עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מצאתי את הדבר המעניין הזה מתוך סתם שוטטות באיבי. מה אתם אומרים? http://www.ebay.com/itm/H-Frequency-GTX780TI-Public-Version-DDR5-1G-Game-Graphics-1048M-for-DirectX-11-/231299151352?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35da80f5f8

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SuperStyle,

יש לי HD4850 ופירסמו בפורום אחר את הבטא של הדריבר 8.12 אבל זה לא רישמי הורדתי את זה וזה די דפק לי את הביצועים. איך אני מחזיר את הדריבר הקודם?כך שזה לא ידפק עוד יותר

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. איזה חברה עדיף מבחינת ביצועים לא OC

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by zolder,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by Iv0ry,

X1300 יעשה צוואר בקבוק לפנטיום 4?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by lipa,

קראתי ביקורות טובות עליו , שהוא פתר את בעיית הטמפרטורה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  8. שלום יש לי שתי כרטיסי מסך של ATI REDOAN hd 6550 עכשיו אני צריך לקנות את הסליל הזה שמחבר בין שתי כרטיסי המסך מה השם שלו ומאיפה אפשר לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שלום, בשלוש שנים האחרונות הזתדרתי עם המחשב שלי כמו שהוא, אר הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג. לא נראה לי שיש צורך להחליף משהו מהשילוש, אז נראה לי שזהו הזמן לכרטיס מסך חדש. זה המפרט שלי: Core2Quad Q6600 @ 3.0 GHZ GigaByte P35 - DS3L Transcend 4GB (4x1024) DDR2 800MHZ Sapphire HD2900Pro 1GB GDDR4 Samsung 320GB SataII 16MB WD 640GB AAKS SataII 16MB Enermax Liberty 400W ThermalTake V1 Dell 2007FP 20" UltraSharp הרזולוציה עליה אני מעוניין לשחק היא 1600*1200 עם פילטרים (אם ניתן). המשחקים שאני משחק הם לדוגמא : gta4,bioshock2, batman arkham asylum וכו'... נקודה חשובה, אני לא רוצה שהכרטיס יהיה מאלו שתמחממים הרבה ועושים רעש, סבלתי מזה מספיק עם הכרטיס הנוכחי. שיהיה כרטיס קריר. התקציב שלי, כ…

10. Started by liran324,

יצא לי 17849 3DMarks עם כרטיס his 6850

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. האם AA משפיע שם? אפילו AAX2? או שלא צריך בגלל שיש מלא פיקסלים AF8 תמיד משפיע אני יודע כי זה נותן לי לראות יותר טוב למרחוק אבל האם יש הבדל בין AF 8 לAF 16?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

קיבלתי רדאון 8500LE ונתתי תמורתו את ה גיפורס 2 MX400 שלי + מחשב פנטיום 3 450 ללא HD וללא CD עסקה טובה ? בכל מקרה איך אני יכול לבצע אוברקלוקינג ל 8500 מבלי להשקיע יותר מדי ומבלי לגרום לנזק כלשהוא או התחממות. הכרטיס שלי הוא powered by ATI ולא built והאם זה משנה - אני לא יודע את שם החברה כי זה לא מצוין על הכרטיס או הקופסא. בברכה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by iem,

ברשותי מפרט למחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 4000 + Socket AM2 Box ASUS M2N -E WD1600JS PQI DDR2 1024MB 667MHZ CL5 HEC 6A19B 400W עכשיו... הכרטיס מסך הינו: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe שאלתי היא... האם בכרטיס כזה שמחירו בשוק נע באיזור ה- 850 ש"ח, ניתן לחסוך למחשב למטרת משחקים בעיקר לילד בגיל 6 שיצטרך תמיכת משחקים ברמה טובה מאוד+ למשך ה-4 שנים הבאות, למחשב Low Cost אשר מחירו גם כך לא אמור לעבור את ה-3000 לא כולל מסך ? הכוונה היא אם אינני מספיק ברור לחסוך בכרטיס המסך עקב ביצועים שלא ינוצלו כנראה, ולבחור כרטיס זול יותר. תודה !

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. מסך 1 : LG L1970HR 1753 ש"ח מסך 2 : 931BF Samsung 1729 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by אסי נסים כהן,

AMD Ryzen5 2400G with Radeon™ Vega 11 Graphics האם הכרטיס מסך הזה מריץ 4K בקלות ללא חשש? או שרחוק?

17. רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים

18. שמתי לב שאחרי כמה דקות של UNREAL T3 -יכול להיות חצי שעה, המחשב פשוט עושה BOOT...האם יש דרך לגלות את זה דרך מאמץ של כרטיס מסך בלבד, או שיש איזה תוכנה שמאתרת תקלות מסוג זה? אני מכיר SANDRA SIS אבל היא רק מאבחנת ונותנת סטטיסטיקות -לא מאתרת תקלות ממש.

19. Started by fedora,

שלום. יש לי מחשב XP ישן עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400GS התקנתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA חיברתי לו 3 מסכים כל אחד בחיבור נפרד VGA, DVI & HDMI ורק 2 מסכים מזוהים בהגדרות של הכרטיס מסך! ניסיתי להתקין גם את תוכנת ultramon וגם היא מזהה רק 2 מסכים. כיצד ניתן להגדיר את המסך השלישי? תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by edenbendavid,

היי.. שבוע טוב. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב וזול ושיענה על הדירישות שלי.. המחשב שלי משמש בעיקר לעבודה באולפן הקלטות ויחובר כנראה למסך 22" ואם אני אקבל שיבוש כנראה אחבר לו עוד מסך 17" . הרצון שלי מהכרטיס מסך הוא 1. שאני אוכל לצפות בסרטי HD 2. שיחזיק מסך 22". 3. שתיהיה אפשרות לחבר 2 מסכים. 4. עריכה פעם באפעם בפוטושופ ברמה חובבנית ובסיסית... 5. שיהיה שקט כי השימוש העיקרי במחשב הוא הקלטות.. הכרטיסים הם. gigabyte 8500gt 512mb ddr2 zotac 8500gt 1gb ddr2 Twintech 9500GT 512MB DDR2 הכרטיסים אינם מחייבים אשמח לשמוע גם על דגמים וחברות אחרות... התקציב הוא 300+- תודה לעוזרים שבוע טוב.

21. Started by Dano,

קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by bennash,

האם intel express chipset family הוא intel hd כי קניתי משחק cities xl ורשום בדרישות המערכת שלו intel hd

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by QQQ,

אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  25. ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.