עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mp91,

http://ksp.co.il/hmain.php.. 1195.. ירד במאה חמישים ככה...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.

4. אוקיי, החלטתי שבשביל להנות ממשחקים וסרטטים אני צריך מסך גדול, 19 אינץ', כמו שאני רגיל, אבל התקציב לא מאפשר לקנות את היקרים והסופר איכותיים כמו הF900P ואפילו ה957MB לדוגמא... בכל מקרה, הנה מה שחשבתי: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 (זה המועדף עליי לפי התגובות והמראה) http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=19408 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=20406 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18861 (לפי מה שהבנתי אם אתה מכוון תמונה במסך הזה היא לא נשמרת :s05:) או ?DAEWOO 19'' 907DF Flat? מKSP או גם MAG 996PF מKSP

5. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  6. שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  7. יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE 5770 1GB, שאיתוה קיבלתי ציון של: 9387 ב-VANTAGE חיברתי עכשיו MSI 5850 1GB TWIN FROZER הפעלתי את ה-VANTAGE וקיבלתי ציון: 7800 יש לכם רעיון למה זה ככה? (אגב יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W) תודה מראש

10. Started by tal^_^,

שלום לפני כמה חודשים בדקתי את הציון 3dmark והוא עמד על 3383. היום, לפני שבאתי לעשות לכרטיס מסך OC בדקתי את הציון, כדי שיהיה לי השוואה לאחר ה OC. גיליתי שהציון הוא 2408 נקודות, הפרש של כמעט אלף נקודות (שלושים אחוז). המערכת הפעלה היא אותה מערכת (רק פימרטי מאז) וההבדל היחידי הוא שעידכנתי את הדריוורים לגרסה החדשה של nvidia. למישהו יש רעיון לסיבה של הירידה בניקוד? צודה.

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by qpalzm,

נחתוך לעניין. הביצועים של הכרטיס שלי מחפירים: התוצאה ב-3dMark03 ירדה מ-11,700 ל-8,300. באקוומארק מ-50,000 ל-45,000 ובדום 3 מ-35-40 FPS בקרב יריות ל-25-30 בקושי. אין לי מושג איך זה קרה. אני על אותו אוברקלוק כבר כמה שבועות, הרצתי איחוי דיסק, האנטי-וירוס שלי מעודכן, ניקיתי את כל המרגלים מהמחשב, הטמפ' של הכרטיס לא עוברת את ה-65 בעומס, המחשב מריץ את Prime95 יממה ללא תקלות, וכו' וכו' וכו'. אז מה לעזאזל קרה כאן?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BRUTALISK,

שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by qwerty1987,

כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. WTF?!?! לאחר ההתקנה אני חווה ירידה של 800 נקודות ב- 3dmark03!!!! לעוד מישהו זה קרה? העפתי את 4.3 והתקנתי מחדש 4.2 וזה עדיין ככה!! מה זה יכול להיות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lmlm,

ATI מורידים מחירים 1900XTX מ 650$ ל 550$ 1900XT מ 550$ ל 480$ 1800XT מ 500$ ל 300$!!!! (כנראה גירסת ה 256MB גירסת ה 512MB כנראה תעלה יותר בקצת) ו7800GTX 512 כנראה ירד ל 500$ יש עוד מידע בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060303052240.html

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by drbrain,

כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by assaf181,

שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by רוני רו,

היי שמתי לב שיש ירידה של FPS ברגע שיש פיצוצים או שבאים הרבה לירות בי , מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  22. מדובר על Counter-Strike , משחק שהמפרט שלי אמור להריץ ללא קושי על 100 FPS, וגם מריץ מצויין. אך לאחר כחצי שעה פתאום יש ירידה ל-60 ואפילו 30 FPS . לא מבין מה קרה בדיוק. צריך לציין שבזמן המשחק יצאתי לווינדוס וראיתי בתוכנת EVEREST שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 60 (10 יותר מהטמפרטורה במנוחה) ככה שאני באמת לא מבין מה הבעיה. וזה קרה יותר מפעם אחת. מדובר על מחשב חדש עם הדרייברים הכי עדכניים והמפרט המלא בפרופיל. תודה מראש.

23. שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?

24. Started by kinglol,

לפני כשנה וחצי רכשתי את הכרטיס מסך הזה והוא היה פועל מצויין, היום שנה וחצי אחרי הוא מתקשה להפעיל משחקים שהריץ בעבר בלי כל בעיה לדוגמא קאונטר סטריק FPS קבוע 60 . היום נע בין 20-40 מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואיך פותרים אותה? תודה לעורים!

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  25. אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.