כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בימים אלו כרטיס מסך 4850 512MB (לא נכנס אם הוא מתאים למחשב שלי או לא, כבר בדקתי את זה) יש לי מסך 22" רחב 1. מצאתי את הכרטיס במחיר כמעט זהה וההבדל הוא רק שם החברה. אני מתלבט באיזה לבחור, אם יש בכלל הבדל. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=266 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887 *אני צריך את הכרטיס לאיכות גרפיקה במשחקים 2. אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים שיצאו בשבועות הקרובים(קוד6 ואססין קריד3), האם יש צ'אנס שהמחיר של הכרטיס בזמן הזה ירד וכדי לחכות את השבועיים האלו? 3. יש לי מאבד 6000 AM2 AMD אמרו לי שהוא יגביל את הכרטס מסך קצת, האם זה קריטי או אין לי מה לדאוג? אשמח לשמוע המלצות אחרונות לפני הקניה תודה לעוזרים …
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Leadtek / Gainward "Golden Sample" v ההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידע שמגיע אלינו מחברת ASRock נוגד דיווחים קודמים על תוכניות אפשריות להשקת כרטיסי Vega ו-Polaris מעודכנים לכתבה
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל אני מפחד שזה לא יהיה מתאים למחשב שלי המפרט:מעבד:2.8 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:kingston ddr3 2gb כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb תודה מראש על העזרה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוקיי אז נגיד שכבר החלטתי מה אני רוצה לקנות השאלה הבאמת קשה (לפחות לי) של איזה יצרן? הכוונה היא להישאר בטווח המחירים הראלי לכרטיס הזה אך להתפשר כמה פחות על איכות לגבי שאר מפרט המחשב אני מתכוון לקנות את זה ביחד עם מעבד Core 2 Duo 6300 או 6400 ולוח אם מתאים SLI כמובן או של ASUS או GIGABYTE תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp? האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות). ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה. האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני עומד לקבל כרטיס מדוד שלי בחו"ל עכשיו השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקחת: ABIT Radeon 9550 R9550XT Turbo-Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123155 ABIT Radeon 9550 R9550-256Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123162
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ארכיטקטורת ה-Pascal העממי ביותר הושק רשמית, ונראה כי הוא מצליח לעמוד בכבוד ביעדים שהוגדרו לו כרטיס ה-GeForce GTX 1060 כבר כאן: המבקרים משבחים, אבל למה אין SLI? המשך לכתבה המלאה
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2006/03/31/elder_scrolls_oblivion/1.html לפי מה שרואים ה1900XTX לוקח את 7900GTX CO .
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני כרטיסי GeForce7600GT ב SLI. יש לי כמה בעיות: 1. אני לא מצליח לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי עם 94.24, 93.71 ו91.37 בכל אחד מהניסיונות ההתקנה מצליחה אך אחרי הריסטרט הווינדוס (XP) לא עולה ונתקע במסך שחור. כאשר רק אחרי safe mode אני מחזיר את הדרייבר לקודם (83) ורק אז זה עובד. 2. כרגע מחוברים שני הכרטיסים ב SLI אבל נראה לי שרק אחד מהם פעיל והשני לא כאשר בפרטים דרך הeverest או כל תוכנה אחרת אני רואה שהSLI הוא על disable. 3. החום של הכרטיס מסך במצב רגיל בלי עומס מגיע עד ל 75C. אשמח לכל מענה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שתוכלו לימצוא בסכום הזה חשבתי על gforce 6600 gt אבל אני לא יודע איזה ואני לא רוצה פיסיאיי אקספרס תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
א-ה-ל-ן הליבה החדשה של ATI-ה R580 הולכת להיות מהפכנית ...אך דיי מוזרה :: בליבה יהיו 16 צינורות עיבוד ו 48 מעבדיי טקסטורות... :s05: :s05: :s05: בשביל מה? http://theinquirer.net/?article=28341
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם המלצה לכ.מסך לעבודה עם פוטושופ בWIN7 מדובר במערכת הפעלה 64 ביט עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימד וצפייה בסרטים ושיהיה כמה שיותר זול (: תודה, אביעד
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התמונות מTHG. http://www.tomshardware.com/2006/07/21/the_graphics_state_of_the_union/page4.html
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס ו1300 לזיכרונות.. אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה.. נ.ב אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה.. אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-