כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולםם אני מעוניין לקנות את הHD4870 הדגם הזה http://tms.co.il/product/7142 לפני קניה יש לי כמה שאלות, שלא אצטער אחר כך האם ספק הכוח 550W CHIEFTEC יחזיק אותו כמו שצריך ? עם E8400 מומהר האם הדגם הספיציפי הזה הוא טוב ? איך המחיר ? האם יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT שהיה לי ? (הוא מת חח) אני כרגע עם מסך 19' אבל בהחלט מעוניין לשדרג ל22 או יותר עוד חודשיים ככה.. תודה לעונים :-*
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין בעדכונים לכרטיס מסך כי לא רואים סרטים באיכות כל כך טובה והציעו לי פה לעדכן או להוריד דרייברים לכ.מסך. הלוח המדובר הוא ASUS P4S8X-MX שמגיע עם כרטיס מסך OB של SIS. נכנסתי לאתר של אסוס http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4S8X-MX&SLanguage=en-us להתקנת דרייברים או עדכונים לכרטיס הנ"ל. מופיעות לי שתי גירסאות להורדה עבור וינדוס XP ולא ברור איזה מהן אני צריך להוריד אם בכלל. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני קניתי מחשב חדש עם מעבד I7 ולוח אם גיגביט EX58-UD3R ויש לי שאלה לגבי איזה כרטיס מסך לשים עליו ... המוכר הציעה לי את הגירסה GTX 260 896MB של זוטק , בטענה שהיא יותר טובה מה- GTS 250 512MB היותר חדש ... הגג שאני מוכן להשקיע על כרטיס מסך הוא 1000 שקל , מה מבין הכרטיסים יותר טוב והאם במחיר הזה שווה לקנות כרטיס מסך אחר ? תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם אפשר להגדיר חיבור טלויזיה כך שבטלויזיה ניתן יהיה לראות סרט ובמחשב עצמו לעשות משהו אחר באותו זמן? אם כן, אז איך עושים זאת? החיבור דרך SVIDIO והמפרט בצד תודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עוד כרטיס 6870 והוספתי 6870 הנוכחי שלי. ישנם משחקים כגון : STARCTAFT 2 , need for speed shift 2 שבהם אני רואה FPS ותוצאות טובות יותר כשאני עם כרטיס אחד פועל. לעומת זה במשחק BFBC2 אני רואה תוצאות יותר טובות כשאני מפעיל את מערך הCROSSFIREX. האם יש משחקים שנתמכים ומשחקים שלא נתמכים בCROSSFIREX? אם כן האם ישנה רשימה כזו? או HOTFIX שמתקן את הבעיות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי וחשבתי שבמקום לקנות כרטיס יותר חדיש לעשות מערך של CF עם אותו דגם של הכרטיס... הנה פרטים על המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) Video Adapte ATI Radeon HD 2600 XT 256 רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?ואם כדי בכלל לעבור למערך של CF? יש אפשרות לעשות OC עם הכרטיס?השמח למדריך בנושא? תודה והמשך שבוע טוב :]
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW עם מפרט כזה אני יכול להריץ fullhd 1080p? ועם מפרט כזה ומסך 22-24 אני יכול גם המטרה זה צפיית סרטים
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19" של LCD. המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל. לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY. השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן... 1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למס…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי נניח ויש לכם שני מחשבים ובאחד יש מעבד כדוגמת QX9650 או משהו כזה (בקיצור הכי אחרון ומהיר שיש בשוק) ובשני יש מעבד הרבה פחות מהיר כדוגמת Q6600 או אפילו משהו הרבה פחות כמו AMD X2 4600. השאלה שלי בהנחה שיש במחשבים כרטיסי מסך זהים וחזקים מאוד (נניח 9800GX2) ואתם מריצים ברזולציות גבוהות (שפחות מוגבלות בגלל המעבד), כמה הבדלי ביצועים יהיה אם בכלל? השאלה כולה, האם יש סיבה לGAMER להחליף בתדירות גבוהה יחסית מעבדים בגלל שיצא משהו חזק יותר, או שעדיף לו להשקיע יותר בכרטיסי מסך חזקים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חיפשתי ב-Zap כרטיס טלויזה למחשב, והמבחר השאיר אותי די מבולבל ??? מישהו יכול להמליץ על כרטיס פשוט. 90% מהשימוש בכרטיס יהיה עבור צפיה ב-TV ו-10% עבור Encoding של צילומי וידאו (מה שאומר שאני מעוניין שלכרטיס יהיה Video In). תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני החלטתי לקנות מחשב מKSP ובחרתי למפרט שלי את כרטיס ההמסך 7600GS אבל אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס מevga או gigabyte אני בכלל לא מבין מה שונה בין שני הכרטיסים אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הכרטיסים. ואיזה חברה הכי טובה והכי אמינה ובקיצור מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס אני ממש יודה לו !
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.xtremecomputing.co.uk/review.php?id=289&page=1
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וחבר מתווכחים מה זה SLOT ומה זה אפיק מישהו יכול אולי להסביר מזה כל אחד ואם אתם כבר שם אז גם מזה BUS.. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? התקציב הוא לא עקרוני בדיוק אבל שלא יעלה על 1300 שקל.. אנלא ממש מבין בזה ואשמח לקבל עזרה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-