כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מפרט בצד. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד E4800 ...רציתי לשאול מה יותר טוב/עדיף : HD READON 4870 או Nevidia gts250 ?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המפרט הוא לוח אם של amd 770 4 GB 1066 phenom 2 630 פתוח לארבע ליבות ספק 400W antec איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות בתקציב הנתון?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד את הוידאו מהמצלמת וידאו למחשב ולעשות לו עריכה פשוטה. המצלמה היא Canon MV900, מסוג MiniDV. השאלה שלי היא איזה חומרה אני צריך למחשב. הסבירו לי שצריך כרטיס וידאו, שלפי מה שאני יודע זה פשוט שם אחר לכרטיס גרפי או כרטיס מסך. אבל לפי מה שאני קורא זה נקרא כרטיס לכידה בכלל. יש לי גם לוח אם עם יציאת FW של ג'יגה בייט DS3P, יציאה שגם יש למצלמה. חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 8600GT. אז שמישהו בבקשה יפשט לי את העניינים...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי חברה מה אתם אומרים על הכרטיסים האלה BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 חברה טוב , מתאים לתווך הארוך , האם צריך לצאת כרטיס יותר טוב בזמן הקרוב משהו בסביבות המחיר הזה (1990"ש"ח) האם שווה להוסיף עוד כמה מאות ולקחת 640 MB ואולי עדיף EVGA nVidia GeForce 8800GTS 640MB 2DVI/HDTV PCI-Express רק פה זה Clock: 500 MHz וב.. BFG 675MHz (vs. 650MHz תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הינה לינק למודעה למי שיכול לעזור תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104023.new&lastaction=post#new
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי את ה7950GT כרגע ,,רציתי לדעת איזה כרטיס היום הכי משתלם בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה שיפור בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, השתדלתי לנסח את הכותרת באופן הכי נייטרלי שאפשר. מי שבקיא קצת בתחום וזוכר קצת היסטוריה, יודע שלא מדובר במקרה ראשון בו Nvidia פועלת בדרכים "שנויות במחלוקת". http://www.ngohq.com/news/17926-nvidia-blacklists-website-for-posting-honest-reviews.html תשתדלו בבקשה לא להפוך את זה למלחמה של פאנבויז.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי אתמול מחשב חדש. ויש לי את הכרטיס 8800gts 640 אני מחפש דרייבר שיש לו את האופצינ ללוח בקרה ישן , ולא החדש. אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי את הדל 2209WA, אני מתכננת להחליף גם מחשב בקרוב, אבל בינתיים - אני עם לו"א מלפני 5 שנים, 7VM400AM-RZ של ג'יגהבייט, עם כרטיס מסך מובנה(VGA). בהגדרות הרזולוציה של ווינדואוז - הרז' המקסימלית היא 1280x768(ישנן גם שתיים גבוהות יותר אך לא בתאימות למסך רחב) הייתי רוצה לעבוד ברז' של 1680x1050 - האם יש מצב שהכ. מסך שלי תומך בה למרות אי ההופעה בהגדרות? דרייברים: מותקנים אלו שבאו עם הלוח, באתר היצרן לא ראיתי שיש גרסא חדשה מזה. זה הנתונים שהתוכנה אוורסט נתנה לי על הכרטיס מסך: Video Adapter Properties Device Description VIA/S3G UniChrome IGP Adapter String VIA/S3G UniChrome IGP BIOS String A8.D0.00.09x^M Chip Type VIA/S3G UniChrome IGP DAC Type Internal Installed Drivers vtdisp …
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הכרטיס יתחבר למסך מחשב 24" FHD ובמקביל לרסיבר ודרכו למסך LCD FHD בסלון (כרגע אין). רצוי מאוד יציאת סאונד דרך HDMI 1.3. רוב הצפייה תהיינה בריפים של MKV ובלוריי ב1080P. מדי פעם קצת משחקים ולא מעט עבודה על SOLIDWORKS. כיום יש לי NVIDIA 7300GS וחיבור קואקס לרסיבר. השאלה היא האם אני צריך לשדרג את כרטיס המסך או שניתן להסתפק במה שקיים כיום, ז"א, אם אני אחבר לו את הLCD בסלון, לא יווצרו גמגומים בשידור? ראיתי המלצות על סדרת כרטיסי ATI, מ2XXX ומעלה, אבל כמעט לכולם אין יכולת שידור TRUEHD, אלא בכרטיסים רק מHD4850 ומעלה. האם יש צורך בכרטיס כ"כ חזק למטרות שלי? נ.ב. יש ספק של 650W.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את ה GTX 1080 וכמובן של חברת EVGA אף פעם לא היו לי בעיות עם החברה הזאת אני כרגע גר בסין והמחירים פה לכרטיסים הנ"ל הם: 4700 יואן שהם 2700 שקל ל : EVGA GeForce GTX 1080 ACX 3.0 5300 יואן = 3000 שקל : EVGA GTX 1080 FTW RGB LED FTW 5700 יואן =3280 שקל: EVGA GTX 1080 FTW HYBRID GAMING המארז שיש לי הןא של CORSAIR Carbide Series® Air 240 High Airflow מה אתם ממליצים? ד"א המעבד שלי כרגע עם קירור נוזלי צריך לקחת בחשבון מקום במארז כמובן...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בונה-סרה אני רוצה להתקין 2 כרטיסי מסך שונים שכל אחד יעבוד בתורו 1 נבידייה 1 ATI פשוט יש כרטיס שעובד טוב יותר עם סרטי HD ושני עם סרטי DSL לכן מה יקרה באם אני יתקין 2 כרטיסי מסך שונים על מחשב ? עם 2 דרייברים שונים ? שכל אחד יעבוד בתורו ?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, חיפשתי במפרטים של שני כרטיסים מסוג ATI Radeon HD 4850 ולא הבנתי אם הוא תוצך ב SLA? כלומר האם אפשר להוסיף כרטיס מסך מאותו סוג והם יעבדו ביחד (כמו בסדרת ה Gefore 8800GT). הדגמים שבדקתי הם: GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2856&ProductName=GV-R485-512H-B SAPPHIRE 4850 512MB GDDR3 לינק: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI X550 עכשיו קיבלתי כרטים של NVIDIA אני צריך לחבר את שניהם השאלה האם אפשרי לחבר 2 כרטיסים כאלה מחברות שונות למחשב אחד והאים לא תהיה בעיה של דרייברים תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די ירוק בכל הנושא אז אצטרך את עזרתכם אני צריך כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך אחד CRT ועוד מסך LCD. זאת הדרישה העיקרית והיחידה. אם הוא יהיה גם יחסית טוב למשחקים וכו' אני לא אתלונן (אני לא מוכן לשלם תוספת גדולה לכרטיס רק כדי לקבל איכות גבוהה יותר). נראה לי שאני צריך AGP כי זה הלוח אם שלי : http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=187 כתוב שם agp x8 כרגע יש לי כרטיס מסך "און בורד" אשמח לשמוע המלצות, תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ה8800 שלי עומד ללכת לעולמו בקרוב, מה הכרטיס המומלץ עד התקציב הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-