR4 2X8 3000Mhz הארד-דיסק : SSD WD-GREEN 240GB =מע' הפעלה + (יש עוד 2 רגילים סה"כ 2TB) קירור למעבד : FREEZER I32 CO מארז מחשב ZALMAN T5.. http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=54 סה"כ עלות כ - 3,600ש"ח... מפה לשם כל הנוגע לכרטיס מסך הוא עדיין לא עבר שדרוג ( GTX 6500 ) בגלל התלבטות ב…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. לפני כשבועיים בערך קנו לי מחשב אם הכרטיס מסך GeForce 7600GS הטמפרטורה שלו במצב מנוחה 60 ובמשחקים 65 זה גבוהה?, אם כן מה הפתרון? בתודה!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by Flea,

טובב..אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ואיתו מן הסתם גם כרטיס מסך חדש אז ככה.. אבא שלי הביא הצעה, שבה אמרו לו X1650PRO 512MB DDR3 ב840 שקל..(מKSP) ואמרו לי שכבר עדיף להוסיף 100 שקל.. ולקנות 1650XT 256MB.. ואז אח שלי החליט שבא לו כרטיס יותר חזק...ב1250 שקל יש גם 7900GS וגם X1900GT שניהם עם 256זכרון. איזה מכל ה-4 האלה עדיף? ברור שה2 האחרונים יותר חזקים מהשניים הראשונים.. אבל מבחינת ביצועם לעומת כסף, המחיר שווה את הביצועים? תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Dante_9,

עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by eladsh,

קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by anafi,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של FLY VIEW PRIME 30 אני מצליח להקליט וידאו אבל לא אודיו .... מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by CobraBoy,

צהריים טובים לכלום אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי כבר כול כך התבלבתי וגלשתי לכרטיסי מסך לא ריאלים (כמו למשל HD 5970 חח) שהחלטתי שאני בא לפה ומבקש את עזרתכם אז ככה המפרט שלי הוא כזה : מעבד : ‎Core i5 760, 2.8GHz לוח אם : P8H61-M LE זיכרון : 2x4GB G.Skill NT Dual Channel כרגע יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD 6570 1GB DDR3 כמובן שאני עומד להעיף אותו ספק כוח : ZU-400W מארז : Elite 310 Blue ATX Case דיסקים קשיחים : 1 . Caviar Blue 1TB 7200RPM 2 . HITACHI Deskstar 320GB 7200 RPM בנוסף לזה יש לי את התצלום של המחשב כדי שתוכלו להגיד לי אם כרטיס מסך והספק יתאימו למארז : Uploaded with ImageShack.us אני מחפש כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ את …

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by almog4543,

פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ronik56,

אני עושה OC ל-5770HD, הטמפ' בסדר אבל יש ארטיפיקטים = אני צריך לעלות מתח. מהו המתח המקסימלי לכרטיס הנ"ל? וזכור לי שקראתי איפשהו שהכרטיס הזה יכול לעבור חופשי את ה-100 מעלות, או שלא הבנתי נכון/טמטום?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by dan1111,

אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  22. שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו ‎PowerColor X1950 XT 512MB‎ עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by DeNon,

שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by rank,

אני קיבלתי המלצה לכ"מ 4850 radeon ב1027 שקל 2X יש למישהו רעיון יותר טוב בתקציב הזה ? ובקשר לספק ולמארז יש לי מספיק חזקים .

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by thegame998,

יש כזה כרטיס ? אם כן מי המתחרה שלו (למשל גיפור 7800 6200 סתם דוגמא...) ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.