עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matanhh,

שלום יש לי dvd נייד של אלקטרה ויש לי עליו רק מטען שמטעינים עם מצית באוטו.רציתי לדעתם איפה אני יכול לקנות מטען לdvd נייד וכמה זה עולה!תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Danny_Malis,

מישהו יודע אולי איפה מוכרים מינידיסקים בארץ (המכשיר עצמו) ואני מתכוון למכשירים החדשים לא לענתיקות...? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  3. מחפש לקנות מיקרופון איכותי עד כ150 שקלים. לא בררן לגבי החנות. אשמח לתשובה מהירה,תומר.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by GuGuSH,

שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by ModChiP,

אני רוצה להחליף את המסך שברשותי עד עכשיו היה לי טלוויזיה "שמנה" של פילוט. אני רוצה לעבור למסך דק. יש לי כמה שאלות 1. אם המרחק בין הקיר(שעליו תתלה הטלוויזיה) לבין המקום הכי רחוק הוא 5 מטר, והמרחק בין הקיר למקום הישיבה הכי קרוב הוא 2.7 מטר המרחק בין הקיר למקום הישיבה(באלכסון) הוא 3.7-4.7 מטר. לפי הנתונים האלו, איזה גודל טלויזיה אני צריך לבחור? לטלויזיה יחוברו: WII עם כבל קומפוננט, ממיר של יס(אני לא סגור על HD או לא, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות פתוחה), וDVD (שוב פעם, לא בטוח עם הוא יהיה HD) אני ארצה שלטלוויזיה תהייה את האפשרות לחבר USB ולראות סרטים(עדיף עם האפשרות לחיבור תרגום). אני לא יודע איך זה הולך היום, אבל אשמח אם לטלויזיה תהייה את האפשרות להתחבר לאינטרנט. תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  7. Started by VexX,

מחפש לקנות מסך מחשב עם אפשרות צפייה בטלוויזיה(לא טויונר מובנה שייהיה איכותי) 26" או 24", המטרה של המסך בעיקר היא רזולוציה גבוהה (1920X1200 או 1920X1080) שיראו משחקים וסרטים באיכות גבוהה ושהצפייה בטלוויזיה תיהיה באיכות טובה. יש לי בבית טלוויזיה 26" של METZ והרזולוציה המקס' שלה 1360x768 HDTV READY וזה לא מספיק לי אני רוצה FULL HD למרות שהצפייה בה בטלוויזיה היא באיכות טובה יש לי ממיר של HOT ולא מזמן החליפו לי ל HOT HD ובשניי הממירים רואים טוב. לחבר שלי יש מסך מחשב 26" של SUMSUNG דגם T260HD שרואים ממש יפה במחשב עם רזולוציה כמו שאני רוצה, אבל בטלווייזה (בחיבור SCART) לא רואים משהו (יש לו DTV TUNER) יש לכם המלצות על מסכים? תודה VexX.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TectoR,

היי, אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה לחדר שלי, הסתכלתי קצת בחנויות ולדעתי אני צריך משהו כמו 32" ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אז כמה שאלות... מה ההבדל בין LCD LED ופלזמה? על איזה פרטים אני צריך להסתכל כשאני מסתכל על מסך? (חוץ מהחברה) האם יש לכם המלצות לדגמים ספציפיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. עוד מעט פסח ותקופת המבצעים הטובים על שלל מסכי ה- LCD/LED. כבר היום אני רואה בעיתון או בפרסומות, פרסומים על 20 ו- 30 אחוז הנחה במחסני חשמל, יריד חבר וכ"ו...לפני שנתיים קנינו מסך פיליפס של 52" הכי מתקדם בזמנו במחיר ממש טוב ומעבר לזה הורדנו את המחיר במעמד הקנייה ואף קיבלנו מתנה (קבל HDMI איכותי ביותר). מה שאני אומר הוא שאפשר לארגן קנייה קבוצתית של מסכים בגדלים שונים ולקבל מחיר ממש טוב! ביריד חבר לדוגמא, יש שם ריכוז של כל החברות שממש נלחמים אחד בשני למכור לך מסך וזה לא בעייה לדבר איתם על כמה גדלים במקביל ולקבל הנחה יפה. אז שכל אחד יירשום גודל ותקציב שהוא מחפש. המבינים שפה ימליצו כבר על דגם ספציפי וכבר בשבוע הבא אפשר להתחיל לחפש את המקום לקנות בו כי בפסח כולם יוצאי…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by AdamS,

היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by dids22,

בקרוב אני יקנה מערכת סטראו איך לדעת איזה טוב ו? איזה לבחור? יש חברות מומלצות?? הקיצר תסבירו קצתתת תוודה

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  14. נמאס לי מהמערכת "זבל" סטריאו שלי (200 דולר בדיוטי פרי), אני רוצה להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לאורך זמן... ידע בתחום אין לי ממש... אני רוצה בעיקרון מערכת עם איכות סאונד טובה ומחיר בסביבות ה 2000 ש"ח -השאלה היא אם במחיר כזה אני יכול למצוא מערכת טובה או סתם בינונית... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by guy_pr,

שלום . אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע אין לי שום ידע בנושא זה . והשמח עם תזבירו לי מעט . עם מישהו יכול להמליץ לי (הכול רק בלי dvd )

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 3000 שקל לא כולל טלויזיה שקיימת כבר.יש לי עכשיו בסלון טלויזיה 60 אינצ' ממיר של הוט ומחשב HTPC. עכשיו איך אני יודע איזה רמקולים לקנות ואיזה רסיבר מאיפה אני לומד על כל הדברים האלה מאיפה להתחיל. ויש דבר כזה שלט שמתממשק עם הטלויזיה הממיר המחשב ורסיבר כי זה כבר יותר מידי שלטים?!?!? בקיצור אני רק רוצה מערכת שתיתן לי את חווית הצפייה בסרטים(דרך המחשב) באיכות טובה (כולל גם הופעות חיות של להקות כמו לד זפלין....)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yuval1324,

שלום, קיבלתי מאח שלי רסיבר jvc rx-5022v ועכשיו קניתי רמקולים omega audio olp-601... כל מה שנשאר לי זה לקנות מקור, התקציב שלי נמוך 500יש איזה שהם הצעות, אם אפשר גם דגמים ספציפיים, אני ישמח לשמוע את המערכת הראשונה שלי בפעולה בזמן הקרוב (בן 18 אין הרבה תקציב וזמן לפני הצבא ). תודה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום חברים אני עובד בעמותה ואנחנו מקליטים שיעורים. עד היום התמשנו ב TASCAM DR-40. המכשיר מאוד נוח ואהבתי לעבוד איתו המכשיר התקלקל - ורציתי לדעת על איזה מקליט בסגנון אתם ממליצים (מעריך שהשתנו דגמים \, מוצרים כאלה בשנים האחרונות) ויצאו קצת דברים יותר מתקדמים אשמח להמלצה לקניה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by guycnaan,

אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by buras12,

אהלן, יש לי תקלה ככל הנראה ברסיבר וכתוצאה ממנה אני לא מקבל סיגנל HDMI החוצה. לפני שאני לוקח אותו לתיקון, אני רוצה לבדוק האם יציאת component עובדת. הבעיה היא שההכניסה לטלוויזיה דורשת מתאמים. איפה אפשר לקנות מתאם כמו בתמונה, ואחד נוסף לאודיו עם 2 נקבות RCA. אני עובד בחולון וגר באיזה רחובות. ברור שאפשר להזמין מחו"ל, אבל הייתי רוצה את הציוד אצלי כמה שיותר מהר תודה, דוד

22. דבר ראשון על איזה נגן אתם ממליצים? האם אני יוכל לחבר אותם ל USB1.1? יש לי מחשב ישן... האם יהיו לי בעיות בלינוקס איתו?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by infer73,

טוב, הנגן DVD שלנו בבית התפגר סופית (או לפחות אמא הסכימה להכיר בכך שזה קרה) אז אני מעוניין בנגן DVD בתקציב של בערך 300 ש"ח (אם אפשר פחות לא יזיק) בכל אופן, הנגן יחובר לטלוויזיה (29 אינץ') ולרמקולים של הטלוויזיה, כלומר לא שום דבר מדהים... אז אין לי בדיוק דרישות גבוהות מהנגן, אני מעוניין שיהיה מסוגל לקרוא DIVX (ו/או XVID) וכתוביות מתאימות (SRT/SUB/משהו בסגנון) טוב זהו בערך, אם צריך עוד פרטים אני אוסיף, ותודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by CoronaXtra,

אני מעונין לקנות mp3 player רציתי לדעת איזה מבין השניים הבאים מומלץ : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=4KAzKdcjpuozGpc5vcM5IpgsTjCl_a6Q5SY=?CategoryName=pa_PortableAudioShowcase_NetMDProducts&ProductSKU=DNF610&Dept=pa http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=4KAzKdcjpuozGpc5vcM5IpgsTjCl_a6Q5SY=?CategoryName=pa_PortableAudioShowcase_NetMDProducts&ProductSKU=DNE509&Dept=pa יש הצעות אחרות? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by raananan,

שלום, חבר שלי טס לארה"ב עוד חודש וחצי ואני רוצה לקנות נגן MP3 שם. כנראה שאני אקנה באמזון או משהו כזה (כן, תהיה לו כתובת ולא הוא לא יהיה במלון...) מה שרציתי לדעת זה שני דברים עיקריים. כמובן איזה נגן הכי טוב לקנות (אני רוצה 5 או 6 ג'יגה) וכמובן מה ההגבלות שיש על הנגן שנקנה שם בארה"ב (כלומר זכויות יוצרים וחרא כזה). אם יש למישהו מידע לגבי דברים אלו בקשה לענות. לגבי הנגן. אני לא צריך משהו מפוצץ ואני לא צריך מסך צבעוני ולא לראות תמונות וקבצי טקסט. אני רק רוצה לשמוע שירים. ולכן אל תגידו לי שיש נגן כלשהו שכולנו יודעים מיהו שעושה את כל זה וזהו, אם הוא באמת יותר טוב מבחינת שמע וכאלה תגידו. אני רוצה השוואות לגבי איכות שמע ונוחות שימוש בלבד. התקציב שלי די גמיש כיוון שממחירים שם זול…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.