עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי חברים רציתי להתייעץ לגבי החוליה החלשה אצלי במחשב לדעתי הכרטיס מסך אני משחק במשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS רכשתי מסך תומך 144HZ והגדרתי על 144 Samsung C24FG70FQ מחובר באמצעות display port כרטיס מסך ATI 280X R7 דרייבר מעודכן מעבד I7 975X 1366 3.3GHZ 6GB זיכרון 1333 לוח אם UD3R גיגה בייט המשחק עובד על הגדרות ממש נמוכות ועדין FPS נע בסביבות 40 - 90 מקסימום מה הדרך למצוא מה הבעיה תודה איתי

3. לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?

4. היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?

5. אהלן, יש ברשותי מסך ישן, וחשבתי לחבר אותו למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא ה-560 ti, והחיבורים שלו הם HDMI ו-2 DVI digital (עם 4 פינים) (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפרטים של הכרטיס) איך אפשר, אם בכלל, לחבר אותו למסך ישן עם כניסת VGA בלבד? הבנתי שאי-אפשר לעשות זאת באמצעות מתאם, כי הפלט הוא דיגיטלי ו-VGA זה אנלוגי.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by ydyehuda,

שלום וחג שמח 1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר? 2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים? בתודה מראש, יהודה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by nimrodim,

כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע הורדתי גרסה חדשה של התוכנה ATITool, הלא היא 0.26. נכנסתי ל-Settings ושם לתדהמתי גיליתי את השורה Active Pixel Pipelines ומספר 16, זאת אומרת 16 צינורות עיבוד - מה בדיוק קורה פה? ב-7900GS יש 20 צינורות עיבוד, אולי התבלבלתי והכוונה בתוכנה היא ל-Raster Operator? בנוסף ב-Active Vertex Pipelines כתוב 6, אבל זה אמור להיות 7 (פה בטוח לא התבלבלתי). http://www.gpureview.com/GeForce-7900-GS-PCI-E-card-443.html

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. אהלן, יש לי AMD-ATI Sapphire X1900XTX 512MB עם גוף קירור של Zalman CNPS9700 (אני מקווה שאני זוכר נכון) כשאני משחק אני לעיתים רואה עיוותים, כלומר פתאום יוצאים משולשים ממקומות לא קשורים, יש קפיצות כאלה, והטקסטורות לעיתים צבעוניות מהבהבות.. האם זה אומר שהכרטיס שלי נדפק?.. זה קורה בעיקר במשחקים החדשים (World In Conflict, Call of Duty 4), כאשר הכרטיס מגיע לאזור ה 70c - 75c מעלות... (LOG של ATITool)... תודה.

11. קניתי RADEON 9700 OEM, ורצית לוודא שאכן קבלתי את הכרטיס עליו שלמתי. חיפשתי כיתוב כלשהו על הכרטיס שיעזור לי בהחלטתי, אולם לא מצאתי דבר. גם בהסתכלות בתמונות מהאיטנרנט של שני הכרטיסים לא הצלחתי למצוא הוכחה חותכת. אודה למי שיעזור לי בדילמה ויציין על מה הוא מתבסס.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  12. ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gryffin,

בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לעזור לידידי לחבר 4 מסכי טלויזיה (בעלי חיבור VGA), כך שיציגו תמונה שלמה אחת, כדי להקרין סרט. כל פתרון יתקבל בברכה. אם יש מוצר מוכן שלא דורש התעסקות, גם טוב. אולי אפשר גם בלי מחשב, למשל לנגן דרך ארבעה מכשירי DVD מאותו סוג שיקבלו את האות מהשלט בו זמנית... אני מנסה להיות יצירתי פה... התנצלותי אם שאלה זו נשאלה בעבר, אינני יודע מה מילת המפתח המתאימה כאן לחיפוש בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. האם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר להשתמש במה שיש בדיסק שקיבלתי ביחד עם הכרטיס מסך? מאוד חשוב!!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by avz,

היי יש לי כרטיס מסך HD5450 אשר מחובר לטלויזיה LCD 32 ואשר אני משתמש בה לצפות בתכנים של קודי. הבעיה (שלי) היא שהתמונה המופקת מכרטיס המסך גדולה יותר מאשר מסך הטלויזיה, כלומר, יש צורך לצמצם מעט את הרוחב והגובה של התמונה על מנת שתתאים לגובה המסך. אם אני עושה זאת על ידי שינוי הרזולוציה - התמונה נעשית קטנה מדי. האם ישנה אפשרות לכוון כיוון עדין את גודל התמונה ואם כן, איך עושים זאת?

19. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להפוך את ה-FX5200 ל- 5200ULTA או ל- 5600 גג. האם שינוי שם הכרטיס ב-BIOS WRITER צורך סיכון ? ומה עדיף א"ק דרך צריבת ביוס או RIVA TUNER ? נ.ב יש לי על הכ. מסך ICEBERQ4 עם היטסינקים של נחושת לזכרון

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by eh50,

אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  21. שאלה בכותרת. איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. אוברקלוקינג לכרטיסי מסך הוא לא תמיד הדבר הישיר והמובן ביותר - לקחנו את Sapphire RX 9070 PULSE OC 16GB והוספנו לו ביצועים בשימוש תוכנת Andrenalin של AMDלכתבה

25. להוראות בזכות התוכנה הנהדרת 3D Analyzer אפשר לגרום לדמו לחשוב שיש לכם כרטיס Parhelia ולהריץ אותו (פועל רק על כרטיסי DirectX 8 ומעלה!). נ.ב. נראה פשוט מדהים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים