עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעבד 630 3@3.7 לוח גיגה בייט 945P-G כ.מסך 6600 גיגה בייט 256מגה 128 ביט 512X2 DDR 533MHZ 5300 GFX CPU 8800 46400 ומשהו יצא זה טוב ?!!?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Yossi1981,

האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. http://img85.imageshack.us/img85/4897/4pinto6pinpoweradapterrs9.jpg או שמספיק לאחד ?

4. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Ncoder,

רכשתי לא מזמן כרטיס מסך חדש למחשבי המיושן (רדאון 9250 256 MB). יש לי ערך מסויים בביוס שנקרא: Graphics aperture size שנמצא על 64 מגה בייט (עם אפשרות לעלות עד 256 מגהבייט), כדאי לי להעלות ל-256 בגלל הכרטיס מסך החדש? (הקודם היה גיפורס 2 עם זיכרון 64 מגהבייט). יש עוד ערך בשם: AGP FAST WRITE שנמצא על Disable, שווה להעביר ל-Enable ? עוד ערך: VGA BIOS SEQUENCES שנמצא על PCI\AGP ויש אפשרות להעביר אותו ל-AGP\PCI, שווה להעביר? יש עוד ערכים שאפשר או צריך לשנות בביוס עבור הכרטיס החדש ?

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Kodi,

אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום קניתי כרטיס 4870 512 MB אצל KSP http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 הכרטיס עובד עם DVI רק ורק HDMI 1.3 לא פועל טוב ויש בעיות צבעים או רשתות , נצנוצים של אדום או כחול שהורסים את החוויה חוץ מהכבל המיוחד שיש לי גם טלוויזיה שתומכת ב- 1.3 xvYCC הלכתי לידיד שיש לו גם טלוויזיה דומה וכבל HDMI 1.3 וגם שם אותם בעיות כך שהבעיה בכרטיס 4870 אצל KSP הבדיקה שלהם בדיחה הם מחברים DVI TO HDMI ( שזה אומר בדיקה DVI ) ללא 1.3 ולא xvYCC במסך פשוט שלא תומך אפילו ב 720P כי אין להם כלים אחרים ואני תקוע , מה לעשות למי לפנות מה הזכויות שלי המוצר פגום ולמרות שהמוכר הצהיר ש- KSP יבואן של המוצר בשירות לקוחות אומרים לא יודעים מי היבואן המוצר בין 5 …

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אז כפי שציינתי איזה יצרן עדיף בהנחה שאני עושה OC ואיזה יצרן עדיף בהנחה שאין OC. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200 הכרטיס מסך שקניתי :8600GT של פאליט התוצאות של הבנצ'מרקים ממש נמוכות לדוגמא: 3dmark2003-13476 3dmark2005-7000 האם זאת בעיה בכרטיס או בשאר הרכיבים ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by liav12,

זה למחשב רגיל של דוד שלי הוא לא רוצה להשקיע יותר גם ככה יש לו ילדים קטנים.. וזה מה שנתנו לו באותו טווח מחירים תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by sopwith,

מפרט: Sempron 3000 Gigabyte nforce3 GA-K8NS 1GB RAM HEC-300AR-TF (ספק) RADEON 7000 64MB התקציב הוא 1000 ש"ח לכרטיס AGP ולספק חדש (במידה וצריך) למשחקים תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by מר שאלה 2007,

סתם אני שואל עזבו את שאר הכרטיסים... היתי רוצה שמישהו יענה באחוזים בבקשה זה היה עוזר לי מאוד..... טוב תודה

15. יש למישהו פתרון ? הדרייברים החדשים יותר טובים מבחינת ביצועים /איכות תמונה , אבל NVIDIA פסחה על אפשרות הVIVO . רק בדרייברים לפני ה81 ניתן להפעיל את הVIVO המדובר .... אם מישהו יכול לתת עצה אני אודה מראש הגולש ...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Lady bird,

התקנתי והכל בסדר . כמה שאלות. 1.יש לי מחשב P-4 2.6 תחת אוברקלוק ל-2.8. זכרון 512m-ddr400mhz. האם המערכת מהוות צוואר בקבוק לכרטיס? האם כדאי לשדרג ל-1 ג'יגה זכרון? 2.איך אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? 3.הרצתי את פיפ"א 2007 ברמת פרטים בינונית ורזולוציה של 1024 על 768 ובקטעי אנימציה שהדמויות מוגדלות כמו אחרי שער או בתחילת המשחק שמראים את השחקנים יוצאים מחדש ההלבשה, התמונה קרטעה בצורה רצינית,הרבה יותר גרוע מהfx5500, הכרטיס הקודם שלי. האם זה קשור לזכרון שיש לי במחשב? האם זה בגלל השיידר 3 שאין לוכרטיס? או שזה היכולת המקסימלית של הכרטיס הזה. אגב את fear הוא מריץ די טוב באותה רזולוציה. אשמח לשמוע תגובות.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by marking,

עדיין לא הבנתי למה לכרטיסי מסך סוגים אחרים ושונים... כלומר יש את רדאון 8500, ויש את TI4600 אז מי שלא מבין בכרטיסי מסך יחשוב שהרדאון מוביל, אבל זה לא נכון. במספרים... כל מני מספרים ושמות דפוקים... שימו לב לסדרות: רדאון 32 MB DDR (בלי מספר) -רדאון 7000- רדאון 7500- רדאון 8500... גיפורס 2 TI (גם בלי מספר)- גיפורס TI 200 - גיפורס TI 500- בלה בלה בלה... -4600TI קצת מצחיק נכון... אבל מי שהוא יכול להסביר ? מה הקשר בין המספרים לכרטיסים? ולמה החברות לא משתמשות באותם המספרים? למשל: הרדאון 8500 שווה לTI4400 ! אז למה לא נותנים להם את אותו הסוג? או שניהם יקראו TI8500 או שניהם יקראו TI400? אני מתכוון שיהיה אפשר להשוות בניהם בלי כל מני מבדקים... ולפני שאתם עונים תנמקו בבקשה! :…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לדעת מה כדי מבין שני הכרטיסים האלה ..למפרט חדש ... Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe או 8600 gt שההבדל מחיר בינהם לא כל כך משחק , אבל ...ה8600 יותר חדש ...אז?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by Larry David,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל6950\6970 המפרט: i7 920, 4 gb, MSI 58X plat, 4870x2 Sapphire יש לציין שהמחשב נקנה בתחילת שנת 2009, כך שהאם לעובדה זאת השפעה על ביצועי החומרה? שאלתי העיקרית היא האם המעבד חזק מספיק בשביל כרטיס 6950\6970(צר בבקוק וכו'...)? האם עדיף לרכוש את הדגם הראשון, ו"לשחרר" אותו או לקנות את האחרון? בנוסף, ראיתי שיש הבדל במחיר בין Gigabyte ל-Sapphire, ממה הוא נובע, האם יש הבדל ניכר בביצועים והאם כדאי להשקיע את ההפרש. תודה רבה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by xcalibur,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הבאה מאחר וכל מוכר אומר וממליץ לי משהו אחר והאתר של NVIDIA לא ממש מרבה לדייק. יש ברשותי כרטיס GTX 192SP של EVGA ולוח אם עם 3WAY SLI. האם אמורה להיות לי בעיה כלשהי להוסיף כרטיס של יצרן אחר כדוגמת PALIT, ASUS וכו וכו'? ואם לא, אז מה בנוגע לכרטיסים עם 216SP? תודה לעונים. X

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by valorien,

ערב טוב לכולם. החלפתי היום את הג'יפורס הישן שלי ברדאון 9600 XT של SAPPHIRE. קודם כל רציתי לדעת אם קיימת איזו תוכנה שתגיד לי שהכרטיס שהתקנתי הוא באמת מה שקניתי ולא אחר - מכיוון שכאשר אני מסתכל באתר של ATI או בודק בעזרת התוכנה שבאה עם הדרייברים נאמר לי שהכרטיס הוא מסדרת רדאון 9000 אך לא כתוב איזה דגם בדיוק, וגם המידע בלוח הבקרה של ווינדוס לא עוזר כ"כ. בנוסף אם מישהו יכול יכול להמליץ על תוכנה או תיקון לכרטיס הזה ובכלל (את הדרייברים האחרונים כבר הורדתי מATI) אני אהיה אסיר תודה. וזהו פחות או יותר.....אה כן מישהו יודע אם הכרטיס הזה מסוגל להריץ HALF LIFE 2 או VAMPIRE BLOODLINES? תודה לעונים וסליחה על הנימה המתרגשת.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by DaMn18,

הדגם הוא של סמסונג - Samsung 172W. ושאלה נוספת, לגבי ATI Radeon 9800/9700 All In Wonder - אם אני קונה אותו, אני אוכל לראות טלוויזיה ולהקליט תכניות טלויזיה ישירות למחשב (אני מחובר ליס). תודה!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  24. הכרטי שיש לי כרגע הוא גיגהבייט 6600 וכנראה שבק חיים.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by barak_11,

היי, אני מעוניין במסך 19" בתקציב של 1200 שקל. המסך ישמש למשחקים (במחשב יהיה X1900XT - לכן צריך אחד איכותי), לסרטים, טלויזיה (המחשב ישמש כטלויזיה לכל דבר) ולהרבה גלישה באינטרנט (אז שלא יגמור ת'עניים). אלו הם האופציות שעומדות בפני: 1) ViewSonic 19 CRT E90FSB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=12132 2) Samsung 19 CRT SyncMaster 997MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=9432 3) Philips 19 CRT 109B60 Real Flat http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_1880_242&products_id=11613 זהו.... אלו הם האופציות המובילות מבחינת המפרט הטכני, המאגים לא נכנסים לפה בכלל. חשוב מאוד שהמסך לא י…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.