כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. בכמה שנים האחרונות, לימודי תואר, עבודה ושאר עיסוקים, לא מעודכן כלל בחומרה עדכנית. בהצעת חבר שדרגתי את השילוש העתיק (E5300+P43+2GB) לשילוש מודרני הנוכחי I5 4590, לוח MSI H97 GAMING 3 ו-8GB. הספק Corsair VX450 ומארז CM690 נשארו. נשאלת השאלה, איזה כרטיס מסך עדיף מהמצב הנ"ל? האם כדאי להחליף את הספק המזדקן ואולי גם המארז כבר עשה את שלו? תודות רבות לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הייעודית של וואלב תושק מעשית בימים הקרובים, אבל פרט ל-Steam Link עדיין לא ממש ברור אם יש ממה להתלהב, לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/ההשקה-בפתח-האם-מערכת-ה-steam-os-תביא-את-בשורת-ה/
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי. אני יודע שהדגם GV-N970 G1 GAMING-4GDמגיע עם תדר ליבה וזיכרון יותר מאשר הדגם השני. אבל בביצוע אוברקלוק שאני אעשה , האם הכרטיסים זהים או שיש הבדל והG1 בעל OC טוב יותר,ומדוע ? תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו שאלה שחוקה כבר, אני מניח. אבל עוד לא הצלחתי להחליט למרות המון סרטונים של ערוצי מחשבים ביוטיוב והרבה סקירות והשוואות. נראה שה GTX970 יותר יציב, צורך פחות חשמל ויותר אמין. אבל הוא כבר קצת ישן. ה R9 390 קצת יותר חזק (קצת...), ויש לו פי 2 יותר VRAM, אז הוא יותר future proof. אבל הוא זללן חשמל ועושה רושם שפחות משחקים עברו אופטימיזציה בשבילו. אני הולך לקנות בבלאק פריידיי/ סייבר מאנדיי והולכים להביא לי אותו מארה"ב במחצית דצמבר. אז חשבתי לשאול - מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף. אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי. מפרט: מעבד:I7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz ספק:TT 730W 80+ bronze במידה ויש עוד איזה חו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר שווה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר ואם למישהו יש אשמח לקבל חוות דעת!!! אסוס - TURBO-GTX970-OC-4GD5 https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/TURBOGTX970OC4GD5/overview/ ג'יגה בייט - GV-N970G1 GAMING-4GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
יש שם תשע (!!!) גירסאות שונות של הכרטיס: SC +SC SSC ACX 2.0 FTW +FTW ושילובים שונים שלהם. http://amzn.com/B00R3NK2LE אשמח לאיזה מורה נבוכים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן קשוחה לכרטיס מסך 970G1 אבל באתר של גיגה בייט אין קשוחה שמתאימה לגרסה שלי F1 אני לא מוצא את הקשוחות שמתאימות F2 או F9 אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בצד ימין תחת 'מפרט מחשב'. היום אני משחק על גבי מסך "27 ברזולוציית 1440p עם CF 7870 GHZ 2GB. קניתי את ה-CF 7870 GHZ דרך TMS במבצעי BF בנובמבר 2012 בעלות של 2400 ש"ח. כלומר לפני כ-3 שנים. הרבה זמן שהסתכלתי על מסכי 34 והלאה עם רזולוציית 4K, ויש את הדיון הזה כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/threads/566985-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%9F על מסך "42 ברזולוציית 4K (דגם WASABI MANGO UHD420) ואני שוקל מאוד לשדרג עצמי אליו. עם זאת, אהיה חייב לשדרג את כרטיס המסך מאחר והנוכחיים לא יחזיקו 4K. אז ההתייעצות היא האם MSI GTX 980 TI GAMING 6GB הוא הבחירה הנכונה ל-4K? תמיד…
-
- 33 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי, בקרוב תגיע אלי טלוויזיה בגודל 40'' ברזולוצית 4K, מפרט המחשב שלי רשום בצד ימין אבל כרטיס המסך הוא GTX 970 (מן הסתם עם 4GB זכרון) ורציתי לדעת האם הוא יסחוב משחקים כמו GTA V, Guild Wars 2 ועוד כל מיני על רזולוצית 4K על הגדרות שהן לא על LOW, אבל גם לא על Maximum בהכל.. אשמח לעזרתכם בנושא, בר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע יש לי מחשב בן כ 5 אשר עבר מעט שיפורים בשנים האחרונות עם המפרט הבא: לוח אם: gigabyte p55-usb3 מעבד: i5 2.8Ghz כרטיס מסך: Saphire Radeon hd 6850 זיכרון: 12Gb כאשר חלק ממנו חדש יותר למיטב זיכרוני יש שם 2 של Transcend 4Gb DDR3 1333 DIMM CL9 ועוד 2 שאני כרגע לא מצליח לראות. ספק: Chiftec 550W יש לי במחשב 4 מאווררים (בספק על המעבד ועוד 2) בנוסף 2 כוננים קשיחים אחד של Samsung 1T הוא בגיל המחשב אחד חדש יחסית (חצי שנה) Samsung 850EVO 250 Gb SSD אין לי דרישות מטורפות מהמחשב אני משחק מעט הייתי רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך במיוחד Starcraft Legacy of th Void ו Withcer 3. נאמר לי בפורום מפרטים לשדרג את הכרטיס מסך והספק. הוצע לי הכרטיס GTX970 ב 1650 ש"ח וע…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים החליטה לבצע מיתוג מחדש של מנהלי ההתקן עבור כרטיסי ה-Radeon שלה, עם מראה עדכני ואפשרויות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/להתראות-catalyst-שלום-crimson-מנהלי-ההתקן-של-amd-משנים/
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי כרטיס מסך Gigabyte GTX980 G1 GAMING וקיבלתי עם הכרטיס מסך גם שתי מתאמים שמתחברים לחיבורים בכרטיס. הבעיה היא שהמתאמים ממש מכערים את המחשב, הבנתי שאפשר לחבר כבלים בצורת ריג לכרטיס מסך והריג ממש יפה.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו בצורת ריג. הספק שלי הוא לא מודולרי- ספק כח אקטיבי Antec 620W 80+ Neo Eco 620C אשמח למישהו שמבין בעיניין ויעזור לי.. יש לי אפשרות גם להזמין מהאתר ebay.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט המצורף בעיקר מבחינת ספק כוח ומקום במארז. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקי אסטרטגיה כגון Starcraft 2 תודה מראש לכל העוזרים. [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-