עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dimness,

אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Chymes,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  3. קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב מארה"ב, ואני מנצל את ההזדמנות בשביל לארגן לעצמי נגן MP3 ואוזניות טובות אני מחפש ניידות, אני צריך משהו שאני לא אחשוש לשים באוטובוס, אבל הגודל הפיזי של הנגן לא קריטי מבחינתי מצד שני, אני רוצה משהו שאני אוכל לאחסן בו איזשהו מינימום של זמן ניגון, אז אני מעדיף מאוד נגן עם לפחות 512MB אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, אם זה משפיע על הבחירה התקציב הכולל - 200$, לאוזניות ולנגן ביחד, ואני צריך גם חנות Online להזמין ממנה (כרטיס אשראי ישראלי בינ"ל, כתובת למשלוח בארה"ב)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום אני דיי אוהב טרנסים... ואני אוהב לשמוע אותם בווליום גבוהה אבל הקטע שבמערכת 2.1 YAMAHA שלי זה לא ממש הולך הסאב של המערכת - אתם בטוח מכירים : http://img157.echo.cx/img157/271/1234568ee.jpg כאילו זאת מערכת טובה ( למחשב ) אבל היא פשוט לא עושה לי את זה אני חשבתי על לשים עוד 2 רמקולים גדולים למעלה על קצה הסיפרייה 1. אתם אומרים ישמעו יותר טוב? 2. האם צריך לקנות כרטיס קול? מכיוון שאין לי כרגע והוא ON-BOARD על הלוח אם 3. כמה סיפור כזה עולה , והאם צריך לחבר את הרמקולים החדשים למחשב או לרסיבר? 4. האם מפצל אודיו ל2 יציאות , מוריד מאיכות השמע ? נ.ב - ברסיבר אין עוד מקום ליציאות מאחורה תודה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו. אם מישהו יכול אפילו לעזור לי לחזור למצב הקודם לפני שהתחלתי את השטויות הללו אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by anatoli,

משהו מעניין שניתקלתי בו במקרה, נראה מעניין מאוד. חבל שאין פה iRiver או RIO כלשהם, אך גם מה שיש מספיק בהחלט. נראה כי השופל של אפל קורע לשאר את הצורה עקב צורת ההגברה שלו פוש-פול, מה שאומר שיש 2 טרנזיזטורים, אחד לדחיפה ואחד למשיכה (כמו אצלי במגבר, רק שאצלי זה שפורפרות ;D). בהחלט מרשים מאוד לראות את הבאס המעולה שהוא מצליח להציג. גם הזן מיקרו לא רע, אבל לא באותה הרמה בכלל. http://home.comcast.net/~machrone/playertest/playertest.htm Anatoli.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by BreezeNET,

שלום צריך המלצה לכ. קול איכותי (כרגע אני משתמש בכ. קול OB ) הדרישה שלי: שהוא יוציא 5.1CH(לפחות) דרך יציאה דיגיטלית(אופטית/קוואסיקלית). --זהו רק זה (בעיקר)חשוב לי. אני לא רואה סרטים דרך המחשב, אני שומע מוסיקה וצריך 5.1CH למשחקים. התקציב שלי עד 500 ש"ח ~ , רצוי זול יותר והעיקר שיהיה שווה את הכסף. נ.ב. --הכ. קול יתחבר לרסיבר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חיפשתי לי לאחרונה נגן MP3 נחמד וה-H10 מצא חן בעיניי. רק מה? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין וראיתי שהם שונים אצל נגנים אחרים: S/N ratio 90dB(MP3) Frequency range ±3dB No. of channels Stereo (L/R) 87.5MHz ~ 108MHZ הכל מובא מכאן: http://www.ritzcamera.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=13235232&storeId=10001&langId=-1&catalogId=10001 אשמח לעזרה בפירוש המושגים הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Booooome,

בוקר טוב, סקאל מציעים שני DVD: 1. TENSAI TE-DIV800 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא Xvid כפי שפורסם? ב. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל- AVI?) ג. האם ניתן לעדכן את הקושחה של ה- DVD ד. האם הוא יודע לקרוא DVD +/- RW? להלן הלינק: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1853&CategoryID=91&Page=1 2. APEX DVX-2410 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by Ayra,

שלום לכולם וברוכים הנמצאים. מצבי כדלקמן: וידאו (סוני) מת בגיל 14, מי יתן מנוחתו עדן. מאז נקנה, השוק השתנה ואין לי מושג מי החברות המובילות ומה הישומים הראויים. מחפש מכשיר אמין, שיחזיק שנים (כנראה לא אזכה לקנות שלישי) בעל איכות טובה: סדר גודל למחיר - סביבות 1,500 שח'. שאלותי הן: 1. ניקוי פנימי - יעיל או עוד רכיב עם פוטנציאל קילקול? 2. מה משמעות כמויות הראשים? האם הם מאריכים את חיי המכשיר? 3. מה הם חיבורי SCART ? 4. האם יש חברה הנחשבת כיום כמתמחה במכשירי וידאו? אודה על כל עצה. שבוע טוב, ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nas,

אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון , באיזור ה 40 אינצ' , מה ההיתרונות בפלזמה ומה בLCD ? HD יהיה עדיף..

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אשמח לדעת איזה מהם יותר כדאי לקנות, עדיף גם עם נימוקים http://www.iriveramerica.com/prod/multi/pmc_120.aspx http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882&nav=2 תודה מראש לכל עוזר, ואני מאוד מקוה שלא ינעלו לי את זה :-\

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום אנשים אני צריך המלצה לרמקולים שיתחברו לIPOD MINI התקציב בסביבות ה400 ש"ח +/-

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. Started by lharpaz,

היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by aquarius,

האם מחיר 185$ לכרטיס הקול המעולה הזה זה טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ofry_y,

שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by J.a.C.k,

חבר שלי מעוניים ברמקולים חדשים לאחר שהבוקסות של ה2 מטר נמאסו לא הוא מעוניין במשהו חדיש עם צליל עמוק מהן הצעותיכם העדפה ל JBL וכמובן שהתקציב לא מוגבל

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by Bug2000,

היי חבר'ה מציעים לי את הרמקולים האלה ב 400 שח משומשים. האם המחיר טוב? ועוד שאלה - האם מישהו מכיר את החברה DUAL חברה גרמנית ? (מיצרת רמקולים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Chymes,

מי היה מאמין שאתר מכירות פומביות ישראלי יתחיל למכור מוצרים איכותים. אבל זה קרה. olsale מוכרים פלאשים של iriver במכירה קבוצית עם אחריות לשנתיים. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר הזמנתי את ifp-795 ב-830 ש"ח כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/Other.aspx?find_spec=iriver&freeTextSearch=1&type=1&MSCSAuth=

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, כבר רשמתי הודעה אבל כניראה היא לא היית ברורה והיא ירדה מהר לכמה עמודים אחורה. אני מחפש לקנות מערכת 5.1 או 7.1 טובה לבית. יש לי כרטיס קול אודג'י 2 ומעבר לזה כלום. המערכת תיחבר לשתי מחשבים ולטלויזיה (אחד המחשבים הוא בדומה לוידיאו רק עם מחשב עם דיוידי בפנים - כרטיס קול 7.1 קריאטיב 24 ביט) אני מחפש משהו איכותי וטוב בתקציב של עשר אלף שקל כולל רסיבר סאב סנטר ל 5-7 רמקולים. אני אוהב לשמוע עם סאב חזק מאוד. שאלו אותי באשכול הקודם שתי שאלות אז אני יגיד פה לפני שישאלו: 1. החדר בערך 4*4 מטר או 4*5 2. אין לי כרגע שום דבר סתם מערכת מיני מעפנה ישנה שעושה טובה שאפשר לחבר אותה למחשב בכלל. או אם אתם יכולים להגיד לי על מה צריכים להסתכל במפרט לפני שקונים.פרט ללהיכנס לחנות ולשמוע …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by Green,

שלום אני לא מצליח למצוא קרטיס קול עם יציאה אופטית 5.1 בשביל לחבר לרסיבר אני יודע שהיום כל מחשב חדש עם קרטיס קול מובנה בא עם יציאה אופטית אבל אני צריך רק את הכרטיס קול ואני רוצה אחד שלא יהיה יקר מידי אני צריך משהו סטנדרטי וטוב בשביל סרטים ומשחקים תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by azalin,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס קול טוב ל HTPC שלי בגבול ה1000 - 1500 שקל השימוש העיקרי הוא בעיקר מוסיקה וקצת סרטים (אני צריך תמיכה של 5.1) המערכת כרגע מורכבת מרסיבר Pioneer VSX-D457 ? (קצת ישן) אבל הוא יוחלף מאד בקרוב בHarman/Kardon AVR 630 רמקולים קדמיים : B&W DM604 S3 מסידרה 6 המעולה רמקולים אחוריים : Boston Acoustics CR55 סנטר : B&W LCR 3 סאב : עדיין אין אבל בתקווה מתישהו בעתיד : Cerwin Vega V-10S כיום יש לי את הAudigy ZS Platinum Pro שקניתי בזמנו מבלי שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו לפני ועד היום אני מצטער על הטעות הזאת כרטיס קול פשוט זוועה ועוד במחיר הלא שפוי שדורשים עליו בארץ מקצת הבדיקות שעשיתי בזמן האחרון הבנתי שיש מספר כרטיסי קול ט…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Green,

שלום יש לי טלויזיה LCD של LG בגודל של 37" והיא ממש חמה היא פולטת חום גם מאחורה וגם ממש מהמסך עצמו (מקדימה) זה בסדר? כאילו ככה זה תמיד? זה טבעי למסכים כאלו? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים