כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
טכנולוגיית DLSS 4.5 מייצרת עד לחמישה פריימים נוספים על כל פריים המרונדר באופן מסורתי על מנת לספק שיפור משמעותי בגרפיקה ובביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …
-
- 47 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אז אני תכף מתכנן לרכוש 1080 אבל מבחר הדגמים מטעה ומבלבל. אז ככה קודם כל ברגע שאקנה את הכרטיס אני מכניס אותו ללופ של קירור מים קונה לו בלוק ומבצע OC כמובן. אני חשבתי על דגם ה ASUS ROG Strix מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל. הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה. בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI: הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות) הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי. לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף? מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה? האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לפני שבוע,המחשב נרכש מלכתחילה כדי להריץ את המשחקים החדשים במקסימום רזולציה. הבעיה שלי היא כזאת ,אני הפעלתי את המשחק על ULTRA כולל מקסימום בפילטרים והמשחק אחרי 5 דקות קורס,כלומר יוצא החוצה. בהתחלה לא הבנתי שזה קשור לכרטיס מסך אבל שהתחלתי לשחק עם ההגדרות אז המשחק כבר לא יצא החוצה. מה שעשיתי היה לבטל את הפילטר הבא: ANTIALIASING DEFERRED ברגע שביטלתי המשחק לא יצא יותר החוצה,השאלה שלי היא כזאת למה זה קורה? רכשתי מחשב בהרבה כסף האם הוא לא מסוגל להחזיק את המשחק על הפילטורים הכי גבוהים? המפרט שלי הוא כזה I7 2660K GTX580 EVGA SC ASUS P8Z68 DELUX/GEN3 SEESONIC 850 X SERIES G.SKILL SNIPER 2X4 GB כמובן שהתקנתי את הדרייבר העדכני האחרון (לא הבטא). קצת התאכזב…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עדיין מחפשים את כרטיס העיבוד הגראפי המיטבי למערכת הקומפקטית שאתם בונים? לתתי המותג של חברת Palit יש מה להציע לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך BFG 8800 ULTRA, לאחרונה אני חווה תופעות כמו קווים ירוקים או ריבועים בשלל צבעים על גבי המסך ( יש לי מסך של DELL 30 INCH )במיוחד כאשר אני מפעיל משחק עד כדי קריסת המחשב (העברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר ויש אותם תופעות ), שמעתי שאפשר לעשות פלאש לביוס של הכרטיס או אפילו משהו מוזר כמו להכניס אותו לתנור אפייה ב250 מעלות למשך 15 דקות. האם למישהו יש פיתרון חוץ מללמד אותי לאפות ??? אשמח לעזרה תודה גלעד
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר שנה+ קצת שתיפקד כראוי והייתי מרוצה מהביצועים שלו הכרטיס כנראה הלך אני הולך לעשות נסיון אחרון איתו אבל אין תקווה יותר מדיי השאלה שלי היא איזה כרטיס חדש בתחום מחירים של 600-800 מומלץ כרגע למה הוא מומלץ ובכמה הוא יותר טוב מה 8600 (כמו שאמרתי הייתי מרוצה מהביצועים) תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לחדש וחשבתי על ה gtx 460 1gb האם יש עדיפות לחברה מסויימת האופציות שיש לי הם של GIGABYTE או של Zotac או של Inno3D ?? הם פחות או יותר אותו מחיר... לגיגבייט יש אוורור כפול (2 מאווררים) אבל משום מה הכרטיס של zotac נראה לי יותר טוב... יש מישהו שיש לו נסיון עם הכרטיסים האלה שיכול להמליץ?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D (מזמן לא ביקרתי בפורום הזה - אף פעם,כי אני לא ממש "מומחה גדול") חברי בחנות מחשבים אחת(לא אציין את שמה) הציעו לי הצעה מעניינת: להחליף את הענתיקה שיש לי עכשיו(voodoo 3 2000) בענתיקה חדשה יותר(riva TNT2) - היישר מהקופסה(לא שומשה עדיין בשום מחשב חוץ ממחשב הבדיקה שלהם בחנות) פרטים: voodoo3 2000 16MB PCI connection riva TNT2 32MB AGP connection אני כמובן רוצה לשמוע את דעותיכם - האם כדאי להחליף או לא?,וגם אני רוצה קצת פרטים על מהירות הליבה ומהירות הזכרונות שלי שני הכרטיסים נ.ב אל תשאלו למה החנות מביאה לי דברים בחינם ואל תאמרו שמה שהם מביאים לי זה זבל שלא עובד( אני קונה אצלם כול 7 שנים והכול עבד perfect - בלי שום בעיות,לעיתים הם מחליפים לי דברים כמו כרטיס קול וכרטי…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים, לאחר שקראתי בפורום לגבי המסכים הדקים ובדקתי קצת חשבתי ללכת על האופציה של benq fp767bs שנראית לי סבירה בהחלט. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=1962 אומנם איין לו חיבור dvi אבל בינתיים איין לי כניסה כזו ולפי מה שהבנתי לא יהיה הבדל משמעותי מאד בראיה לעומת מסך עם אותם נתונים וכניסה דיגיטלית, אם יש מסך אחר באזור הזה עם יציאה דיגיטלית אני פתוח להצעות. מה דעתכם, אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע, אני בעקרון גולש באינטרנט ומשחק במשחקים במחשב, סרט לעיתים רחוקות... אני יותר רואה ב די וי די, חשוב לי שלא יהיו מריחות בשימוש במסך בכלל ושהחדות תיהיה טובה לדוגמא המסך שיש לי כרגע סביר mag 786pf2.
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה
-
- 43 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-