עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by X-It,

שלום.. יש לי מצלמת HD Canon HF20 שרכשתי.. המצלמה שומרת את הקבצים שלה בפורמט AVCHD כשהסיומת של הקבצים הם mts הייתי רוצה להעביר לחבריי דיסקים של DVD עם הצילומים שלי.. אך אינני מצליח לעשות את זה.. ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני תוכנות אבל כל מה שניסיתי לא הצליח.. קיבלתי תוכנה עם המצלמה אך תוכנה זאת לא יעילה וקורסת כל הזמן.. האם יש איזשהי דרך שאוכל לצרוב על DVD את קבצי הMTS..? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elis02,

שלום, אני זקוק לטלויזיה של 32 אינץ LED עד 2000 ש"ח. עדיפות לקצב העברת נתונים של כ-100 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן מי שראה את התראד בכללי יודע שיש לי כבר קאש.... עכשיו אני אולי...... כרגע אני רק שוקל...... לקנות אוזניות ב500 שאקל..... מה כדאי? האם אפשר למצוא משהו טוב בארץ או שאני אקבל אוזנויות של 10 שקל במחיר 500? ואני לא רוצה אוזניות סגורות של DJ כמו HD או משהו כזה..... משהו קטן (לא כפתורים) שאפשר לזוז איתו בקלות ואני לא אראה כמו ילד אנטנה

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by c0git0,

מישהו מכיר את הכרטיס הזה? הוא עולה כ 180 ש"ח בחנויות הידועות. אני בונה מחשב לסלון - יש לי במגבר כניסה אופטית פנויה (הקואקס תפוס ע"י הDVD), כך שאני צריך כרטיס עם יציאה אופטית. 5.1 נראה לי בזבוז כסף כי אין ממש משחקים שתומכים בזה ומקסימום יש Pro-logic שעובד מצויין עם משחקים (הוא תוכנן לסרטי פעולה שזה בערך אותו דבר). לחלופין, האם מישהו מכיר MB שיש לו on-board יציאה דיגיטלית לסאונד רב ערוצי? Nforce? (בשביל זה אני מוכן להעביר את ה DVD לכניסה האופטית של המגבר) תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by o.k,

שלום לכולם.. רציתי לשאול מה דעתכם בנוגע לרמקולים + סאבוופר האלו שבקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3478 האם יש המלצות ?? ואם לא ... תוכלו להציע לי רמקולים טובים ובאיכות טובה בתקציב של עד 180 ש"ח??

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  7. יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by tomerA,

איך החנות הזאתי? נראה אמין? http://www.mooliphone.co.il/prod_223500.html

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by roey8,

רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by Syrex,

שלום לכולם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3664&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320&CatCode= ולמה השני יותר זול באופן משמעותי? תודה רבה מראש. ערב מהנה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך הרמקולים האלה לקולנוע ביתי KODA K103 ואיך החברה הזו בכללי קישור ====> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5609

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. היו לי פה בחדר של רמקולים של ג'מו רצחניים 170 וואט כל אחד. אני חשבתי ללכת על ורפדייל (וולדוס,אטלנטיק או מודוס) אבל אז חשבתי שאולי כדי לחסוך מקום כדאי לי לקחת 5 קטנים (סטלייטים)+ סאב אז תמליצו לי את סטלייטים טובים ( ולא BOSE ) אני שונא את הקופסאות מלקי האלו !

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by -Blaze-,

אני חייב אוזניות חדשות ואמא שלי בדיוק טסה לחו"ל אז אמרתי לה לבדוק בדיוטי פרי אם יש את הCX300, היא אמרה שלא ושיש את הEP635, אז אמרתי לה שתקנה, כי האיכות סאונד שלהם די זהה. ועכשיו מה אני מגלה? http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/art_ep635.jpg זה אוזניות עם חוט לתלייה על הצוואר! חשבתי שזה לא כזה נורא, אני יכול פשוט לא לתלות את זה על הצוואר ולשים את הנגן בכיס, אבל מה? החוט הזה הוא רק 60 סנטימטר!!! זה חצי מהאורך של האוזניות שיש לי עכשיו! וזה ככה בשביל שזה יוכל להיתלות על הצוואר בצורה טובה. אז חשבתי שזה אמנם נראה אידיוטי ומסריח, אבל אין ברירה ואני חייב לתלות את הפוד על הצוואר. ואז נזכרתי שלאייפוד אין חור בכלל להכנסה של החוט לתלייה על הצוואר אז כרגע האפשרות ה…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  14. אני מגיע מהMICROLAB SOLO 7C שהיו נהדרים עם הPS4 שלי. שמתי אותם אצל ההורים שלי לא מזמן ונראה שהם נהנים מהם מאוד אז לא אקח להם אותם חזרה אקנה כבר משהו חדש.. משהו מומלץ שאפילו עדיף על ה7C במחיר דומה ויצליח למלא חלל די גדול?

15. Started by OrBen91,

ברשותי מחשב נייד עם כרטיס קול בסיסי מובנה, אני מעוניין לרכוש MICROLAB SOLO C7 עקב ההמלצות החמות שלהם ברשת, אבקש המלצה לכרטיס קול חיצוני שיוכל לפתוח אותם בצורה המקסימלית, אין תקציב מוגבל איך אינני מעוניין בכרטיס קול 5.1 מוגזם, אין עניין לשדרג את הרמקולים בעתיד.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם... אני מחפש רמקול שאני יכול לקחת איתי להרצאות. באולם סגור. מספר אנשים בערך 100-150 ראיתי את זה בבאג ION TAILGATER אין לי מושג אם זה טוב או מספיק חזק תודה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. המדריך קל לביצוע ולוקח בדיוק 5 דקות. הרעיון מאחורי המדריך הוא לבודד את דרייבר השמע הראשי ולגרום לפרוטוקול wasapi של מערכת ההפעלה "לתפוס עליו אחריות" ובכך לבטל הפרעות של מערכת ההפעלה בהעברת המידע בין המחשב לרכיב השמע. עניין של software>hardware בקיצור. השיפור הוא מיידי ושמיע וזה לא עולה כסף דרישות: מערכת הפעלה חלונות 7 כרטיס קול - לא משנה איזה - גם מובנה לצורך העניין זוג רמקולים/אוזניות שלב 1: נכנסים להגדרות Sound דרך לוח הבקרה. הכי טוב לעשות לזה קיצור דרך לשולחן העבודה כי תצטרכו את זה מדי פעם. שלב 2: 1. אופציה למחמירים - עושים Disable לכל הדרייברים שלא ישמשו ל playback, כלומר לניגון. לצורך העניין, בתמונה מופעל כברירת מחדל. מי שנראה לו מוג…

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. Started by shaulking,

מהו השיר הטוב ביותר של השנה?

• 67 תגובות
    • 7.3k צפיות
  23. Started by quantoM,

אני צריך המלצות לכרטיס טוב למוזיקה סרטים ומשחקים, שיתחבר למערכת 5.1. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by bv_beaver,

אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by nforce,

נכנסתי לחנות מסויימת ופתאום אני רואה ATP-5 ב- 650 ש"ח ! איך זה יכול להיות ? בחנויות אחרות זה עולה 1300 ש"ח ...

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.