עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pellop12,

אני בניתי על R9 280X אבל אחרי ש-NVIDIA הורידה את המחיר של 780 משמעותית, הכרטיס נכנס יפה מאוד במפרט הזה ועם הנחת מזומן הוא יעלה 6K.. כדאי לקחת אותו? באמת משתלם? או שעדיף לבחור ב-R9 280X ולכלול גם מסך במפרט? (במידה ולא אקנה מסך אז חודש לאחר מכן אקנה אותו בנפרד): http://www.tms.co.il/preview/spec/evw65gt8

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by giladbob,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך BFG 8800 ULTRA, לאחרונה אני חווה תופעות כמו קווים ירוקים או ריבועים בשלל צבעים על גבי המסך ( יש לי מסך של DELL 30 INCH )במיוחד כאשר אני מפעיל משחק עד כדי קריסת המחשב (העברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר ויש אותם תופעות ), שמעתי שאפשר לעשות פלאש לביוס של הכרטיס או אפילו משהו מוזר כמו להכניס אותו לתנור אפייה ב250 מעלות למשך 15 דקות. האם למישהו יש פיתרון חוץ מללמד אותי לאפות ??? אשמח לעזרה תודה גלעד

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by shemiraz,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. עדיין מחפשים את כרטיס העיבוד הגראפי המיטבי למערכת הקומפקטית שאתם בונים? לתתי המותג של חברת Palit יש מה להציע לכתבה

5. Started by levinir1234,

שלום לכולם, האם nvidia gefrce gt 630 ביחד עם i5 3.1 ghz יריץ משחקים כמו cod nfs gta? לא חייב על איכות גבוהה העיקר שלא יתקע ואני מדבר על מחשב נייח ולא נייד תודה לעוזרים,ניר

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. טכנולוגיית DLSS 4.5 מייצרת עד לחמישה פריימים נוספים על כל פריים המרונדר באופן מסורתי על מנת לספק שיפור משמעותי בגרפיקה ובביצועיםלכתבה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Regev,

מה עדיף מבחינתת איכות, עיצוב ואמינות: מסך LCD של סאמסונג או של LG?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ithamar21,

שלום. אז אני תכף מתכנן לרכוש 1080 אבל מבחר הדגמים מטעה ומבלבל. אז ככה קודם כל ברגע שאקנה את הכרטיס אני מכניס אותו ללופ של קירור מים קונה לו בלוק ומבצע OC כמובן. אני חשבתי על דגם ה ASUS ROG Strix מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by User_Name,

יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. Started by kokoki,

אז מה לדעתכם עדיף לקנות, את ה-gtx 780 ti משומש עם אחריות לשנתיים ב- 1500 ש"ח או gtx 970 חדש?

13. שלום חבר'ה ... אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך לבחר טוב שלי בתקציב של עד 850 ש"ח מקסימום בחיבור pci-express

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by omertgm,

אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.

16. Started by CaRTeR,

שלום חברים, לאחר שקראתי בפורום לגבי המסכים הדקים ובדקתי קצת חשבתי ללכת על האופציה של benq fp767bs שנראית לי סבירה בהחלט. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=1962 אומנם איין לו חיבור dvi אבל בינתיים איין לי כניסה כזו ולפי מה שהבנתי לא יהיה הבדל משמעותי מאד בראיה לעומת מסך עם אותם נתונים וכניסה דיגיטלית, אם יש מסך אחר באזור הזה עם יציאה דיגיטלית אני פתוח להצעות. מה דעתכם, אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע, אני בעקרון גולש באינטרנט ומשחק במשחקים במחשב, סרט לעיתים רחוקות... אני יותר רואה ב די וי די, חשוב לי שלא יהיו מריחות בשימוש במסך בכלל ושהחדות תיהיה טובה לדוגמא המסך שיש לי כרגע סביר mag 786pf2.

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16- חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by DakloN,

בכמה אני יכול למכור את הכרטיס הזה? ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB יש לי אותו משהו כמו חצי שנה, עם כל הבאנדל המלא של אסוס! הוא מהדורה מוגבלת שיוצרה רק 2000 יח' בעולם.. ויש עליו 3 שנים אחריות! פשוט כרטיס סוס עם חיבור לחשמל משלו ככה שלא צריך ספק חזק בשבילו... מריץ את כל המשחקים העכשווים על הגדרות הכי גבוהות.. אז כמה אני יכול לבקש עליו?

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by ccc,

מי הקורבן שניסה את הדרייבירם? הם בטוחים לשימוש? מעלים ביצועים וכו' וכו'? יש במדור הורדות..

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. קישור לסרטון (אפשר בשקט להתחיל לראות בדקה 29:30) לקצר את 37 הדקות האלו: הבחור מתאר באריכות את ההיסטוריה של כל חברה ו"המלחמה" הבלתי נגמרת ביניהם שלטענות (ואני מסכים) הסתיימה בתקופת סדרה 6 של NV ובניצחון שלהם. כל חברה בחרה באסטרטגיה שונה: AMD השקיעו את מירב המשאבים (כסף, מהנדסים) ביכולות גבוהות להינדוס שיפורי והטמעה של ליטוגרפיה חדשה. הם היו הראשונים להשתמש בכל הקטנה ובכך השיגו את היתרון שלהם. המחשבה היא שמי שראשון לליטוגרפיה המוקטנת יש לו את היתרון נכון? טעות.. מצד שני הם פחות השקיעו בארכיטקטורה ושינויים תכופים שלה (בעבר) לא אפשרו להם למקסם את היכולות מאותה ליטוגרפיה. הם היו חייבים כל הזמן להיות ראשונים לשיפורי ליטוגרפיה ע"מ להישאר בחזית. NV מצד שני הח…

21. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by S2DON,

ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by OverBooking,

שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. מפתחת השבבים AMD לא ממתינה לנחיתת המתחרים בחנויות ונוקטת בצעדים נגדיים מתבקשים כבר עתה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים