עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by omertov,

קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  3. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 יש לי שאלה כללית לגבי ביצועים :פילטרים אמורים להפעיל דרך SOFTWARE או HARDWARE ע"מ לקבל את הביצועים היותר טובים במשחקים? קראתי את הסטיק של SyndromE ואכן ניסיתי את V-Sync ו Triple Buffering אשר אותם הגדרתי ישירות בHARDWARE של לוח הבקרה של NVIDIA (כמובן הפעלתי ANTI ALASING וANTISTROPIC) אך לצערי כאשר אני משווה אותו ל SOFTWARE במשחק עצמו יש הבדלים באיכות באופן משמעותי (CRYSIS) לטובת הSOTWARE כמובן. יש לי ווינדוס 7 RC 32ביט גרסה…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by OPQ,

רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by athi,

שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?

7. איפה ה-catch? (אם בכלל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by oceans68,

מנסה להחליט אם כדאי להשקיע בכרטיס החדש 8800GTS עם DX10 ו-320MB או לחכות וכרגע לשים במערכת GEFORCE 7950GT. ואולי אח"כ לשדרג. המחשב הוא ל3D רנדורים אנימציה וגרפיקה. עבודה נטו. ולכן אני מחפש יחס טוב בין המחיר לתמורה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  9. האם הכרטיס 280GTX יכנס לי במארז {פרטים בצד ימין למעלה } והאם כרטיס כזה של חברת ZOTAC יד שניה כמה אתם חושבים שהוא שווה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by ofcourse,

תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  11. נניח שיש משחק שדורש 512MB והכרטיס מסך שלי הוא עם 320MB מאיפה המחשב ייקח את שאר הMB?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by zuq,

היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של : nVIDIA® GeForce4 MX440SE, 64MB DDR SDRAM (ChainTech) http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=81 ולוח אם של ASUS p3v4x pentium III 733 שניהם תומכים ב- X4 וגם ב- BIOS מוגדר ה- AGP כ- X4 אך משום מה בתוכנות מידע על המערכת הוא רשום כ- X2 האם זוהי בעיה ? האם ניתן להריץ זאת על X4 ולקבל מהירות טובה יותר ? או שזה לא קשור ? תודה. :

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. אז השאלה בקשר ללוח אם היא כתוב לי ב CPU-Z שהוא תומך עד x4 ועל הכרטיס כתוב שהוא תומך עד x8 לא יהיו לי בעיות? וכתוב שם גם AGP Version 2.0 או משהו כזה,יעלה לי חלק בלי בעיות?עם הספק החדש שאני יקנה? תודה נ.ב מצטער שאני פותח הרבה דיונים על זה אני פשוט חייב להיות בטוח ממש בטוח! אגב יש משהו מוזר בלוח אם שלי יש לו שתי שמות של דגמים סתכלו בחתימה שלי וכתוב גם Chipest i845E מה הדגם הכללי? יש לי Leadtek 6600GT AGP Retail 128MB DDR3

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Elysian,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17. בחרתי את הדגם הזה רק בגלל נתוניו על הנייר - זמן תגובה 8ms ו-DVI, אבל לא ראיתי את התמונה בו בעיניים. מה גם שאין אף ביקורת על הדגם הזה. למישהו יש נסיון איתו ויכול להמליץ עליו?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by nesber,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7770(גרסא רגילה). הכל פועל ללא תקלות נראות לעין, אבל ההתנהגות שלו מוזרה: בAIDA64 מופיע שמהירות השעון של המעבד שלו עומדת על 300 וה"אוריגינל"(?) על 1000. אני מבין את משמעות הסטייה בין הנתונים כאשר מדובר בזכרון(300*4 במקרה של הכרטיס הזה) , אבל לא ברורה לי המשמעות של זה לגבי GPU. האם זה נורמלי? דבר שני, כאשר אני משחק(company of heroes על דיטייל גבוה) הטמפרטורה ומהירות המאוורר לא משתנים בכלל. הטמ' תמיד בסביבות 25 מעלות, שזה כמובן קר מאד, ומהירות המאוורר עומדת על 30 אחוז מיכולתו(כך לפי התוכנה). לא יכול להביע הערכה אובייקטיבית לגבי הביצועים כי המחשב הקודם שלי היה ענתיקה יוצאת דופן שבקושי הריצה את המחשב הזה. מאד מוזר כל העסק הזה, מישהו יכול להסב…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  17. מה עדיף, radeon 9200 או GF 5500FX? שניהם עולים בסביבות ה500. אם יש לכם המלצה מדוייקת יותר לכרטיס מסך (זאת אומרת עם לינק) אז זה ממש יעזור לי (אין לי כל כך הרבה ידע בתחום הזה, בגלל זה אני מעדיף המלצות מכוונות).

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by PT,

אני עוד שבוע קונה את הכרטיס ויש לי שאלה: הוא בא כXT מוחלש או שצריך לעשות לו פלאש כדי שיהיה XT? תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני רוצה המצלה לכרטיס מסך 512 MB ושינצל אותו.עד 800 ש"ח יש לי לוח 965p s-3

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html Still, NVIDIA reportedly has a weapon to fight its arch-rival ATI Technologies: the companys code-named NV47 that presumably contains 24 pixel pipelines is on-track to be released in the first half of the year 2005. :alcoholic: 24 צינורות עיבוד!!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם עם צ"פסט של via p4x266e ויש בו agpx4 -האם הוא יתמוך בכרטיסים בagpx8 ? המעבד 2.4 וזיכרון 768mb האם כדאי להשקיע בכרטיס טוב כמו ati 9800 pro או geforce 6600 או שהקונסטלציה תמצה את עצמה עם ati 9200 או fx 5200/5500? תודה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  24. חדש. אם אני משחק לעיתים רחוקות שווה לקנות כרטיס מסך או להסתפק במובנה. פרט לכך, במידה ורצוני בזמן גלישה או צפייה בסרטים במסך המחשב באיכות FULL HD , אם יש דבר כזה במסך מחשב, האם הדבר מצריך כרטיס מסך תומך FULL HD או שמא זה תלוי בטיב מסך המחשב, בדומה לטלוויזה FULL HD. אם האשלות נשמעות טפשיות, סליחה, "ראשית חוכמה קנה חוכמה". תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

שאלה: האם כדאי לקנות מחשב נייד עם GeForce 9800M GS ויש לו משהו Dedicated או משהו כזה זה משנה או עדיף לקנות מחשב עם HD 4850 אבל לא Dedicated ומה זה בכלל? משהו עם ה-RAM לא הבנתי.. אם כן יש לי 4GB RAM עם ה-9800M GS אני אוכל לשחק CoD ומשחקים בסגנון הזה ברזולוציה מקסימלית?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.