כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך msi r9 280x אחרי שהתקנתי והורדתי דריברים נכנסתי לכמה משחקים ושמתי לב שיש מין זמזום מהכרטיס מסך זה נשמע רק במשחקים, כשאני יוצא מהמשחק הזמזום מפסיק מיד. וכשאני מזיז את העכבר צליל הזמזום משתנה לפי תנועות העכבר. חוץ מזה עובד די בסדר רק קצת מציק הזמזום הזה.. בעיה ידוע? יכול להיות שהמוצר פגום?
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל אני מפחד שזה לא יהיה מתאים למחשב שלי המפרט:מעבד:2.8 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:kingston ddr3 2gb כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb תודה מראש על העזרה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה- אופס, התבלבלתי בפורום.תעבירו ל'מפרטי מחשב'. תודה רבה! שלום, אני מתלבט בין KSP לTMS. KSP נמצא קרוב לבית שלי, TMS לעומת זאת נמצאים בקצה השני של הארץ. אם מחר המחשב שלי שקניתי מהם יפסיק לעבוד ואני אצטרך לשלוח להם אותו, האם זה אומר שעל כל שליחה כזו אני אצטרך לשלם? מנסיוני גם מסירה אחת לא מספיקה. בד"כ אתה נותן לתיקון והרבה פעמים קורה שהתיקון לא יצא כמו שצריך/תקלה חדשה/פוספס משהו ואז אתה מוסר לתיקון שוב. אם כל פעם צריך לשלם זה יצא קצת יקר. לKSP אני יכול לבוא אם המחשב כמה פעמים שאני רוצה... תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?)
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נמצא ברשותי המחשב הזה(בין כ 5 שנים וסה"כ עובד תקין): מארז ANTEC P182 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 8GB זיכרון 2 דיסקים אחד 256GBSSD ואחד 1TB 2.5 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V כרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך חדש שמתאים לדרישות הבאות: 1. פסיבי (ללא מאווררים). 2. תמיכה ב dx11 ובעל יכולות סבירות למשחקים חדשים. 3. סכום עד כ 700-800 ש"ח. בבקשה אשמח להמלצה מתאימה למפרט שברשותי. תודה רבה ושנה טובה
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בימים אלו כרטיס מסך 4850 512MB (לא נכנס אם הוא מתאים למחשב שלי או לא, כבר בדקתי את זה) יש לי מסך 22" רחב 1. מצאתי את הכרטיס במחיר כמעט זהה וההבדל הוא רק שם החברה. אני מתלבט באיזה לבחור, אם יש בכלל הבדל. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=266 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887 *אני צריך את הכרטיס לאיכות גרפיקה במשחקים 2. אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים שיצאו בשבועות הקרובים(קוד6 ואססין קריד3), האם יש צ'אנס שהמחיר של הכרטיס בזמן הזה ירד וכדי לחכות את השבועיים האלו? 3. יש לי מאבד 6000 AM2 AMD אמרו לי שהוא יגביל את הכרטס מסך קצת, האם זה קריטי או אין לי מה לדאוג? אשמח לשמוע המלצות אחרונות לפני הקניה תודה לעוזרים …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי שהוא 4670. יש לי מסך 22' ואני משחק על 1050*1680. זה מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. כמו כן הספק של הוא 450W. כמו שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין 4770 לבין 4850. המחיר שלהם כמעט אותו דבר. אשמח לעזרה.
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם המלצה לכ.מסך לעבודה עם פוטושופ בWIN7 מדובר במערכת הפעלה 64 ביט עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימד וצפייה בסרטים ושיהיה כמה שיותר זול (: תודה, אביעד
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית חדש. אבל כרטיס מסך ישן. בעקרון הוא מריץ לי את כל המחשקים אבל לא ברזולוציות הכי גבוהות. למשל bfbc2 אני משחק על מינימום. מפרט שלי: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950 GT וספק כח HEC400AR-TF אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים יותר למערכת הנ"ל בתקציב של 500 שקל. תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך, וגם ספק כוח של 500W. התלבטתי אם להוסיף כסך מהתקציב שלי או משהו בשביל HD 6950, בקיצור לא הלכתי על זה. אחרי שהתקנתי את הדרייבר שהגיעה בדיסק והכל, יש לי בעיות במשחק COD BO כאילו המשחק קופץ וזה, ויש מלא תקיעות, מה הבעיה של זה? האם שווה לי להחזיר אותו (אם אני יכול) ולהוסיף כסך ל-HD 6950 ? KSP מוכנים לקבל החזר בעד המוצר הזה או לא? איך זה הולך? ומישהו מוכן לעזור לי? כי ראיתי שלא המלצתם עליו..
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ספק של pcPower & cooling תודה, שאר המערכת מופיעה במפרט. הכרטיס יחליף את ה5870 הנוכחי, תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
4 ג'יגה של זיכרון, מעבד E4300@2.4GHz, האם יוגבל על ידי שאר המפרט? אני חושב על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17474
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני עוד כמה ימים רוכש את הכרטיס 680 ובIVORY ו KSP אין במלאי ואני לקוח דיי קבוע שלהם.. אז בררתי בTMS ויש שם במלאי אבל פעם ראשונה שאני קונה מהם מה אתם חושבים על החנות?
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-