כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגיעו כבר לארץ? איפה אפשר לקנות? האם המחירים ירדו כבר ל1200-1300 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?
-
ומתי הם צריכים לצאת? והאם שווה לחכות להם? כי כרגע אני ממש ממש מתלבט אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד 1200 שקל ואני לא יודע אם שווה לי לחכות
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אני כבר המון זמן מחפש מסך, וכמו שאמרו לי פה חיכיתי למסכים של זמן תגובה נמוך... ראיתי שהם כבר מופיעים בעולם ושמעתי שיש כמה דגמים בארץ אבל אני לא מצאתי... אז אם למישהוא יש קישור לדגמים שיש בארץ (קישור למי שמוכר אותם...) זה ממש יעזור... תודה מראש אור חן.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לפי זה זה כבר קיים בX1800XT..רק עכשיו ראיתי את זה מישהו ידע את זה? http://www.vr-zone.com/index.php?i=3055 :s05:>מוזר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.insidehw.com/News/Hardware/PowerColor-Introduces-HD4550_HD4350-for-Ultimate-HD-Experience.html
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי הכרטיס נימכר כבר ברוב החניות , גם בKSP , יש כבר תגובות לביצועים של הכרטיס? רוני
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
*כותרת*
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום שיש RADEON 9700 PRO עם 256 זכרון ... ואני לא מתכוון ל BIT אלא ל 256MB ON BOARD !!! יש כזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והאם הוא משפר FPS או מוריד?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תמיכה ב-H264 ורוצה גם DX10... עד עכשיו הכרטיס לא היה שווה את ה-1000+ שהוא עלה, אבל 900 שקל נראה כבר יותר כדאי. מה אתם אומרים? (ודרך אגב אני יודע שה-1950 שווה יותר, אבל גרפיקה לא כל כך חשובה לי, אלא הכדאיות של הכרטיס לטווח ארוך)
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות. תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מפרט ויש לי בדיוק 770 ש"ל לכרטיס מסך, יש משהו שיותר משתלם מה8600GT ? (אני עושה OC עצבני לכרטיס- על גבול קצה היכולת) המפרט עם ספק כח JSP-TECH PS-05 400W אז תתחשבו גם בהספק של הכרטיס * אל תציעו לי כרטיס של NVIDIA (לא פאן בוי או משהו) רק הכרטיס הכי משלתם של NV זה ה8600GT, אז אני צריך משהו של ATI.... ועוד משהו, מה ה8800GTS 320 הכי זול שיש ? (מאיפה ושל מי)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מעוניין בכרטיס בצבע שחור עם גוף קירור שחור (ללא מאוורר) ועם Dual Dvi או DVI + HDMI.. מכירים משהו כזה? לא צריך משחקים או דרישות מיוחדות מעבר לזה מבחינת ביצועים. הכי קרוב שאני מכיר זה ה-XFX 4650 אבל הוא עם מאוורר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חושב כבר כמה זמן לקנות כ.מסך לא ממש צריך את זה דחוף לכן אולי כדאי שאני אחכה למשהו טוב שעומד לצאת בקרוב
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש כזה כרטיס ? אם כן מי המתחרה שלו (למשל גיפור 7800 6200 סתם דוגמא...) ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-