כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שדרוג כרטיס מסך מ SAP 1950GT ל SAPIER HD 6850 1GB מערכת מחשב לוח אם GA-965P-DQ6 V3.3 CPU Q6700 ספק כח ENERMAX LIB 500W 2G DDR 2זיכרון 3 דיסק קשיח 1 DVD יכול להיות בעיות עם חיבור PCI EXP יכול להיות בעיה ב WIN XP AND DirectX 9/10 מה קורה לגבי משחקים ישנים למשל FAR CRY 2 ומשחקים שתומכים ב DX 9/10
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי שמע משהו אל TWEAK עם GPU-Z וGTX 580 שהוא פותח לו איזה משהו ומוסיף ביצעויים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אני מתעסקת עם גרפיקה דו מימדית (כמעט ולא עריכת וידאו) אבל חשוב לי מאד התוצאות על המסך. התקציב שלי גם לא גדול מי יודע מה.. ובהתאם לכך הציעו לי את שני הכרטיסים הבאים: ati raedon x1550 512mb geforce 7300 256mb מה עדיף? מה היתרונות שלהם אחד על השני? אני יודעת שהראשון מהיר יותר, אך האם הוא נותן ביצועים דומים לגיפורס? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לגירסת ה - DV. חוצמזה, באיזה חנות למצוא אותו? עברתי בהרבה חנויות (מקוונות) ולא ראיתי אותו.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך AGP בתקציב של 500 - 600 ש"ח, ונראה לי שה-GEFORCE 6600 או READON 9800 הם בחירה הכי טובה, מה אתם אומרים ? אחד מהכרטיסים מלמעלה או כרטיס אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי את ה6200 של גיגבייט ובסטוק של 400/500 לכרטיס שלי קיבלתי 2200 נקודות ב3DMARK2005 ( 8 צינורות פתוחות) ולאחר OC של 500/600 (זיכרונות 4 NS!!!) קיבלתי 2727 נקודות!!! זה רק אני או שאני מיתקרב ל6600GT?? המיפרט: A64 3000 939 K8NF9 512MB 6200 PCIE
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום אוברקלוקינג וקירור* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשבAMD 3000 VENICE 939 עכשיו רציתי לדעת 6600GT איזה חברה ממומלץ לי לשים? ואם 256 או128 מגה? ואני לא מבין בPCI X או קE אם מישהו יכול להסביר לי ואת הדגם שהוא ממליץ לי לקחת תודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qual…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
השאלה נעוצה בכותרת. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שעולה כ 500 ש"ח בתצורת PCIe לא הייתי קורא לעצמי גיימר מטורף כי אני בצבא אבל עדיין אני נהנה לשחק מידי פעם במשחקי FPS הייתי רוצה לדעת גם אם שווה להוסיף 200 שקל בשביל כרטיס שממש שווה את תוספת הכסף ואיזה כרטיס זה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP . אני אוהב גרפיקה ואני מעוניין לשחק במשחקים החדשים ואני מוכן לשלם מעל 500 ש"ח לכרטיס. מה הכי כדאי לקנות. והאם יש כרטיסים משומשים ? ומאיפה כדאי לקנות במחיר טוב? תודה לעונים .
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הוא 79 שקל....שני הכרטיסים הם של ג'יגהבייט....שווה כבר לקחת את הפרו ?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה אתר עם השוואה של כל כרטיסי המסך האחרונים (השוואת הביצועים), תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם 7900GT, 256MB, 256bit יותר חזק מ-8600 ? וכנ"ל לגבי 8800 ? אני מתלבט לגבי 7900GT יד שניה או משהו מסדרה 8, איזה כרטיס מסדרה 8 כבר יותר חזק מה-7900GT ? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני משחק בblack & white 2 ושמתי לב שמסביב ללפידים הקטנים יש ריבוע שחור... למישהו יש מושג מה הסיבה? ניסיתי להוריד איכות ולהעלות איכות אבל זה לא עזר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-