עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AgeAre,

אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב סבבה. התקציב הוא 2000 והיא סגורה על המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&comp=34 הכל נראה שם סביר+ חוץ מהכרטיס מסך. כמו שאפשר לראות המחיר שבאתר הוא 1540 ככה שיש בסביבות 500 שקל לשחק עם כרטיס מסך. כמה שאלות: בהנחה שירוץ על המחשב הזה סימס או NBA החדש האם יש אפשרות להתאים כרטיס מסך שימצא את המעבד במחיר הזה? למה מסך שלא עולה על 24 אינץ' לא דורש 1 גיגה זכרון בכ.מסך אלא 512? יש טעם לשדרג לi5 על חשבון הכרטיס מסך? או שהמעבד הזה בסדר? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shoko,

:s05: עזרה בבקשה קניתי כרטיס מסך חדש sapphire radeon x1550 512mb שהחליף את ה- 5200 הישן ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מהדיסק התקנה(גירסא 7.4) וגם מהאתר שלהם(גירסא 7.9) אחרי שאני מפעיל תדרייבר מופיעה שגיאה http://www.siz.co.il/up/3gzmnewykot2.bmp עזרה דחוף =( אני כבר מת לשחק XDDDD

3. Started by roes,

איך יודעים באיזה טמפ' הכרטיס מסך??

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by alias,

תקציב עד 850 שיהיה יפה ועוד שמהו שלא הבנתי מה ההבדל בין CRT - Flat ל CRT - Conventional ??

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by zoloboy,

מה זה vivo מה vivo נותן ? מה זה retail סלחו לי על הבורות

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by ehud101,

שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום, איזה כרטיס יותר חזק למשחקים על מסך 19', זה- http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=694 או זה- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2102 אריאל

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by es88,

מפרט לוח - GA-G31M-S2L Gigabyte מעבד - Intel E7300 2.66 זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ ספק -AB POWER P4-500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT, אני מחפש לשדרג את הכרטיס. אני יוסיף עוד 2GB זיכרון, ואני מחפש כרטיס בסביבות ה-500\600 ש"ח, על מה הייתם ממליצים הכי הרבה היום בשוק? אני יודע שהמחשב לא הכי חדש, אבל בכל זאת אני מעוניין להישאר איתו.

9. אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בעיה גרפית... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה לעשות אולי אתם יודעים או אולי זה קרה למישהו ממכם תמונה: …

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by CraZyStyLe,

רכשתי קבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וקבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום אני יודע שבטח השאלה נשאלה אלפי פעמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את המלצות האנשים בפורום. אני צריך מסך LCD בגודל 17 עם זמן תגובה 16 וכניסת dvi. אני חשבתי ללכת על ViewSonic VP171S 17 או על ProLite E431S IIYAMA. אשמח לשמוע עוד הצעות. התקציב עוד בערך 3000 שח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by nehmia,

תמיד רואים אותו בכרטיסי מסך.. אבל במה הוא שונה מהרגיל? מה הG מסמלת?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by rockstarr,

ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  15. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. אותו דבר כמו בכותרת איזה כרטיס כדי לי לקנות מי מהם יותר חזק ובכמה אחוזים יותר?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. שלום לכולם, האם זה נכון, או שמדובר רק בתפיסה פופולרית ללא בסיס - שמסך דק 15 אינצ' שווה בשטחו למסך סטנדרטי 17 אינצ'? זכיתי במכרז של אולסייל (בטעות) במסך מחשב 15" LCD/TFT מתוצרת SAMSUNG דגם 151S בעלות של 2069 ש"ח. האם מדובר במסך טוב? האם המחיר הוא טוב? נראה לי שאני אוותר על הקניה הזו מכיוון שאני צריך מסך בגודל 17 אינצ' לפחות. במקרה כזה מישהו רוצה לקנות את המסך במקומי? תודה, שלומי

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by phenomenal,

המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]

19. Started by devzz,

הנה תמונתו: http://pink.serv.co.il/~dev/vc.jpg אם אפשר את הפרטים הבאים: כמה מגה מהראם הוא לוקח, מהו שמו, אני מתכון וודו אולי וכו'. פרטים אלו יכולים לעזור, תודה

20. עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שכולל מעבד E8400 3.00GHZ 4 GB זיכרון לוח אם EP43-DS3 כרטיס מסך ATI RADEON HD4870 512MB ספק 500 וואט של POWE & PC COOLING לאחר בדיקה של המשחקים החדשים אני חש בקירטוע לא נעים בהם. השאלה שלי האם שדרוג לכרטיס דוגמת HD5670 עם 1 ג'יגה יאפשר לי להריץ משחקים חדשים בקלות בלי קירטועים? (הכוונה למשחקים יותר בכיוון של פרו אבולושן ופיפא) כמו כן, האם ניתן לעשות קרוס פייר עם הכרטיס הקודם? האם יש אפשרות עם המצב הקיים לשפר את ביצועי המשחקים החדשים? (בלי לפגוע באיכותם?) תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by diana odintsov,

למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by or_cool,

נראה לי שזה בכרטיסי מסך עשיתי חיפוש ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.