כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
איך אני מרנדר דרך הכרטיס מסך ב opengl או direct3d זה לא משנה מאיזה העיקר אחד משני הAPI האלו ואיך אני יוצר אפקטים כמו cubic mapping?? אם למישהו יש לינק לtutorial טוב ולא כמו זה שבא עם התוכנה..זה יתקבל בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ה nvidia 8700 GT/GS משום מה כמעט בשום חנות לא מראים אותם למכירה!!?? מופיע 8600 ומייד קופצים ל 8800???
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אז ככה, מכוון שלפני חודשיים וחצי קניתי מעבד+לוח+זיכרון ולפני חודש ואפילו פחות, קניתי מסך אז לא נשאר לי הרבה כסף להשקיע בכרטיס מסך כרגע ויש לי G4MX440... שמעתי כאן שאמרו "מהירות זה דבר כל כל שולי בכרטיסים.... התמיכה בטכנולוגיות שונות חשובה יותר.." אז אוברקלוקינג באמת לא הביא לי ביצועים טובים יותר במשחקים (רק תוצאות טובות יותר קצת ב 3DMARK) וגם הכרטיס שלי לא עמד באוברקלוקינג ועשה בעיות לפעמים בוינדוס לכמה שניות.. בכל מקרה חשבתי לשדרג ל FX5200 מבית ABIT אבל אמרו לי שהביצועים שלו לאומת ה G4MX440 טובים אך לא בהרבה ולא מספיק יש את הרדאונים 9200 במחירים סבירים אבל עד כמה שהבנתי הביצועים שלהם על הקרשים חיפשתי את הכרטיס רדאון 9600 מסדרת XT אך המחיר הזול ביותר שהשגתי הוא 900+ שקלים…
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
על איזה כרטיס הייתם ממליצים בתקציב של 1000 ש"ח AGP: ?ATI X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI VIVO AGP 970 ש"ח LEADTEK Winfast A7600GT TD 256MB DDR3 AGP 1035 ש"ח ושאלה נוספת: האם ההבדל הוא משמעותי בין הכרטיס הזול יותר שהמלצתם במדריך: Palit) AGP Geforce FX6800GS DDR3 256MB/128Bit - TV/DVI 800ש"ח הכרטיסים למעלה שווים את ה-200ש"ח? תודה מראש למגיבים. --- מפרט AMD סמפרון 3000 1024 RAM RADEON 8500LE GIGABYTE 8KNS NFORCE 3 --
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב חדש, ואני מתבלט לגבי כרטיסי מסך. ככל הנראה אני אלך על 1080Ti, ועכשיו נשאלת השאלה *איזה* 1080Ti. ממה שהצלחתי להבין - יש 3 הבדלים: 1. החברה שמייצרת 2. מהירות שעון 3. אביזרי קירור המגיעים עם הכרטיס מה ש*לא* הצלחתי להבין זה האם ההבדלים משמעותיים ועד כמה הם מיתרגמים להשפעות מורגשות - האם יש הבדל משמעותי באמינות בין החברות (אם כן, מי "יותר נחשב")? - האם ההבדלים במהירויות שעון מורגשים בFPSים? - האם יש סיכוי שקירור "פשוט" של 3 מאווררים יאכזב אותי? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC באופן עצמאי) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך לגיימר כבד בתקציב של עד 2000 זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות והאם יהיו דברים טובים בתקציב הזה. אם לא אז יש לי אפשרות אולי לקנות את 2900PRO ולעשות לו אוברקלוק בינוני ולקבל 2900XT
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
והוא עובד עם ה OC הזה כול הזמן.. ואין בעיות במתח ובטמפ' עם קירור "הרגיל"של הלידטק... ועם אותן תוצאות בדיוק הוא הגיע עם ה אולטרה שלו.. ה GT וה ULTRA זה אותו הכרטיס!!!! מצטער יש בעיה עם התמונה מי שרוצה תמונה מלאה אני ישלח לו בשמחה שיראה שזה עם ה 6800 GT!!! זה לא ה OC שלי.. אלא של חבר שלי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש שקניתי וקניתי שתי 560GTX TI ובמנהל התקנים ובלוח בקרה שלנווידיה מופיע שיש לי רק אחד והמאווררים של שתיהם עובדים התקנתי את כול הדרייברים תודה לעוזרים זה המפרט: >Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 < >Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3< >Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window< >Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail< >Samsung 2GB DDR3-1333 X2< >Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3< >Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 X2 < >LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כמה הפריימים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב והחלטתי ללכת על ה DUEL 2 CORE והתקציב בערך 3300 שח מכיוון שהמחשב למשחקים אז אני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד (שיהיה מהיר ומתקדם יותר) או בכרטיס מסך חזק. מה עדיף יותר ???
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, למה משתווה Sapphire Radeon 9000 ולמה משתווה Sapphire Radeon 9000PRO בערך, לאילו כרטיס ATI ולאילו כרטיסי nVidia? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למרות שאני קונה את הGT ביחד עם מחשב חדש והמחשב כבר מגיע ביום שלישי או גג יום רביעי אני מתחיל להתחרט. עכשיו כשראיתי למה ה8800 GTS החדש מסוגל וכשעוד אני יכול להרשות לעצמי בתקציב לשדרג מהGT לGTS החדש אני רוצה באמת לדעת אם אני הולך להתבאס. אני יודע שהGT מעולה ושהGTS יוצא רק עוד חודשיים ושאם כל הזמן מחכים להכי חדש אף פעם לא קונים. אבל בכל זאת לא חבל? אם לא הבהרתי את עצמי נכון אני רוצה חוות דעת של כמה אנשים... לא שזה באמת ישנה את העובדה שאני קונה כבר מחשב חדש וזהו... אבל זה באמת חשוב לי לדעת אם עשיתי טעות שקניתי מחשב חדש דווקא בתקופה כ"כ קריטית. ???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לא יודע עם ראיתם או לא אבל זה מטורףףףףףףףףףףףףף 600 ליבה 1420 זיכרונות אמאאאאא איזה ליבה מטורפתתת תראו מה הוא עשה ללוח קרור גז לכרטיס מסך קרור גז למעבד וקרור גז לציפסט חח בואנה הבן אדם מטורף בקיצר הינה לינק.. http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21201
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LG700P ושיניתי את תדר הריענון שלו להיות 85HZ (במאפייני תצוגה בווינדוס). בדקתי במסך, והוא אכן היה על 85HZ לאחר מכן.(רזולוציה 1024*768) כשנכנסתי למשחקים ולחצתי על הכפתור של המסך, רשום שם שהוא פועל על 60HZ. מה לעשות? ממש לא בא לי להרוס את העיניים...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 8800GT 1024MB. אני יודע שצריך לחבר אותו לחיבור של ה-PCI-Express שעל הלוח אם. במה שאני רוצה עזרה, זה בחיבור של הספק ישירות לכרטיס מסך. אני לא יודע איזה כבל מהספק צריך לחבר לכרטיס מסך, אבל אני חושב שאני יודע לאיפה בכרטיס מסך צריך לחבר את הכבל (נראה לי)... ואם אפשר תמונות ברורות יעזרו, למי שיש כרטיס זה או דומה שיראה לי את התמונה, כדי שאני יוכל לראות בבירור איזה כבל מהספק כח אני צריך לחבר לכרטיס מסך... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מלפני שבוע וקיבלתי עם הכרטיעס את המשחק ghost recon, ובמשך שעה של משחק המחשב נתקע לחלוטין פעמיים, ויש לי חשד שזו בעיית טמפרטורה... המארז הוא compucase 6A21. לא הוספתי מאווררים, והאיוורור למעבד הוא הכי בסיסי של cooler master. ספק ליברטי 400. הטמפרוטה של aux ב-speedfun הייתה סביב 125 מעלות לא במאמץ, אבל אין לי מושג אם זה תקין/מתייחס לכרטיס מסך... יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה נוראמלית?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות כרטיס מסך, ולאחר התייעצות עם החנות Tms, הומלץ לי לקנות את הכרטיס Gigabyte radeon 1950pro 256mb zalman cooling נאמר לי שהכרטיס עם גוף קירור שקט ואיכותי ז"א יקרר יותר טוב מהסטוק שמקבלים עם הכרטיס. עכשיו יש עוד כרטיס של sapphire radeon 1950pro 512mb, האם הוא יותר טוב מהכרטיס הראשון? האם זה משנה הגוף קירור, מה היתרונות בכרטיס הראשון לעומת השני ומהם החסרונות, מה כדי לי והאם gigabyte יותר טובה מ sapphire מבחינת כרטיסים גרפיים? אודה אם תעזרו לי, ;D וחג שמח לכולם!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-