כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בהמשך לדיון הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/threads/570087-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-i5-750?p=5105204#post5105204 אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד אזור 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים ומינימום צוואר בקבוק למעבד i5-750 עבור משחקים מודרניים. האם קיימת קומבינציה כזו שתריץ משחקים כמו MGS5 ו-The Witcher 3 על הגדרות גבוהות, 1080p (עם התפשרות על פילטרים לא על המקסימום)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמ;לק - האם יש דרך להפחית מהירות מאוורר לכרטיס בחלונות 10 ללא דרייבר? הסיפור המלא: אשתי החליטה לשדרג את המחשב הותיק-יחסית שלה לחלונות 10. אל תשאלו אותי למה. במשך תקופה ארוכה נסיונות להפעיל את השדרוג החינמי מ-7 עלו בתוהו, ובסוף הסתבר שזה בגלל שכרטיס המסך (geforce 7800gt) ישן מדי ואין (ולא יהיו) לו דרייברים לחלונות 10. החלטתי להתחכם וניסיתי להוריד התקנה offline של 10, ולמרבה ההפתעה זה עבד - המחשב עובד עם דרייבר בסיסי של מיקרוסופט. מכיוון שאשתי לא צריכה 3D, זה די סבבה. הבעיה: הדרייבר הבסיסי הזה לא יודע לשלוט במאוורר, שפועל כל הזמן על מקסימום ומרעיש בצורה נוראית. מה ניסיתי: - להתקין דרייברים של Nvidia: אי אפשר, לא מזהים חומרה מתאימה. - להתקין כרטיס מסך פסיבי ישן: לא עבד, כנרא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהחליף כרטיס מסך. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח האם P5Q (עד 1000 שקל) ואני רוצה להבין עד כמה הזיכרון של הכרטיס משפיע על הביצועים. תודה מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק שירוץ על המסך הזה dell u2713h ברזולוציה 2560*1440 חשבתי על NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5 הוא ירוץ על מערכת : ספק כח : seasonic g-550 מעבד : Intel i7-4790 3.6Ghz לוח אם : h97 gaming 3 זיכרונות : 16 giga השאלה אם יש כיום כרטיס מסך יותר טוב לא משנה אם הוא קצת יותר בכסף. או האם שווה לי לחכות קצת זמן אם ידוע שהולך לצאת דור חדש וכ"ו והאם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי כרטיס מסך GT220 מאבד INTEL I5 650 ספק ישן מאוד ממחשב ישן (הספק בן 10 שנים אבל עובד ) 8 ג'יגה זיכרון RAM עכשיו המליצו לי על GTX 750 TI אני מחפש משהו יותר זול שיתן לי לפחות 2 ג'יגה זיכרון יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאני חיפשתי לא מצאתי שום בנצ'מארק שמשווה בין שניהם ישירות מצאתי איזה בנצ'מארק אחד שהראה של 980TI של MSI עשה ביצועים יותר טובים, אבל מצד שני הוא גם נבדק על מערכת שונה משל ההיא שה GYGABITE נבחן עליה אז השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המשתמשים שוב כועסים על NVIDIA, הפעם בשל החלטה לדרוש הרשמה והתקנת תוכנה ייעודית לקבלת דרייברים המלווים את השקות המשחקים הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/דרייברים-למשחקים-העדכניים-ביותר-רק-דר/
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי GTX 970 ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר פילטרים, דרך לוח הבקרה של nvidia או דרך המשחק עצמו? אגב, מה קורה כשמוגדר גם במשחק וגם בלוח הבקרה? אני רואה שיש 6 סוגי AA האם רצוי להגדיר רק סוג אחד או שניתן לשלב? באילו הגדרות אתם משתמשים בדרך כלל ל 1080p?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ,יש לי מחשב דיי ישן , E8400,2GB,SEASONIC 400W הלוח אם של ASROCK גם לא חדש במיוחד. עד עכשיו היה לי HD4850 נשבר אחד ה "פרופלורים" במאוורר שלו והוא עושה גם רעשים אז החלטתי להחליף... אני מעדיף משהו שעולה פחות מ 400, יתפקד קצת יותר טוב מ 4850 אבל לא חייב בהרבה, אבל הכי חשוב שיתאים להכל. לכן רציתי לדעת אם PCI EXPRESS 2 יושב לדוגמא על PCI EXPRESS 1 ? מעדיף AMD המתמודדים: 5450 R5 230 ואם ממש שווה לשדרג אז R7 250 אין לי מושג מה ההבדלים אני סתם הולך לפי המחירים (KSP) אשמח להכוונה שוב, הכי חשוב שיתאים לעוצמת הספק וללוח האם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחותי כל הזמן חופרת לי שהיא רוצה לשחק בGTA5 זה המחשב שיש לה: Dell OptiPlex 3010 (Mid 2012) עם מעבד Core i3 3240 ו-8 ג'יגה ראם. אני יודע שעם הכרטיס מסך המובנה, אין סיכוי שהמשחק יעלה. יש לכם המלצות לכרטיס מסך שיתן את התמורה הכי טובה לכסף? (לא חושב להשקיע יותר מ1000 שח) ממה שאני זוכר יש לה את המארז הרגיל, ראיתי במפרט שלו את המידע הבא: חריצי הרחבה PCIe x16 אחד בחצי-גובה יכול להיות שכרטיס סטנרדטי לא יתאים למארז? אם לא, מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש. רומן.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
*הדיון שנפתח בפורום מפרטים יימחק* אני מתכוון לקנות כבר את המחשב שאני כבר חודש מחכה לו אבל כל פעם משהו גורם לי לעצור ואתמול הבנתי שבעוד כחצי שנה יוצאים כרטיסי המסך פסקל שהם מפלצות לא קטנות שמן הסתם שווה לחכות להם אז חשבתי בנתיים לקנות כרטיס סביר ולא את ה970 כמו שתכננתי ובעוד כחצי שנה לשדרג. המשחקים שבהם אני אשחק הם: Sims 4 NFS 2015 Mad Max GTA V ובעיקר משחקי רשת המפרט הוא כזה: i5 6600 Skylake Msi B150m Bazooka Seagate 1t baracudda SSD 120g x300 Nzxt s340 Glossy + VP550w Arctic Freezer 7 rev.2 על מה ממליצים ?
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
נקנה לפני כשנה בtms, כשקיבלתי אותו הוא היה על 35-40 בidle ו85 על max load(אני מדבר על שעות של bf4 ומשחקים כבדים) היום הוא תמיד על 50 בidle ועולה בשניה ל94 אפילו שאני שם סרטונים ביוטיוב. (בCSGO תוך דקה הוא עולה לי לטמפרטורה הזאת) ניקיתי אותו עם ספריי אוויר, ניסיתי לחזק את הברגים של הheatsink, מבחינה תוכנה אני על הbios הכי עדכני של msi ועם הדרייברים הכי חדשים. אני יודע שקיץ עכשיו וחם והכל, אבל אני לא חושב שזה סביר מה שקורה עם הכרטיס, במיוחד שזו גרסאת twin frozr ולא רפרנס. אני מפחד שהוא ישרף בקצב הזה. וגם כשהכרטיס מגיע ל90 מעלות הclock שלו יורד וזה פוגע קשות בביצועים. למישהו גם יש את הכרטיס הזה ויכול לפרסם נתוני טמפרטורה? אתם חושבים שtms יחליפו לי אותו? אמור להיות לי 3 שנות…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם תחילה אפרט את הצרכים שלי.. כבר מעל חמש שנים (אם לא יותר) בבעלותי מחשב נחמד מאוד. אבל הוא הזדקן. הצרכים שלי הם ככלל בסיסיים מאוד, רק דבר אחד הוא לא - אני מעוניין לשחק בPES החדש שיצא עד עכשיו כולם עבדו לי כמו שצריך, האחרון מעט מתנשף, אבל אני מאמין שהחדש כבר ממש יכעס על הכרטיס מסך שלי.. אז זה המפרט שלי: [ATTACH=CONFIG]9381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9384[/ATTACH] המקרה המוצלח ביותר הוא שפשוט אחליף כרטיס מסך ללא צורך בהחלפת לוח M. אם אצטרך להחליף לוח אם נראה לי שאחליף גם מעבד... תוכלו לייעץ? תודה!
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי החומרה הבאה: AMD 955 Gigabyte 990xa-ud3 sli 2x 560 8gb ram FSP 700W לפני כמה ימים, לוח האם שלי נשרף (יצא עשן מהמוספטים!) ועכשיו אני בדילמה: 1. לקנות לוח אם כמו שהיה לי בכמעט 500 ש"ח (זו האפשרות היחידה שמצאתי בארץ שמתאימה לצרכים שלי, שהם לוח לסוקט של המעבד שלי שתומך ב SLI) 2. לקנות ביד 2 לוח יותר זול (200 ש"ח) שתומך במעבד שלי אך לא ב SLI, למכור את הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס יחיד. אני מתחיל לחשוב לכיוון האפשרות השניה, מכיוון שה SLI עשה לי לא מעט בעיות. האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך יחיד בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף ביד 2 כדי לקבל תרומה טובה למחיר) שיהיה בערך ברמה של ה SLI שהיה לי? אני כרגע חייל, אין לי הרבה כסף ולכן מעדיף לא להשקיע יותר מידי במחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לאחרונה מרגיש שכרטיס המסך הנוכחי שלי עשה את שלו והגיע הזמן להשתדרג. המפרט המלא שלי זמין לצפייה מימין. אציין שמדובר במארז שקט וכי אני מחפש כרטיס מסך עם ניצול הספק יעיל וקירור שקט ב-Idle. אני משחק הרבה ב-SC2 אך גם משחק ב-1stPersonShooters למיניהם ומשחקים נוסח Skyrim, Witcher וכד' כיום אני עובד עם מסך שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל אני מחפש להחליף אות למסך עם רזולוציה של 1920x1200 או אפילו 2560x1440 אם יזדמן לי (אם הרזולוציה הנ"ל מכניסה אותי לליגה אחרת לגמרי אז אשקול לוותר על התענוג). אני נוטה לכרטיס עם bus של bit256 כדי שהנ"ל לא יהווה צוואר בקבוק בעתיד. חשבתי על ה-R9 380 4GB אשמח להמלצות אני ככל הנראה אוכל להביא כרטיס מסך מארה"ב בסכום של 200$ (פתו…
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-