עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by o_O,

אני לא יודע מה קרה אבל קניתי אחד מארה"ב לפני כמה שבועות והוא פשוט לא נדלק ולא קורה איתו כלום שאני מכניס למטען הנורה הירוקה נדלקת :\ אבל חוץ מזה כלום מה לעשות? איפה אפשר לתקן? זה אחריות בנ"ל? אפשר לתקן בכסף בארץ? לשלוח לתיקון לארה"ב? בבקשה עזרה ! תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

4. Started by prexus,

אני חושב עכשיו איפה כדי להשקיע את כספי באודיו. אני עובר לארה"ב בקרוב, וכל השקעה תהיה שם, ואני לא בטוח איפה להשקיע. עכשיו יש לי בבית: Yamaha TSS1 מחוברים למחשב שלי. זוג רמקולי סטריאו של סוני שהגיעו עם מערכת גדולה, שכוללת קופסא גדולה שבא הרדיו, טייפ, הגברה ן-CD, מדגם LBT-A17. Sony MDR-V500. אני שומע הרבה מוסיקה, משחק דיי הרבה ורואה סרטים מדי פעם. יש לציין שבבית החדש בארה"ב יש סיכוי טוב שתהיה מערכת ק"ב מחוברת לטלויזיה גדול לצפייה בסרטים. איפה כדי להשקיע עוד כסף אם אני משקיע? באוזניות איכותיות ובמגבר? והגברת סטריאו וזוג רמקולים חדשים? בכרטיס קול תומך 5.1 כמו אודיג'י 2 ZS ומערכת 5.1? ואיזה כרטיסי קול יחסית זולים טובים גם למוזיקה אם אני אחליט ללכת על אוזניות? המקור העיקרי שלי ה…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ETB,

היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בזמן האחרון, יותר ויותר אנשים קונים אוזניות אודיופיליות, וגם יותר אנשים מתעניינים בזה ומבקשים המלצות. ולדעתי הגיע הזמן לעשות סיקור על העיניין ולהסביר לאנשים על מה כל המהומה; לעשות השווה בין כל האוזניות(מראה, איכות הסאונד, נוחות, עבודה בלי מגבר עם מכשיר נייד), בין האוזניות לרמקולים למחשב, בין האוזניות למערכת קולנוע\סטראו אמיתית(אם אפשר יהיה לארגן אחת). אז מה שצריך זה: לפחות 5 אוזניות (כמה שיותר, יותר טוב), מגבר יעודי אחד לפחות(לפי מה שהבנתי, יש גם יותר), מחשב חזק יחסית עם כרטיס קול איכותי(אודיג'י 2 לבדיקה במשחקים וכרטיס יותר איכותי בבדיקה עם מוזיקה), נגן CD איכותי או\ו נגן תקליטים(לא קריטי אם לא יהיה אחד), לפחות נגן נייד אחד(איפוד,H120,מיני דיסק וכדומה...) לבדיקת נצילות …

• 256 תגובות
    • 16.9k צפיות
  9. קניתי אתמול מהום סנטר אוזניות שעלו לי 50 ש"ח. הגעתי הביתה וחיברתי אותם למחשב והם עבדו יפה. רק כשאני באתי לשים אותם עליי אז ראיתי שהחוט שלהפ קצר מדי ואני ממש צריך לדחוף את הפרצוף שלי לכיוון המארז מרוב שהחוט שלהם קצר. מה אני יכול לעשות? חבל לי שהלכו 50 ש"ח ככה סתם.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by galz,

המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  11. שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Bollner,

שלום, אז ככה קיבלתי ממישהו כרטיס קול עם צ'יפסט של e3dx HSP56 מישהו מכיר? יש לו יציאות : Line In Mic In Front SPK Rear SPK Midi/ Game איך הוא עדיף? הוא ממש צר הלוח שלי הוא Asus P4C800 Deluxe והכרטיס קול בו יש לו רק שלוש יציאות, משהו Sound Max זה התוכנה של הכרטיס קול... מה כדאי לדעתכם לשים את מה שקיבלתי או להשאיר את מה שעל הלוח הלוח הוא לא הE דלוקס אלא הרגיל P4C800 Deluxe

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  13. טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מכירים את הרמקולים האלה 2.1 ו4.1 מסדרת SOUNDWORKS ..? יש לי כאלה קטנים וכאלה טיפה יותר גדולים עם סאב אחר.. מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by ratzabi,

על איזה מערכת סאונד למחשב אתם ממליצים 5.1 . עוצמה גבוה ואיכות טובה. 600 ש"ח +- תודה לעוזרים. עריכה:-------------- המערכת תהיה למחשב. אם יש מערכת גם לTV שיכולה להתחבר למחשב ומתאימה לתקציב אז זה גם אפשרי.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  16. רציתי לדעת האם קיים מכשיר שמחברים אותו ל - iriver והוא משדר לכל מקלט רדיו? אני יודע כי הדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen. תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. רציתי לשאול האם קיים ב- iriver מכשיר שמחברים אותו ובעזרתו הוא משדר לכל מקלט רדיו. אני יודע שהדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by Gohan,

אוזניות סגורות למשחקים בעיקר ולמוזיקה. יש לי את AKG K.55 כבר 3שנים והם היו טובות - בקושי שמעו דרכם מה קורא בחוץ ושעמו דיי טוב. אבל גם מתחשק לי אוזניות חדשות והם כבר מלוכלכות בטרוף (אין לי מוסג איך לנקות) תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. אני מחפש זוג רמקולים (חדשים, לא יד שניה) בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות שלי מהרמקולים, שיספיקו לחדר דיי גדול ומרווח סאונד דינמי איכותי בס עמוק יכולת עמידה בעוצמה גבוהה ולהישאר באיכות צליל נקי שיהיו מחברה איכותית (לא פירלס זבל) ועם אחריות, הם אמורים להתחבר למגבר סטריו. המלצות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Dr Hardware,

רמקולים סאונדוורק של קריאטיב.. חיברתי אותם נכון קדמיים לחיבור של הקדמיים ולג'ק הירוק בלוח ואחוריים לאחוריים... בכל מקרה אני לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים.. אחרי כיוונון דרך הדרייבר של nvidia (לוח 8RDA+ 2.1 ) בדיוק לפני שלוחצים FINISH הוא משמיע איזה דמו כזה שמדגים.. ובדמו הזה שומעים יפה את כל ה4 אבל ברגע שלחצתי פיניש זה נעלם אין יותר... יש לציין גם שבבדיקה באשף של הדרייבר שהוא בא לבדוק אם הרמקולים האחרויים עובדים הם עבדו עכשיו הם עובדים, אבל רק שאני מכוון את הדרייבר ל4 SPEAKERS (בדולבי-4 רמקולים הם לא עובדים) והם עובדים ממש חלש עם סאונד מוזר כזה בוא נגיד שאם הייתי צריך לשמוע רק מהם, הייתי זורק אותם לפח... סאונד חלש ומוזר וצרוד... מה זה? דרייברים אחרונים אגב

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by HitmanX,

שלום לכם ! רוב הזמן אני מעיין בפורום אבל עכשיו גם אני זקוק לעזרה : יש את ה-XORO HSD400 PRO המפורסם והיקר... או VERTEX A312 הוא לא כל-כך אבל גם לא יקר. למישהו יש המלצות מה לקנות ?? אולי מה לא לקנות ???

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by or_cool,

נכון שאני רואה סרט במחשב שהוא מקודד בAC3 אני רואה ב output שהוא מוציא רק לימין ושמאל ומקבל מכל הצדדים 5.1-זה שזה במצב דולבי זה בסדר ? באיזה מצב אני צריך לבחור במקודד כדאי שכל הרמקולים יעבדו והמחשב יחלק אותם בצורה טובה ולא רק ימין וזמאל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. אני רוצה לקנות רמקולים אבל לא למחשב זה מערכת לקולנוע ביתי השאלה אם נגיד אני קונה אותו וכרטיס קול תומך 5.1 אני יוכל לחבר או שיהיו לי בעיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  25. אנחנו עכשיו מחפשים לקנות טלויזיה 42 אינג ואף יותר גדולה.... יש כל כך הרבה דגמים וסוגי טכנולוגיה לכל חברה... אנחנו כנראה נקנה טלויזיה בסגנון של ההקרנה האחורית... על מה הייתם ממליצים? אני רואה דיי הרבה techtv והם כולם שם מדברים על ה DLP ועד כמה שהם טובות... ועל טלויזיה ספציפית של סמסונג/ עם אני לא טועה זאת אחת מאלו (בעיקרון כולןDLP http://www.gearbits.com/archives/000063.html http://www.samsung.com/Products/TV/ProjectionTV/TV_ProjectionTV_HLM437W.htm http://www.popsci.com/popsci/bown/article/0,16106,387780,00.html עם יש משהו אחר? יותר טוב? משהו חדש איכותי יותר אולי שיוצא בקרוב?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.