עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by yosiqqq,

בבקשה מי שיכול לעזור לי איתו שיוסיף אותי באיסיקיו:290126937 או במסנג'ר:yosia007@hotmail.co.il

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Elevation,

אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by gggilad13,

כמה זמן צריכה להיות הטענה ראשונית של הH320? כמה זמן הור נטען לאחר ההטענה הראשונה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. קודם כל אחרי איזה חודש שלם שאני מחפש כל פיסת מידע אפשרי על האוזניות הבאות שאני הולך להזמין מחו"ל הגעתי להחלטה. עכשיו אני רק צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שהחלטתי. טוב אז ככה, החלטתי להזמין את ה-Koss Portapro שעולות כ-35 דולר בארה"ב מהאינטרנט. למה בחרתי אותן? הם ישמשו אותי גם לבחוץ עם נגן MP3 וגם לבית על המחשב. הן קטנות, אמנם לא הכי יפות אבל לפעמים צריך להתפשר בחיים. היום הייתי באדר סוכנויות (תודה רבה ל-Anatoli שהמליץ לי על החנות הנפלאה הזו.) והאזנתי לכמה דגמים וגם ל-Portapro שהן הכי היו מוצאות חן בעייני מרוב הבחינות. המחיר שלהן הוא ממש נמוך יחסית לאיכות. ובין הדברים הכי חשובים שגרמו לי ללכת עליהן היה שיש עליהן אחריות לכל החיים לא משנה מה קורה. דורס אותם טרקטור א…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? אה ועוד משהו... מה עם בטריות חיצוניות... יש חיה כזאת בארץ?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  9. Started by gadits,

קראתי בביקורת באתר http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=39&page=2359 ..שכדי להטעין את הבטריה של הIRIVER H-10 הוא חייב להיות מחובר לUSB ..יכול להיות שהבנתי לא נכון ?!?!....האם למישהו כאן יש את המכשיר ויכול לאשר את הדבר? ושאלה שנייה האם הנגן הזה מתאים לריצה ..האם יש לו מנגנון SHOCK כמו לIPOD MINI שמונע קפיצות בשירים בזמן זעזעוים ? אנא עיזרו לי כי אחותי נובעת השבוע לארה"ב ..והייתי כמעט בטוח שאני אומר לה לקנות לי את הIRIVER H-10 עד שקראתי את הביקורת הזאת..אם הדבר הזה נכון אין סיכוי שאני קונה את הנגן הזה!!!...כי אז אם רצה לקחת אותו לטיול לבית מלון ותיגמר לי הבטריה לא אוכל להטעין אותה בתודה מראש גדיץ ???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש איזשהי דרך שאוכל להפעיל את הכרטיס קול שלי כי הדרייברים הרגילים לא מתאימים לי והוא לא מתקין אותם.

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  11. היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by NI4NI,

שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?

13. Started by ptyahoo,

ובכן, ברשותי ה- IRIVER H10 5GIGA SILVER כחודש ימים. החלטתי לכתוב עליו ביקורת מקיפה על יתרונותיו וחסרונותיו. קריאה נעימה! הקדמה לאורך זמן רב רציתי לקנות נגן. היו לי התלבטויות רבות בנושאים שונים למשל: גודל ההארד דיסק, חברה, משקל, רדיו ועוד... כמובן שזה יצר גם בלבול רב אצלי מכיוון החברות השונות: IRIVER,RIO,IPOD. בהתחלה חשבתי דווקא ללכת על ה-RIO. הוא נראה נגן חמוד קטן, נפח קטן גם (אני מדבר על ה-1.5 גיגה), אבל בכללי הוא בהחלט נגן שמכבד את עצמו. אז עוד לא הייתי מבין כל כך ובקלות הייתי יכול לעשות בחירה טיפשית. אבל בסופו של דבר הלכתי על ה-IRIVER H10 5GIGA SILVER. כשהגעתי לחנות, ראיתי אותו בתוך הקופסה ופשוט "התאהבתי", הנגן בעל מראה מעולה ומאוד מושך ואפילו סקסי, במיוחד בצבע …

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yambtz,

סתם רציתי לדעת מה הדעה הכללית לגביי הכרטיס קול המובנה שיש לי. קחו בחשבון שהוא עובד עם ATP3. וכן, אין לי מושג בתחום הזה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by mr hankey,

איפה אני יכול להוריד את הfirmware משהו יכול לתת לי לינק ואיך אני מתקין אותו על המכשיר עצמו?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. Started by D-M-X,

בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  17. Started by overload,

האפשרות לשמיעה בסטאריו לחמישה ערוצים מחלקת את הסטאריו לרמקולים האחוריים ולקדמיים בדיוק אותו הדבר? מדיבר במגבר של ימאה ( ), אבל זה בטח אותו דבר בכל המגברים.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by yuraxp,

שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  19. מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by sausage,

ראיתי פירסומת בואללה והבנתי שמקבלים בחצי מחיר עבור התחייבות לשנתיים. http://ipod.bezeqint.net/ מה אתם חושבים?

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  21. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...

22. היי אני צריך לדעת את משך השימוש הרצוף של המכשירים הנ"ל (endless loop, ו-play) במצבים שונים, ואת זמן הטעינה שלהם. עדיף שהמכשירים יהיו ה-iHP120 וה-iPod מהדור האחרון (שלישי?), למרות שגם השוואות עם מכשירים קודמים (iHP100 ו-iPods ישנים) יהיו נחמדות מאוד, אם הן יבואו בנוסף... כמו כן, אם יש למישהו את ה-Zen או כל מכשיר HD-MP3 אחר, אני אשמח לראות גם אותו.. אומנם יש לי iHP120 אחד משלי, אבל מספיק זמן פנוי בשביל זה אין לי לצערי.. וכאן אתם נכנסים לתמונה... אם למישהו יש כוח לזה, אני אשמח אם הוא יוכל לבצע את הבדיקות הבאות: 1. משך השימוש הרצוף (כאשר הסוללה מלאה כמובן) של המכשירים בווליום מקסימלי - חזרה על סיפריה אחת, שבה כל הקבצים הם בעלי אותו Bitrate ידוע זה יהיה מעשה חכם למדיי, כי כך י…

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Guy King,

התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים