עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dvich,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ccc,

מי הקורבן שניסה את הדרייבירם? הם בטוחים לשימוש? מעלים ביצועים וכו' וכו'? יש במדור הורדות..

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by User_Name,

יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אני יודע שאפיק הזיכרון משתנה מ128 ל256 ... אבל האם תדברי השעון גם משתנים ?? (זה אמור להיות ככה אבל זה קרוה כאשר מתקינים את האומגה?)

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,3.html יש כאן מאמר מקיף על כרטיסי מסך של אינטל החדשים , נראה מרשים בהתקדמות . 1. באיזה מעבד קיים GT4e ? 2. האם המעבד Core i7 6700K יתמוך בזה ? 3. האם זכרון ב MHz גבוהה יותר DDR4 עוזר לכרטיס מסך ? מה אומר התוצאות לגבי רזולוציה 1080P ? http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,13.html 4. לא היה צריך לצאת AVX3 במעבדים הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Iko89,

אחרי משו כמו 10 דק' בsplit sec המסך הופך ירוק/כחול/שאר צבעים והמחשב נתקע.. אחרי נגיעה קלה בכ. מסך הוא פשוט רותח בקטע מטורף (קיבלתי אשכרה כוויה) הכרטיס לא עבר OC והמשחק הזה הוא היחדי בו זה קורה.. הגדרתי בRIVA TUNER את המאוורר על הכי חזק .. פתרונות ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by levinir1234,

שלום לכולם, האם nvidia gefrce gt 630 ביחד עם i5 3.1 ghz יריץ משחקים כמו cod nfs gta? לא חייב על איכות גבוהה העיקר שלא יתקע ואני מדבר על מחשב נייח ולא נייד תודה לעוזרים,ניר

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום , החלפתי את כרטיס מסך הישן שלי בזה : Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 ודווקא אז בשחק כגון battlefield bc2 ישנם ביצועים נמוכים המשפחק מקוטע ולא חלק. הכרטיס הישן היה מריץ את המשחק חלק - אך היה מתאמץ מאוד. ואילו הכרטיס החדש לא מתאמץ אך רואים מקוטע וישנם פריזים..(freeze). לציין שחיברתי לו את 2 כבלי החשמל ( 6 PIN כפול 2 ). מה יכולה להיות הבעיה ? זהו המפרט של המחשב לי :[table][tr] [td] - BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כרטיס מסך הישן שלי: [/td][/tr][/table][/t][table][tr][td] Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU [/td][td] G.Skill 4GB K [/td][td] Gigabyte GA-P35C-DS3R [/td][td] Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM [/td][td] LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום smile.gif לפני חודש וחצי היתה לי בעיה עם הכרטיס מסך המחשב נדלק אבל הנורה של המסך נשארה כתומה והמסך לא נדלק.. אבל כשניתקתי את הכבל של המסך מהכ.מסך אז היה רשום משהו עם SIGNAL וכשחיברתי אותו זה נעלם כאילו הוא מזהה את הכ.מסך החיבור בסדר אבל המסך לא עולה כשמפעילים את המחשב ואני כמעט בטוח שזאת באמת הבעיה ולא שהמחשב לא עולה בכלל.. הכרטיס הוא Leadtek Winfast GeForce A7600GT 256MB TDH עם הג'יפורס 4 הישן המחשב פועל סבבה.. אבל שום משחק לא עובד איתו :\ אז שלחתי אותו לתיקון\החלפה והיום הוא חזר והבעיה לא הסתדרה אז אולי אתם תוכלו לעזור.. תודה smile.gif כדי שלא תשאלו שאלה שנשאלה כבר קראו את זה: http://lionetwork.net/modules/lhforums/index.php?showforum=72 תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…

11. שלום לכולם פירסמתי לא מזמן שאני מחפש למחשב שלי כרטיס מסך שתומך בAGPX2 וקניתי היום ATI 9500 PRO במצב חדש הכרטיס לא עבר אוברקלוק והמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם של פי פרטנר ציפסט של VIA פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ספק כוח של סאנשיין 400ATX ככה רשום לי על הספק וראיתי שהכרטיס מסך דורש חיבור לחשמל של הפלופי אז חיברתי אותו בינתיים אין לי פלופי בזמן ההתקנה הוא עשה לי 3 ציפצופים בזמן ההדלקה ואז חיברתי מחדש כמה פעמים וזה עבד עכשיו התקנתי את הדרייבר של ATI 5.11 קטילסט קונטרול סנטר ושיניתי בהגדרות את המהירות לAGPX2 אז המחשב לא נכנס לווינודס מישהו יודע למה? והאם אני צריך להתקין דרייבר אחר? תודה רבה לעוזרים

• 57 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Fire_Trooper,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB ) בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות. הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש. זה באמת נכון? (מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד) שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שמעו יש לי g-force fx 5200 ופנטיום 4 2600 ו512 זיכרון.. אז בזמן האחרון היתקנתי איטמן הלו ופרי קראי ובטלפיילד .. והמשחקים לא זזים.. הוא זז לאט עם תקיאות .. מה עושים אחים.. תודה ..

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by firemebad,

ידוע שבשביל לנצל את DX10 צריך כרטיס תומך+מערכת הפעלה ויסטה. אבל מה בקשר ל -Shader Model 4 ,אם יש לי לדוגמא מערכת הפעלה XP וכרטיס תומך Shader Model 4 ,האם אני ינצל את השיידר או שאני אהיה חייב גם ויסטה. האם יש קשר ישיר בין DX10 לבין ה -Shader Model 4 ?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by aviel09,

לאחר הטראומה שקיבלתי מדרישות המערכת של MAFIA 3 מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב 1600 שקל (KSP או אייבורי באילת) מפרט המחשב I5-4440 3.2GHZ GIGABYTE D3H (ציפסט H77) ספק כוח HEC520 וואט (קונקטור של 6*2 פינים) 8 גיגה ראם (1600 מגה-הרץ) יירכש מארז P9 של אנטק חשבתי על ASUS STRIX גרסת ה6 גיגה, השאלה שלי היא אם יש הצדקה לכרטיס מסך הזה? יחסית לגרסה של GIGABYTE כמו כן פתוח להצעות נוספות (עדיפות לכרטיסי NVIDIA) ואם מישהו יודע היכן מוכרים מתאם 6 פין ל8 פין בישראל (עבור כרטיס מסך) תודה מראש לעוזרים

17. Started by ZXY1,

מחפש כרטיס למשחק ברמה של GTA5 מבחינת עלות/תועלת מה כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by dr-psyco,

שלום לכולם לאחר חוויה רעה של מימוש אחריות על כרטיס של ASUS שנקנה באמאזון, השרות של ASUS גרוע והישועה באה מאמזון שהסכימו לזכות אותי. אני צריך כרטיס 1080 חדש והפעם ארצה לקנות בארץ, יש המלצות לחנויות, מבצעים מיוחדים או הכוונה, המחירים משמעותית יותר יקרים מבחול...2200 ש"ח עלה לי GTX1080 לפני כמעט שנה. בכלל המחירים באמאזון עלו ועכשיו 2500-2600 לכרטיס כזה.... אם המלצה על חנות בחול מחיר מאוד זול כולל שילוח ומיסים, אשמח לשקול שוב רכישה בחול. אין לי רצון במשומש. תודה מראש

19. Started by hagai-,

טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. כי שבטח הבנתם מהכותרת הת'רד הזה מדבר על מסכי ה-19" CRT הכי "גרועים" שיש (ושימו לב לגרשיים...) . בקיצר , מדובר על תקציב של 900-1200 ש"ח . קיבצתי מספר מסכים לפניכם ואני רוצה לדעת מהם המסכים הכי טובים בקבוצת המחיר הזו (אתם מוזמנים להציע מסכים שלא נמצאים ברשימה...) מבחינת איכות תמונה , נתונים ובקיצר כל שאר הדברים . ןלפני כן כמה שאלות : 1. האם המסכים ברשימה הם בכלל מסכים שטוחים (מבפנים ובחוץ) ? ואם לא כולם שטוחים אז אתם מוכנים לציין מיהם אלו שכן שטוחים ? 2. האם לפי דעתכם בכלל שווה לקנות אותם או צריך להוסיף כ-300 שקל פחות או יותר (תקציב חדש של 1600 שקל בערך) על מנת לקבל מסך 19" באמת איכותי ? ולהלן המסכים : 1. CTX PL9 2. AOC 19 9KLR 3. IYAMA 19 VISION MASTER 1451 4. PROVIEW 19 D…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אז קודם כל, הכרטסי יגיע כמשוער באמצע ספטמבר, באותם מהיריות של הBUILD BY ATI. המחיר 430$ המשחק המצורף (רק אחד אבל שווה מאוד ולא מיבוא לארץ בדרך אחרת!) [glow=orange, 3, 300]Morrowind: The Elder Scrolls III[/glow] למי שלא מכיר, זה משחק התפקידים הגדול והטוב ביותר של שנת 2002, ובכלל אחד המשחקים הטובים לאחרונה! הוא קיבל ציונים גבוהים בכל אתרי המשחקים בעולם וגם בארץ, שווה מאוד לעומת הבאנדל העלוב של ATI וגם את התוכנה PowerDVD 4.0 XP להכרזה הרשמית: http://europe.hercules.com/read.php?id=474

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. במפרט הנוכחי מורכב ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370) Video Adapter CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך עם הביצועים המקסימלים יכול להתאים למחשב הזה? תודה ררבה .

דיונים חדשים בפורומים