כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בKSP X600 PCI-E במחיר מעולה! 1200 שקל בערך. מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת הAGP?
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מסך "17 מדגם LG Flatron F700B שנרכש בעבר משמיר מחשבים, שפשטה רגל, וכעת הוא תקול. האם יש יבואן/גוף רישמי שניתן לקבל ממנו שירות עבור המסך, במסגרת האחריות (כלומר, ללא תשלום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
אני מסתכל לי בKSP על כ.מסך של nVidia וחלק מהדגמים שלהם כאילו חוזרים על עצמם כמה פעמים יש שם כאילו חלוקה לקבוצות (asus שחשבתי שהיא חברה שבעיקר עוסקת בלוחות אם, ועוד כל מיני חברות שאנלא מכיר, כשאני ציפיתי שהחלוקה לקבוצות תהיה בין nVidia לATI..) יש לדוגמה: את ה7600GT למשל יש תחת הקטגוריות של ג'יגהבייט, point of view, eVGA, ASUS ואולי עוד כמה ששכחתי מה ההבדל בין כולם?(אם יש..) בשביל מה זה טוב? וד"א, מה זה אומר הנתון הזה: כשלמשל אומרים לי 96 pixel pipelines? תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כמעט כול חברה הוציאה כרטיס כזה, ההבדל היחיד הוא במחיר (חלק אפשר באיזה 2700 וחלק מגיעים ל3400) השאלה אם פרט למחיר ונניח איזה משחק שאתה מקבל מתנה או דברים כאלו, יש הבדל?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שיראה לי כמה FPS המשחק עובד.. בקטן למטה משהו בסגנון.. הבנתם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לשני הכרטיסים האלו הבדל של כ-200 שקל בניהם): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10135 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10049
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הליבות העוצמתיות החדשות שחשפה NVIDIA היום יהוו את הבסיס גם לכרטיסי הגיימינג של החברה - אך צפו לתצורה חומרתית שונה במעט לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
creative pc-dvd model: ct7160 אפשרי??
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש אפשרות להמיר קלטות ויידאו למחשב?? אם כן איך? מה צריך?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קטעי וידיאו למחשב מהמצלמת-וידיאו שלי {SONY TRV59}, יש אפשרות כזו? שמעתי שיש כרטיס שיכול להתחבר למצלמה ולהמיר את הסרט לפורמט דיגיטאלי, אפשרי? כמה עולה כזה כרטיס? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי טלוויזיה 42" שמשמשת כמסך המחשב שלי. רציתי לדעת אם יש אפשרות להציג את המחשב רק נגיד על 70% מהמסך? ניסיתי לחפש בדרייבר של הכרטיס מסך (GTX 560 TI) אבל לא מצאתי. תודה רבה. - - - תגובה אוחדה: - - - בטעות פתחתי את הנושא פה ולא בתמיכה טכנית, יש אפשרות להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן תסבירו לי איך לעשות את זה, ואיך אני צופה בו במסך? תודה מתן.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ואז יהיה תמונה יותר טובה בטלביזיה אם זה יעבור דרך הממיר ולא ישר לטלביזיה??
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש איזה כרטיס או מתאם לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות באיכות של מסך מחשב ? או שזה תלוי בטלוויזיה?
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר ממיר הוט לכרטיס מסך 260GTX דרך חיבור SVIDEO?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע רדיון 4870 ומחובר אליו המסך של המחשב והטלויזיה , אני מעוניין לחבר עוד מסך , חשבתי האם זה אפשרי שאני אחבר איזה כרטיס מסך נוסף ישן יותר ואליו אני אחבר את המסך הנוסף, יש אפשרות כזאתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי מסך והוא רוצה לחבר גם אותו למחשב כך שיהיה לו 2 מסכים זה אפשרי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT והרעש שמגיעה מהקירור ממש רועש ,יש מצב להוריד את ה RPM ? יש לו חיישן טמפ ?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-