עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. up

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by huber,

http://en.expreview.com/?p=160 שלום אנשים. כפי שאתם רואים בלינק הבא - בקרוב יוצאים כרטיסי 8800GS. מה שמעניין אותי זה ה 8800GS עם ה 768MB זיכרון. על פניו נראה שהוא יהיה כמעט זהה בביצועים ל 8800GT 512 (פחות ROPS אבל מהירויות יותר גבוהות יותר בליבה, בזיכרון ובשיידר קלוק). השאלה היא אם אוכל להשיגו במחיר זול יותר - האם כדאי? ה 768 מגה זיכרון כדאיים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו AF גבוהים ככל האפשר?

3. Started by BONO,

כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by daniel_18,

שלום, כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני מתכנן להחליף לוח אם לP45 ולעשות OC למעבד. המסך שלי הוא LG 1960TR, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 550 ש"ח? רוב המשחקים שאני משחק הוא לא כל כך כבדים (חוץ מGTA IV) והרזולוציה שרוב הזמן אני משתמש היא עד 1280. אני מתכנן לשחק במאפיה החדש ובFLASHPOINT DRAGON RISING שכרגע בלתי אפשרי לשחק בו. מה יותר מומלץ RADEON 5570 או GEFORCE 240? וגם איזה חברה יותר מומלצת ואיזה זיכרון עדיף ובכללי האם עדיף RADEON על GEFORCE? אני לא מתכוון להחליף ספק אז אני צריך שהכרטיס יתאים לספק (לא מעבר ל450W) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Kobb,

לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים? המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by sas2k3,

למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. תקציב: עד 900 ש"ח

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  9. שלום לכם, כרגע יש לי כרטיס מסך x800gto2 שקניתי לפני איזה 8 חודשים עם המחשב החדש (זה שבמפרט ), הבעיה היא שעכשיו שיוצאים משחקים שרק תומכים ב-SM3 (מה שמעצבן מאוד) שני משחקים שאני מעוד מעוניין לשחק בהם Splinter cell : double agent Tom Clancys Rainbow Six Vegas אז חשבתי לעצמי לקנות כרטיס מסך חדש- הסכום שיש יל זה 1200 ש"ח האם כדי לי לקנות כרטיס מסך עכשיו לחכות לויסטה (עם DX10) שיצאו כרטיסים של יותר שווים בסכום הזה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  11. 2400 ש"ח ATI X1800XL 256MB כרטיס מסך חדש מבוסס ליבה X1800XL 256 מ"ב זיכרון DDR III במהירות 256 ביט 16 צינורות עיבוד Hydravision 3 500MHz Core 1000 MHz Memory DirectX® 9.0c Support and OpenGL Support או ASUS Extreme N7800GT/2DHTV 2450 ש"ח כרטיס מסך חזק בתושבת PCI-EXPRESS 256MB, DUAL DVI, TVOUT,HDTV VIVO 3 שנות אחריות אין לי ממש מידע על ASUS (צורת קירור וכו') אז מה כדאי יותר....?

12. היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שמעתי שאומרים פה "19 אינצ' גודל זכוכית" וכאלה וגם למסכי LCD מה זאת אומרת? כלומר שרק הזכוכית עצמה היא 19 אינצ' לא כולל המסגרת? אני לא מבין...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by yaron4500,

לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!

15. Started by SugarFreeBoy,

אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by noamb,

ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by xxxlr1,

1. הכ.מ. HIS ATI Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 בא עם HDMI? (כי אמרו לי שכן או משהו..) 2. אימא שלי לא סמכה על חבר שלי שירכיב לי את המפרט החדש וביקשה מהחברה שאני קונה את המחשב (SKYPC) להרכיב אצלהם בתשלום נוסף של 100 ש"ח (יופי אימא -.-) אז כדאי שהם ירכיבו? 3. כשהם מרכיבים (SKYPC) אז הם גם מתקינים דרייברים? 4. הכ.מ. הנ"ל מגיע עם דיסק להתקנת דרייברים? 5. חבר שלי אמר לי שקונים כרטיס מסך אז הוא בא עם משחק משהו/מעפן אז זה נכון? ואם כן אז איזה עם ה-5770? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by ekmo,

שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Michael1976,

השווה ביןו לבין 7600GT מפסיד ולא מעט ב 70% ממשחקים http://www.legionhardware.com/document.php?id=637&p=5 Now has the 8600 GT carried on the success of the 6600 GT and 7600 GT graphics cards? Not at all, the 8600 GT is a joke in my opinion and does not deserve to be part of the x600 GT series. If anything, what we have see here today should have been performance delivered by the 8500 GT, not the 8600 GT. The results really spoke for themselves, as the GeForce 8600 GT was 12% slower in Far Cry, 17% slower in F.E.A.R, 7% slower in X3: Reunion and 19.5% slower in Company of Heroes. The only two games that the 8600 GT came out on top in was Prey (15.5%) and Supreme Comman…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by Monstalicious,

בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. היי. ככל הנראה, אחרי כל הבדיקות, הלך לי כרטיס המסך המובנה בלוח. זה הלוח- http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LqXTJVvWNyI6cj2d האם כרטיס pci-express 2 יתאים לי או שאני חייב ללכת רק על pci express ? אני אשמח גם להמלצות , כרטיס פשוט עד מאתיים ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב ישן עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך יתאים לי שיגיע לרמות של 7600GT בערך? אם זה מעל 700 שקל אז אני מעדיפה כרטיס מסך ברמה של 7600GS

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.