עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

ATI מורידים מחירים 1900XTX מ 650$ ל 550$ 1900XT מ 550$ ל 480$ 1800XT מ 500$ ל 300$!!!! (כנראה גירסת ה 256MB גירסת ה 512MB כנראה תעלה יותר בקצת) ו7800GTX 512 כנראה ירד ל 500$ יש עוד מידע בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060303052240.html

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by drbrain,

כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by assaf181,

שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by רוני רו,

היי שמתי לב שיש ירידה של FPS ברגע שיש פיצוצים או שבאים הרבה לירות בי , מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  6. מדובר על Counter-Strike , משחק שהמפרט שלי אמור להריץ ללא קושי על 100 FPS, וגם מריץ מצויין. אך לאחר כחצי שעה פתאום יש ירידה ל-60 ואפילו 30 FPS . לא מבין מה קרה בדיוק. צריך לציין שבזמן המשחק יצאתי לווינדוס וראיתי בתוכנת EVEREST שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 60 (10 יותר מהטמפרטורה במנוחה) ככה שאני באמת לא מבין מה הבעיה. וזה קרה יותר מפעם אחת. מדובר על מחשב חדש עם הדרייברים הכי עדכניים והמפרט המלא בפרופיל. תודה מראש.

7. שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by kinglol,

לפני כשנה וחצי רכשתי את הכרטיס מסך הזה והוא היה פועל מצויין, היום שנה וחצי אחרי הוא מתקשה להפעיל משחקים שהריץ בעבר בלי כל בעיה לדוגמא קאונטר סטריק FPS קבוע 60 . היום נע בין 20-40 מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואיך פותרים אותה? תודה לעורים!

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  9. אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  10. אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by מירו,

קודם כל, חג שמח . ברשותי המפרט הבא: Q660 2.4 G0 INTEL DP35DP GainWard 8800GTS 512MB G92 Kingston 4GB 800MHZ CL5 antec 300 SeaSonic 500-HT המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. כרטיס מסך: GTX 670 מערכת הפעלה: WIN10 דרייבר: הכי עדכני בשנה האחרונה ובכלל אני חש בירידת ביצועים מצד הכרטיס מסך (יכול להיות גם מצד המעבד, אבל אני לא מבין בזה וסביר להניח שזה מהכרטיס). לדוגמה, משחקים שהרצתי על FPS מסוים ובאיכות מסוימת, עם הזמן אני מרגיש שה-FPS יורד והביצועים - יורדים גם הם. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס בזמן מאמץ (BF4) והוא הגיע מקסימום ל-60 מעלות, פלוס מינוס. הוא בן 3 וחצי שנים, לא השתמשתי ב-OC שלו מעולם וגם לא התעסקתי בו יותר מדי. אשמח לדעת ממה זה נובע. מבלאי? דרייברים לא תקינים? או שמא זה בכלל בגלל המעבד טמפ' הכרטיס (לא בזמן מאמץ) - http://prnt.sc/akmb9w תודה

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by shibby15,

בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by aracer,

מופיעה לי הודעה שאומרת לי שהגרפיק פרוססור הוריד את הביצועים של הכרטיס מסך לרמה שמאפשרת פעולה בטוחה וזה מאט לי לגמרי משחקים איך אני פותר את זה? בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by liordavid,

לפי הכתבה בשער הראשי רשום ש- Radeon X1950XTX יצא ב- 4 לספטמבר... מתי תהיה ירידת מחירי הכרטיסים בארץ ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. לאחר ירידת מחירים כנראה, ה- GTX280 משתלם יותר מתמיד (יחסית), למי שתכנן לקנות מערך של 4870 ולוח תואם, יכול לקנות GTX 280 במחיר של כ 2570 שקל בלבד! מערך של 4870 בכל מקרה יהיה יקר יותר. היתרון בכך שלא צריך להתאים לוח אם עם X16 בכל אחד וכו' דבר אשר מייקר את הלוח אם משמעותית, כמו כן צריך ספק כוח חזק משמעותית וכו'. המחיר הוא כאמור 2570 למזומן כמובן מחנות IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4101 לא בטוח שהם הכי זולים, אבל בכל מקרה, אולי בחנות אחרת, המחיר יהיה נמוך טיפה יותר, שזה אומר בכל מקרה, לפי דעתי, במחיר כזה, עדיף לי לקנות כרטיס בודד ולא להשתגע עם ספק הכוח ועם לוח אם.

• 45 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. במידה ומישהו חיפש לשדרג וחיכה לירידה נראה שהמחיר בTMS ירד משמעותית בשבוע האחרון לחלק מהדגמים. 3060 ב2700 3070TI ב4600 עדיין לא מחירים ממש ממש מטורפים, אבל זה כבר תחרותי ביחס לעולם.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  19. Started by angelos21,

חבר'ה אני לא בטוח, אבל נראה לי שהמחיר של ה1900XT של SAPPHIRE ירד בכמה מאות באתר של נעה!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 בהתחלה תכננתי לקנות את ה- 1800XT אבל אני רואה שההפרש הוא יחסית נמוך, על איזה כדאי ללכת???? האם ה1900 חזק בהרבה מה1800???? ???

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/ חדשות מעולות?!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by lmlm,

כן,ירידת המחירים שכולם ציפו לה בעקבות בואו של HD2900XT קרב ,עדיין לא ידוע תאריכים אבל יש כבר מעט פרטים: אנוידיה בקרוב תוריד מחירים ותייעץ לחבורת צד שלישי להמשיך להשאיר את המחירים נמוכים. 8800ULTRA הוא צפוי לרדת לאזור ה599$ ,כאשר 8800GTX ו 8800GTS ירדו לאזור HD2900XT כדי לתת מלחמה יותר טובה (300$ ו400$?) גם 8600GTS ו8600GT ירדו במחיר כאשר HD2600 ו HD2400 יגיעו. כנראה שאנוידיה לא רוצה שAMD תחזיר לעצמו שום נתח שוק http://www.vr-zone.com/?i=5049

• 51 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. שלום! הסתכלתי בחדשות של האתר, וראיתי כי ATI הורידו את מחיר ה-HD4870! אני מניח שזה יגרור להורדת ה-HD4850 וכמובן לתגובה מצד NVIDIA, כן שכרטיס מסך זה של ATI (ה-4870) לפחות טוב כמו ה-GTX260. כרגע בתור אחד שבכל רגע היה אמור לקנות מחשב חדש, עם כרטיס 9800GTX+/4870/4850, אני רוצה לדעת תוך כמה זמן יירדו המחירים בארץ?? עד כמה תהיה ירידת מחירים זו משמעותית ומתי תיערך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by swampfrog,

בזמן האחרון אני קורא ברבה מקומות שהולך להיות ירדה במחירים של הכרטיסי מסך. עד כמה דרסטי הירידה הזרת תהיה ועל המחיר של איזה קרטיסי מסך הוא ישפיע הכי הרבה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by vacuuuum,

לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים