עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J.allmighty,

מאיפה להתחיל ? יש לי כרטיס מסך של hercules (פרטים במפרט מחשב) ברשותי גם טלויזיה 26" sony (בת 6 שנים + ) טלויזיה: כניסה ל21 פינים (מאחורה) + שתי כניסות מקדימה 1. מלבן עם חץ פנימה 2. עיגול עם חץ פנימה כרטיס מסך: 1.כבל כניסה לכבל כבלים\אנטנה 2.חיבור למסך 3.vid in 6/8 פינימ נקבה 4.vid out 6/8 פינים נקבה (vid = video ) אני לא מצליח להעביד את העסק הזה, אני רוצה לצפות בסרטים כאשר אני ישב מול הטלויזיה לצפות בהם עברתי על קובץ הPDF שמגיע עם הכרטיס מסך אך לא כל כך הבנתי מה לעשות למשהוא יש סבלנות לעזור לי לריץ את העסק הזה ? תודה רבה לעונים

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by VanGuard,

יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלויזיה של סוני מדגם KJ-55 X9000E (הדגם בארץ הוא X900E) וחיברתי אותה למחשב דרך חיבור ה-HDMI של לוח האם בזמן שהמסך של המחשב (DELL P2417H) מחובר לכ.מסך גם כן באמצעות HDMI. כאשר הטלויזיה מחוברת ישירות ליציאת ה- HDMI של לוח האם אני יכול להגדיר לה רזולוציה של 4K אבל כל וידאו באיכות הזו מנוגן בצורה מקרטעת משהו. כאשר אני מחליף את החיבורים והטלויזיה מחוברת לכרטיס המסך אין לי אפשרות להגדיר עבורה רזולוציה גבוהה יותר מ-1080P. בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שהכרטיס שלי מוגבל לרזולוציה של 2560x1600. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב נמוך ככל האפשר שיאפשר לי לצפות בסרטי 4K באמצעות הטלויזיה.…

4. Started by yotamavi,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by נמו789,

שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך (GFORCE 8400 GS) המסך מחשב של בנקיו מרצד ומראה "גלים" (כאילו מצלמים מסך במצלמת וידאו) ההגדרה במחשב היא 60 הרץ וזה הכי גבוהה שניתן. מה אפשר לעשות בכדי לפתור בעיה זו ?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. http://www.fudzilla.com/home/item/32162-amd-aib-partners-slash-hd-7990-down-to-us-$699 המחיר ירד כדי להתמודד טוב יותר מול GTX 780 AMD ושותפיה (AIB) החליטו לבעוט ולפתוח במלחמה על מחיר על ידי הורדת מחירו של כרטיס Radeon HD 7990 מלטה כפול GPU גרפיקה מסביב 1,200 דולרים עד 699.99 דולרים. מיושם כבר בארה"ב Newegg.com ואנחנו רואים אותו דבר בכל רחבי אירופה. AMD Radeon HD 7990 תכונות : 28nm מופעל דגם טהיטי GPUs , סכום כולל של 4096 מעבדי זרם ו6GB של זכרון GDDR5 (3GB לכרטיס מסך).GPUs עובד בבסיס 950MHz ושעוני Boost 1000MHz ועוד 6GB של זכרון GDDR5 לזווג אותו עם ממשק זכרון 2x384 סיביות , clocked עד ב6000MHz. AMD כבר פרסמה את הדרייבר בטא החדש שפותר חלק מבעיות מיקרו הגמגום עם פרופילי C…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by HitmanX,

איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ithamar21,

שלום. אז אני תכף מתכנן לרכוש 1080 אבל מבחר הדגמים מטעה ומבלבל. אז ככה קודם כל ברגע שאקנה את הכרטיס אני מכניס אותו ללופ של קירור מים קונה לו בלוק ומבצע OC כמובן. אני חשבתי על דגם ה ASUS ROG Strix מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by CaRTeR,

שלום חברים, לאחר שקראתי בפורום לגבי המסכים הדקים ובדקתי קצת חשבתי ללכת על האופציה של benq fp767bs שנראית לי סבירה בהחלט. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=1962 אומנם איין לו חיבור dvi אבל בינתיים איין לי כניסה כזו ולפי מה שהבנתי לא יהיה הבדל משמעותי מאד בראיה לעומת מסך עם אותם נתונים וכניסה דיגיטלית, אם יש מסך אחר באזור הזה עם יציאה דיגיטלית אני פתוח להצעות. מה דעתכם, אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע, אני בעקרון גולש באינטרנט ומשחק במשחקים במחשב, סרט לעיתים רחוקות... אני יותר רואה ב די וי די, חשוב לי שלא יהיו מריחות בשימוש במסך בכלל ושהחדות תיהיה טובה לדוגמא המסך שיש לי כרגע סביר mag 786pf2.

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by fp581,

אז זה המצב, יש לי רדאון חדש ואני הולך ללמוד אנימציה (כן בעייתי, הייתי צריך לחשוב על זה לפני), השאלה היא האם אני יכל להריץ אותם במקביל ואז cuda יעבוד. ראיתי כמה סירטונים שאומרים שזה לא בעיה כל עוד הרדאון הוא הכרטיס הראשי בחיבור הראשון בלוח אם וכל המסכים מחוברים אליו. השאלה היא האם זה שווה את הסיכון?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by YGO,

שלום , אני כרגע עם gtx560 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i7-2600K לוח אם: P67A-UD4-B3 ספק כוח: x700 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 הדמואים אמורים לפעול גם עם כרטיסים ישנים יותר. הצלחתי להפעיל את הדמו של העשן על 6200 לא TC אומנם בקושי זז אבל הצלחתי להפעיל ;D

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by law89,

איך אני יכול לדעת אם החומרה שלי מספיק טובה לכרטיס מסך ספציפי? לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 ספק: PSU Fan 12cm Bronze 750W CV750 Corsair מארז: Tower Mini 10 Draco Antec משום מה זה מעתיק לי את המילים הפוך. כלומר המילה הראשונה מופיעה מצד ימין. איזה כרטיס מסך מקביל ל-3050 טי איי בנייד?

16. Started by YANIV286,

צריך לבדוק אם לאחר הוספת המשלוח בעלות של 77$ +מיסים למיניהם עדיין זה יוצא כדאי https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-gaming-x-8g

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל 6970 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE U2311H למחשב מחובר המסך הנ"ל ובנוסף בכבל HDMI מחוברת הטלוויזיה גם . לאחרונה אחי הקטן החליף מסך מחשב, וחשבתי לקחת את המסך 19' שלו ולחבר אותו כמסך נוסף למחשב שלי. לצערי אחרי ניסיונות רבים וכושלים אני לא מצליח למסך לפעול. כשאני עושה DETECT בהגדרות מסך הוא מזהה שמסך נוסף חובר אבל הוא לא מזהה אותו בדיוק, וכשאני מכריח אותו ומנסה לעבור אליו הוא נשאר כבוי ... אשמח אם למישהו יש רעיונות או עצות בנושא, והאם בכלל זה אפשרי לחבר מסך שלישי עם הכרטיס מסך שלי (למרות שכמובן ישנו חיבור פיזי נוסף בו)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Danikk8,

שלום לכולם. רציתי לשאול איזה כרטיס יותר משתלם עכשיו, שניהם עם 512 מגה אליהם, צריך בשביל FSX, ו- FS9 למי שמכיר. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by HealingAura,

כרטיס המסך שלי עושה לי המון בעיות, אז אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon HD 5970[/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב מקסימלי 1500. רק כרטיסי מסך של Nvidia אני משתמש ברזול…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by elior99,

מקווה שקשור לפורום הנ"ל. אהלן חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI שמורכב מכבל של 5 מטרים וכבל של 3 מטרים (סה"כ 8 מטרים). בעיקר במזג אוויר חורפי המסך נהיה חשוך ונדלק חזרה (כמו ניתוק וחיבור HDMI) בתדירות של פעם בדקה. הכבל שאורכו 5 מטרים יושב על הרצפה (אם יש לזה חשיבות) , אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה.

21. Started by skyline,

הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824179014 השני : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824002284 מה לפי דעתכם כדאי לקחת?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק. אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק. סוג הכרטיס שיש לי כרגע: Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family Chip type: Intel® GMA 3100 דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500 דרישות מומלצות: NVIDIA GeForce GTX 650 or better אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר. המון תודה מראש ושנה טובה :-)

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. עדיין מחפשים את כרטיס העיבוד הגראפי המיטבי למערכת הקומפקטית שאתם בונים? לתתי המותג של חברת Palit יש מה להציע לכתבה

24. Started by RoyShefy,

יש מבצע חדש בZIGZAG! מחיר מדהים!! משתלם ביותר רוצו לחטוף את זה

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Spider76,

שלום שוב כפי שציינתי אתמול אני עומד לרכוש מחשב חדש כרטיס המסך יהיה כפי הנראה 8800GTS הבורד הוא GIGABYTE965PDS4 רציתי לדעת האם החומרה הנ"ל יכולה לעבוד בשיטת ה- DUAL SLI ?? אם נניח אני רוכש עוד מספר חודשים עוד כרטיס גראפי האם אני צריך לרכוש כרטיס שני שהוא זהה לזה ? או שניתן לרכוש נניח את ה- 8800GTX (סתם דוגמא) תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים