עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by y4niv,

היי, יש לי את הכרטיס EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0. לפני העדכון האחרון כאשר הכרטיס לא היה במאמץ, המאוררים לא היו עובדים, עכשיו שמתי לב שהם עובדים גם כשאין מאמץ בכלל כאשר לא פועלת שום תוכנה/משחק ברקע. מישהו יודע משהו ?

2. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Dj_Infernal,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה IIYAMA 19 PRO 454 ..אבל מצאתי תרד שנאמר שם שמבחינת איכות תמונה המסך הזה לא שולט. בתור אחד שיושב מול המסך בין 3 ל 4 שעות ברציפות על הקיובס חשוב לי מאוד תצוגה ברורה ואני לא רוצה לסבול מכאבי עיניים וראש לאחר שהייה ארוכה מול המסך . התקציב אומנם עומד על 2500 אבל אם יש משהו במחיר יותר סביר שנותן תמורה מעולה למחיר אז לידע אותי . תודה מראש !

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. המעבד שלי הוא E6320 1.86GHZ כל ליבה.גודל המסך שלי הוא 19 אינץ' ולוח האם שלי הוא CONOREXFIRE-ESATA2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל ATI 4850HD(עכשיו יש לי 2400PRO) וביחד עם זה אני רוצה לשדרג את הספק כי אני יודע שהוא לא יכול להחזיק את ה 4850HD(כבר שאלתי פה בפורום ממזמן).אני רוצה גם לשדרג זכרונות ל 4GB[עכשיו יש לי 1GB של קינגסטון(סטיק אחד)] ולכל זה יש לי משהו בסביבות ה 1300 ש"ח בנתיים חשבתי על או: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630 או על http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1432(לפי מה שהבנתי זה עם OC לא Oם) בכל מקרה עם אני עושה את השדרוג הזה אני יוכל להריץ את FALLOUT 3 ו AC על הגדרות הכי גבוהות?

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלחתי כרטיס מסך 4870X2 לתיקון לKSP עזבו שבהתחלה הם אמרו לי שאני לא יכול לממש את האחריות בגלל שאני לא רשום בחשבונית שזה חוק מפגר שלהם אחרי צעקות הם הסכימו לקבל ועכשיו הכרטיס מסך שלי בתיקון 19 יום שזה מוגזם הם אומרים שזה יקח חודש חודשיים הם מתקשרים אלי ואומרים לי שהם יחזרו אלי וזה יקח זמן ושאני צריך להגיד תודה שהם מטפלים לי בזה אני לא יודע מה לעשות כבר אין לי עם מי לדבר

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ZXY1,

מחפש כרטיס למשחק ברמה של GTA5 מבחינת עלות/תועלת מה כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by AK,

שלום לכולם ;D (מזמן לא ביקרתי בפורום הזה - אף פעם,כי אני לא ממש "מומחה גדול") חברי בחנות מחשבים אחת(לא אציין את שמה) הציעו לי הצעה מעניינת: להחליף את הענתיקה שיש לי עכשיו(voodoo 3 2000) בענתיקה חדשה יותר(riva TNT2) - היישר מהקופסה(לא שומשה עדיין בשום מחשב חוץ ממחשב הבדיקה שלהם בחנות) פרטים: voodoo3 2000 16MB PCI connection riva TNT2 32MB AGP connection אני כמובן רוצה לשמוע את דעותיכם - האם כדאי להחליף או לא?,וגם אני רוצה קצת פרטים על מהירות הליבה ומהירות הזכרונות שלי שני הכרטיסים נ.ב אל תשאלו למה החנות מביאה לי דברים בחינם ואל תאמרו שמה שהם מביאים לי זה זבל שלא עובד( אני קונה אצלם כול 7 שנים והכול עבד perfect - בלי שום בעיות,לעיתים הם מחליפים לי דברים כמו כרטיס קול וכרטי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by GrimLockI,

שלום, מעוניין לשדרג את כרטיס המסך אך לא יודע מה מהנמכרים כיום מתאים ללוח האם שלי. לוח האם: Gigabyte GA-EP45-UD3LR, שיש לו סלוט אחד של PCI-E 2.0 X16 port. ספק כוח: 650W TT. כרטיס המסך שיש לי: ATI Radeon HD 4800 Series. חיבור DVI. תקציב לשדרוג: עד 1500 ש"ח. יתרון ל: כרטיס מסך שקט, ועם קירור טוב-לא כזה שיתחמם ותגרם בעיית ביצועים בזמן משחקי מחשב (למשל Call of Duty MW3, BF3). מה ההמלצה שתתאים ללוח האם הזה? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by haim85,

מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי שאלה, ואחרי חיפוש לא קטן ברשת, הבנתי שכמעט כולם שואלים אותה. מה יותר עדיף / משתלם ? GIGABYTE HD6850 OC 1GB (שאחרי שאני קונה אני עושה המרה עם ביוס ל- 6870). או GTX560 Ti OC 1GB או GIGABYTE HD5870 1GB 1. מה יותר טוב בביצועים בגיימינג כבד? 2. מה יותר עדיף לקחת? 3. מה יותר משתלם ? הלוח אם שיהיה לי הוא תומך רק ב- CFX

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שמעו יש לי g-force fx 5200 ופנטיום 4 2600 ו512 זיכרון.. אז בזמן האחרון היתקנתי איטמן הלו ופרי קראי ובטלפיילד .. והמשחקים לא זזים.. הוא זז לאט עם תקיאות .. מה עושים אחים.. תודה ..

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום. אחי צריך כ"מ חדש עקב ביצועים נחותים עם כרטיס המסך הנוכחי. אשמח לקבל מכם המלצה לכרטיס מסך חדש. התקציב הוא עד 600 ש"ח, עם חריגה של 150 ש"ח לכל היותר. מפרט נוכחי: Intel Q9400 Gigabyte p43-es3g NVIDIA 9800GT WD Caviar Green 1TB 2X2GB DDR2 Samsung Syncmaster 2233 1920X1080 כרגע ההתלבטות שלי היא בין HD6850 לבין HD7770. אשמח לשמוע מהי דעתכם עליהם. אבקש להמליץ על מספר דגמים שמשתלמים בטווח המחיר הזה, ולא על אחד, כיוון שאחי מוכן לקנות רק מטכנאי שהוא מכיר די הרבה שנים, ואבקש ממנו הצעת מחיר. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אני פתחתי את הת'רד כדי לעזור לחבר שקנה X1800XT 512.. בבדיקת דרך הדרייברים רואים שהטמפ' של הליבה (ללא מאמץ) עומדת סביב ה 70 מעלות.. אני בתור משתמש NVIDIA לא כל כך בקיא בטמפ' סבירות של ATI (אצלי הכרטיס עומד על 50).. ידוע לי שה ATI דורש הספק גבוה יותר ולפיכך גם פולט חום גבוה יותר. אבל, האם הטמפ' טובה או שיש בעיה בכרטיס או באיוורר של המארז/כרטיס.. אודה לגולשים שיש להם את אותו כרטיס (ללא OC) ושייתנו לנו טמפ' שלהם לצורך השוואה. תודה.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by skyline,

הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824179014 השני : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824002284 מה לפי דעתכם כדאי לקחת?

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by eLi7aN,

תודה לעונים

20. Started by Demagh,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, למחשב עם i3 6300 ו-8 ג'יגה DDR3L. הספק הוא Antec Earthwatts 500w AE-500, ויש לו רק זוג חיבורי PCIe עם 6 פינים. אז, כרטיסים כדוגמת ה-280x לא באים בחשבון בכלל? אפשר לחבר זוג חיבורים עם 6 פינים ולקוות לטוב או לחפש רק כרטיסים עם זוג חיבורי חשמל עם 6 פינים? תודה. עריכה: אני רוצה להשקיע עד 500 ש"ח בכרטיס מסך.

21. Started by o.k,

שלום לכולם !! רציתי לשאול מה דעתכם על הכרטיס מסך : X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E של חברת Powercolor ואם אתם ממליצים עליו למחשב שמיועד למשחקים כבדים ??? תודה ......

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Chymes,

מצאתי ב-Ebay R9700PRO ב-800 ש"ח כולל משלוח. הכרטיס חדש לחלוטין. שווה קנייה? ראיתי איפשהו טבלה שמשווה בין כרטיסים שונים, ועפ"י הטבלה R9700PRO יותר חזק מ-GeForce 5900XT, זה נכון? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=40158&item=5109630954&rd=1

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Fire_Trooper,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB ) בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות. הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש. זה באמת נכון? (מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד) שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היי, אני רוכש מחשב חדש, ה-5870 עולה בערך פי 1.5 מה-5850 איפה שאני גר. האם שווה לי לקנות עכשיו 5870? או שלהסתפק ב-5850 ובעתיד אולי להוסיף לו עוד אחד? הם התוספת כסף שווה את התוספת ביצועים? יש לציין שאני ככל הנראה אקנה מסך עם רזולוציה 1920X1080. תודה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.