עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EladEk,

קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by kinggil,

כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

תגידו גם לכם "פג התוקף" של הדריבר כל חודש?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  5. יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  6. את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by davis5,

קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by nisim cohen,

היי, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב ולדעתי זה איזה משהו בעייתי בכרטיס מסך או בדרייברים שלו. משום מה מידי פעם פתאום המסך שלי נהיה שחור למשך שניה או שתיים ואז חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה ואני יכול להמשיך לעבוד כרגיל. כרטיס המסך המדובר הוא G-Force 9400 GT , פשוט אומנם אך באמת שאין לי שימוש במשהו יותר מזה. יש לציין שהבעיה היא לא במשחקים, אלא בכל מקום ומצב אפשרי, אם כי לדעתי לרוב זה קורה כשאני טוען מספר דברים ביחד וכאילו יש "עומס". המחשב עצמו הוא 4 ליבות ואני לא חושב שהבעיה היא קשורה בו בכלל... מישהו נתקל במצב הזה? אשמח לפתרון/הסבר לתופעה. תודה. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של nvidia והבעיה נשארה כפי שהייתה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by GAL_FX,

אני לא יודע אם זה קשור לפה ...... שמעו יש לי מסך mag 786pf וכרטיס ti 4200 ואני משתמש ברזוליצה של 1152/864 עזרה ? ? ?????

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI H…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by cold fire,

יוצאים עוד מעט כרטיסי המסך (של שני החברות) אם תמיכה בdx10 לפי מה שהבנתי מהפרומים השונים הם יהיו יקרים יותר וטובים יותר אך עדיין האם הם שווים את המחיר? האם הכרטיסים כמוx1800xt או אפילו x1900xt לא יתמכו בdx10 אלא רק בdx9? כעת לשאלה האמיתית שני הכטיסים פחות או יותר באותו מחיר בnewegg sappire x1800xt 512mb (אם כל היציאות hdtv,dvi...) או להסתפק בx1900xt 256mb (גם של חברת sappire ואם אותם יציאות) או שעדיף להשקיע את הכסף בnvidia (התקציב שלי הוא 200-250$) ועוד שאלה קטנה האם יש ספקים אחרים חוץ מliberty 400W שיכול להיות תואם למערכת(מעבד קונרו,2GB , כרטיס מסך מעל לגבי הלוח אם עדיין לא סגור) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by yonatanR,

מישהו יודע/מנחש מתי יצאו כרטיסי הדור הבא של NVIDIA/ATI? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by hagai_sela,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  14. אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by EgoManiac,

אנשים מה זה בדיוק צןןאר בקבוק תגידו לי אם אני צודק כי זה מה שהבנתי מכל מה שאמרו פה בוא נגיד אם יש למישהו מעבד P4 1.5 GHZ ו512 מגה בייט RAM והוא קונה X800GT או 6600GT אז הכרטיס לא ינוצל עד הסוף?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by THE FOX,

יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by abc2007,

מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by omri4,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=121 איך הכרטיס מסך הזה הוא טוב כמו gigabyte כי הוא עולה רק 1758 וזה הפרש גדול אני מתכוון לקנות אותו אז איך הוא

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by liores12,

שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה: מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphicsדיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB צורב DVD דו שכבתי X22 SATA איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..) ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. ^^^ כותרת. (מפרט בצד)

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by 1nstall,

שלום לכולם... הבנתי שהגודל של המסך הזה הוא די גבולי בבחירה בין 640/320... השאלה העיקרית שלי אם בעתיד יהיה הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחירים גם ברזולוציות נמוכות? ההבדל הוא די גדול מבחינת מחיר, 600 ש"ח. תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by zigi,

כמה שאני חיפשתי לא מצאתי שום בנצ'מארק שמשווה בין שניהם ישירות מצאתי איזה בנצ'מארק אחד שהראה של 980TI של MSI עשה ביצועים יותר טובים, אבל מצד שני הוא גם נבדק על מערכת שונה משל ההיא שה GYGABITE נבחן עליה אז השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  25. לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.