כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס מסך כמו ati1950pro שנקנה היום יתמוך בעתיד בקיירקט אקס 10 באמצעות עדכון דרייבר ? השאלה תקפה גם לסוגי כרטיסים אחרים !
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
128MB 2.8ns DDR 256BIT מי מכיר את הכרטיס ויכול להמליץ עליו? האם כדאי לרכוש אותו ב1250 ש"ח? האם הוא יריץ את half life 2 באיכות גבוהה? בתציב הנ"ל האם אתם ממליצים על כרטיס אחר לצורך המשחק?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה מבוסס על ה R630 ויוכל להיות מאובזר ב זיכרון מסוג GDDR 4 . הכרטיס שמוצג פו הוא בעל DDR-3 ,ה GDDR-4 בנתיים נורא יקר ולכן הכרטיסים הנל כנראה יהיו מסופקים אם DDR 3 . התוצאות של הכרטיס במבחנים היו שווים ל 1950 PRO , ל 7950GT , ל8600GTS ויותר . הכרטיסים אם ה GDDR 4 כבר קימיים כיום אבל בתור אבי תיפוס לבינתיים ,מגיע אם 256 MB זיכרון ,יש אפשרות גם שיהיה גרסה של 512 . בעל יכולת חיבור CROSSFIRE . לפי הנתונים אז צריכת החשמל של הכרטיס לא עולה על 80 , והציפ מיוצר בטכנולוגיה של 65 NM . הנה כמה תמונות : כנראה יהיה כרטיס משתלם ביותר .........נקווה שמחירו יעמוד על לא יותר מי 1000 שח ואז ה 8600 GTS של נוידה יוכל חרא חח .
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלי שיש לו מעבד אינטל 1800, ואני מחפש כרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים (לא חזקים במיוחד כי בכל זאת זה רק 400 ש"ח.....) יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מה ההבדל ומה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה ?! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=14797 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, 1. יש תאריך יציאה= לא דדוקא מדוייק אלא: חודש/ רבעון/ משו... א.לסידרת ה GF9XXX של NV י? ב. לסידרת ה 3XXX של ATI י? 2. א. אני יודע שלסידרה החדשה של ATI יהיה את המעבד הגרפי R700 אבל איך יקראו למעבד של NV י? G90 או G92 י? ב. מה ההבדל בין G90 ל G92 י? (הבנתי שה G92 יהיה בגלל בסידרה הנוכחית, יש מצב?)
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קראתי על לוחות אם חו"ד , רשום http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/reviews/gigabyte/Z97XUD5H/Z97X-UD5H-150.jpg בטבלה מצוין : רמת רעש ב- DB , דינמיקה של הסאונד ועוד , חיפשתי גם טבלאות דומות על כרטיסי מסך ואיזה שמע הם נותנים כמו בטבלה ולא מצאתי כלום , היו לי כרטיסי מסך ואני חייב לומר שיש הבדל בניהם , י אולי אתר שבודק זאת ? יש לי הרגשה שבבדיקות יש הבדל גם בדיגיטאלי
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש שמישהו יסביר לי או יגיד לי איך להגדיר את האוברקלוק לכרטיס שלי, משומה בהגדרות הבסיסיות לא ניתן להריץ משחקים וזה מרגיש כאילו הכרטיס לא סוחב. אשמח לדעת איך להגדיר כך שהמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות, התוכנה שיש לי זה EVGA PrecisionX 16
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (AMD 245, ג'יגה DDR2) , הוא מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. שימוש משרדי בלבד. התלבטתי האם להתקין עליו כרטיס ישן שיושב אצלי במגירה (Nvidia 6200LE) או לעבוד עם ה-On Board, מהלוח החדש. (הלוח אגב הוא Gigabyte GA-MA78LM-S2). אז מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש תמונות לוגואים או פלאשים של חברות בתחום המחשבים, בעיקר כרטיסי מסך. אם ראיתם איזה פלאש יפה של חברה מסוימת או תמונה יפה, שימו פה קישור. חייב שזה יהיה רוחבי, עם רזולוציה ברוחב של 430 לפחות. אני אשלב את מה שתביאו באתר של IQPC בלוגואים המתחלפים בעמוד הראשי. http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/273/ATI+Radeon+X1800+GTO+256MB/
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משחק על הגדרות אולטרה ב-gta 5 בתוך העיר ובכל מיני מקומות עם צמחייה אני מקבל 60FPS ויש מקומות עם צמחייה שאני מקבל פחות מ-60FPS למה זה ככה? בגלל ששמה יש הרבה אובייקטים אז קשה לכרטיס מסך והמעבד? ובכללי יש לי מחשב חזק?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-