עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by o.k,

שלום לכולם !! רציתי לשאול מה דעתכם על הכרטיס מסך : X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E של חברת Powercolor ואם אתם ממליצים עליו למחשב שמיועד למשחקים כבדים ??? תודה ......

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Dj_Infernal,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה IIYAMA 19 PRO 454 ..אבל מצאתי תרד שנאמר שם שמבחינת איכות תמונה המסך הזה לא שולט. בתור אחד שיושב מול המסך בין 3 ל 4 שעות ברציפות על הקיובס חשוב לי מאוד תצוגה ברורה ואני לא רוצה לסבול מכאבי עיניים וראש לאחר שהייה ארוכה מול המסך . התקציב אומנם עומד על 2500 אבל אם יש משהו במחיר יותר סביר שנותן תמורה מעולה למחיר אז לידע אותי . תודה מראש !

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by reshbet,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 1060. האם זה משנה באיזה מסך אני משתמש כדי לקבל תוצאות טובות ממשחקים? יש לי מסך בן כמה שנים של hisense שאני לא רוצה להחליף. הציעו לי כרטיס מסך של asus gtx 1060 . מה הקשר לasus ? האם יש יצרניות אחרות לאותו כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. כי שבטח הבנתם מהכותרת הת'רד הזה מדבר על מסכי ה-19" CRT הכי "גרועים" שיש (ושימו לב לגרשיים...) . בקיצר , מדובר על תקציב של 900-1200 ש"ח . קיבצתי מספר מסכים לפניכם ואני רוצה לדעת מהם המסכים הכי טובים בקבוצת המחיר הזו (אתם מוזמנים להציע מסכים שלא נמצאים ברשימה...) מבחינת איכות תמונה , נתונים ובקיצר כל שאר הדברים . ןלפני כן כמה שאלות : 1. האם המסכים ברשימה הם בכלל מסכים שטוחים (מבפנים ובחוץ) ? ואם לא כולם שטוחים אז אתם מוכנים לציין מיהם אלו שכן שטוחים ? 2. האם לפי דעתכם בכלל שווה לקנות אותם או צריך להוסיף כ-300 שקל פחות או יותר (תקציב חדש של 1600 שקל בערך) על מנת לקבל מסך 19" באמת איכותי ? ולהלן המסכים : 1. CTX PL9 2. AOC 19 9KLR 3. IYAMA 19 VISION MASTER 1451 4. PROVIEW 19 D…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. במהלך כנס GTC, כנס המפתחים הטכנולוגי הגדול של NVIDIA, היא חשפה לראשונה את טכנולוגיית DLSS 5 עבור כרטיסי מסך. בדרך כלל, ישנה סקרנות רבה על השיפורים השונים. הפעם, לרבים היה פה מלא על מה שנראה כמו הפיכת כוונה אומנותית לתמונות AI גנריותלכתבה

7. 4 ג'יגה של זיכרון, מעבד E4300@2.4GHz, האם יוגבל על ידי שאר המפרט? אני חושב על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17474

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. AMD ו-NVIDIA מתכוננות במרץ לקרב ענקים עם כרטיסי מסך מפלצתיים חדשים שיתחרו על פסגת הביצועים החדשה של התחום לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-390x-%d7%a0%d7%92%d7%93-geforce-gtx-980-ti-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by levinir1234,

שלום לכולם, האם nvidia gefrce gt 630 ביחד עם i5 3.1 ghz יריץ משחקים כמו cod nfs gta? לא חייב על איכות גבוהה העיקר שלא יתקע ואני מדבר על מחשב נייח ולא נייד תודה לעוזרים,ניר

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by User_Name,

יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. כנס CES 2026 הביא איתו מספר חדשות בתחום החומרה, אבל גם את הבמה עבור יצרניות חומרה להציג רכיבים אקזוטיים ולהראות את יכולות ההנדסה שלהן. GIGABYTE הציגה RTX 5090 מעניין במיוחד עם עיצוב שעוד לא ראינולכתבה

12. שלום. קיבלתי לידיי כרטיס מסך מסוג r9 280x שלו שני חיבורים של שמונה פינים. ספק הכוח שלי הוא Seasonic M12II 620 Bronze. הוא הגיע עם כבל אחד של PCI-E שבסופו 6+2 פינים ועוד כבל של 6 פינים. כלומר אם אני מחבר את שני הכבלים הללו חסרים לי עדיין 2 פינים - אם כי הכבל של ה 6 פינים כן יכול להיכנס לחיבור של ה 8, וכשניסיתי המחשב עלה והכל עבד בסדר גמור. אני תוהה אם זה לא מסוכן או אם אני באמת יכול לנצל ככה את הכרטיס שלי, מחיפוש בגוגל מצאתי תשובות סותרות. כמו כן מדובר בספק מודולארי והחיבורים בצד הספק הם כולם של 6 פינים, כך שאני תוהה אם הוא בכלל מתאים לעבוד עם כרטיסים כאלה (הרי מבחינת וואט נשמע שיש לו מספיק). גם לגבי מתאמים שאפשר אולי לקנות, לא ברור לי אם זה מ…

13. אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Animor,

אהלן, קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה. שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1? כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה? איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

15. מפתחת השבבים AMD לא ממתינה לנחיתת המתחרים בחנויות ונוקטת בצעדים נגדיים מתבקשים כבר עתה לכתבה

16. קישור לסרטון (אפשר בשקט להתחיל לראות בדקה 29:30) לקצר את 37 הדקות האלו: הבחור מתאר באריכות את ההיסטוריה של כל חברה ו"המלחמה" הבלתי נגמרת ביניהם שלטענות (ואני מסכים) הסתיימה בתקופת סדרה 6 של NV ובניצחון שלהם. כל חברה בחרה באסטרטגיה שונה: AMD השקיעו את מירב המשאבים (כסף, מהנדסים) ביכולות גבוהות להינדוס שיפורי והטמעה של ליטוגרפיה חדשה. הם היו הראשונים להשתמש בכל הקטנה ובכך השיגו את היתרון שלהם. המחשבה היא שמי שראשון לליטוגרפיה המוקטנת יש לו את היתרון נכון? טעות.. מצד שני הם פחות השקיעו בארכיטקטורה ושינויים תכופים שלה (בעבר) לא אפשרו להם למקסם את היכולות מאותה ליטוגרפיה. הם היו חייבים כל הזמן להיות ראשונים לשיפורי ליטוגרפיה ע"מ להישאר בחזית. NV מצד שני הח…

17. הכרטיס הישן שלי הוא HD7770. החדש הוא R9 380. שניהם כידוע של AMD. האם מספיק להסיר את הדרייבר הישן לפני התקנת הכרטיס, או שמומלץ לעשות את זה על עותק נקי של ווינדוס? מה שמעניין אותי זה, זה להימנע מפגיעה בביצועים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by -Tal-,

שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by DakloN,

בכמה אני יכול למכור את הכרטיס הזה? ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB יש לי אותו משהו כמו חצי שנה, עם כל הבאנדל המלא של אסוס! הוא מהדורה מוגבלת שיוצרה רק 2000 יח' בעולם.. ויש עליו 3 שנים אחריות! פשוט כרטיס סוס עם חיבור לחשמל משלו ככה שלא צריך ספק חזק בשבילו... מריץ את כל המשחקים העכשווים על הגדרות הכי גבוהות.. אז כמה אני יכול לבקש עליו?

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. היי קיבלתי היום את הכרטיס 7970 של שפייר עבור החלפת כרטיס תקול במסגרת האחריות, רציתי לדעת אם במצב הנוכחי שלו עם הקירור הרפרנס אני יכול להעלות את תדר הליבה ל1000MZ, או שאני חייב להחילף קירור אחר? רוני

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by shemiraz,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by arbitman19,

אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by elior99,

מקווה שקשור לפורום הנ"ל. אהלן חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI שמורכב מכבל של 5 מטרים וכבל של 3 מטרים (סה"כ 8 מטרים). בעיקר במזג אוויר חורפי המסך נהיה חשוך ונדלק חזרה (כמו ניתוק וחיבור HDMI) בתדירות של פעם בדקה. הכבל שאורכו 5 מטרים יושב על הרצפה (אם יש לזה חשיבות) , אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה.

25. הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים