אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הכי בטוח שזה המקום אבל זה הכי קרוב למה כל כך קשה לסנטז קול? ראיתי לאחרונה את "איך עשו את סטאר וורז: ריפבליק קומנדו" וכל הקולות שמה הוקלטו, לדוגמא החרקים החייזרים קול הפסיעות שלהם זה שני חצאי כרוב שטיפפו איתם על משטח חיתוך כזה, אז נשאלת השאלה, למה גרפיקה, שלכאורה הרבה יותר מסובכת, אפשר לייצר לגמרי במחשב, בעוד גם קולות פשוטים עדיין צריך ל"ייצר" עם חפצים?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אבא שלי חזר עכשיו מחול עם 2 נגנים של 4GB כל אחד ב-25 דולר (ברור היה שמשהו פה לא בסדר אבל זה כסף קטן) הנגן נראה ככה וכתוב עליו SONY התחלתי להעביר אליו שירים וכל פעם הוא התחרפן לי. אחרי כמה שעות של עצבים החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה יש בפנים בפנים אני מגלה 2 ציפים Actions ATJ2085W Hynix HY27UH081G2M אחרי חיפוש קצר בגוגל אני מוצא שהראשון זה המעבד שלו והשני זה פלאש של פאקינג 128MB!!! אחרי עוד קצת חיפושים מצאתי פורום שלם על הרמאויות האלה ואיך לגרום לנגן לזהות רק 128 מגה ככה שלפחות הוא יפעל כמו שצריך בקיצור סינים זונות צריך לארוז את כולם ולהטיס אותם לסין
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל מה שכתוב מטה זה נטו סיכום חווית לקוח של חברת מיקרולאב. אני לא עובד אצל החברה, אני לק מקבל שום דבר בתמורה למה שאני כותב כאן. כאשר מדובר "בחברה" מדובר על מיקרולאב עצמם, לא סידי-לוג ולא בעל החנות שמכר לי את הרמקולים האלו. כל הכתוב כאן נועד לשם שך שאנשים יבינו וידעו מזה מקירולאב, לא בחנות בתצוגה ולא אצל היבואן בקרטון. הסיפור מתחיל בכך שחיפשתי רמקולים סטראו לקנות עבור שמיעת מוסיקה. כל זה התרחש כ שלוש שנים לפני רק כאשר דגמי ה SOLO 4,5,6 ו 7 יצאו. באתי לחנות בבת-ים שמתעסקת עם מחשבים והזמנתי את הרמקולים הנל. הם הגיעו תוך שלושה ימים וישר הגעתי לאסוף אותם מהחנות. התקנתי אותם ואחרי כמה שעות האזנה האיתי מבסוט. עשיתי קנייה טובה חשבתי לעצמי. נשמעים טוב, נראים טוב, עולים…
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
Review | Ugoos X5M Pro Amlogic S905x5m Android 14 TV Ugoos X5M Pro is a TV box based on Amlogic S905X5M chipset, which is one of the new budget chipsets from Amlogic (no VCC/H.266 support for instance). This box is similar if not identical to it’s older brothers from X4 family (reviewed here in the past), and the specs are simply upgraded. Aside for BT 5.4, the included IR/BT Remote control also functions as a air mouse (saving you a few bucks).
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני יומיים קיבלתי את הנגן שקניתי, הנגן של חברת StormBlue שנקרא Xuke MP600. קודם כל, נתונים יבשים על הנגן: גודל - 512MB הספק - 24 MW לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 10+- שעות מסך - OLED עם 2 צבעים תמיכה - קבצים מסוג MPEG 1 / 2.25 LAYER 3 / WMA אפשרויות הנגן: נגן MP3 רדיו 76.0MHZ ~108.0MHZ מקליט ישירות ממכשירים אחרים דרך כבל LINE-IN מקליט ישירות ממיקרופון מראה מילות שירים חרשתי על הנגן ביומיים האחרונים ויש לי הרבה דברים טובים לומר על הנגן וקצת דברים לא כל כך טובים. קודם כל, הכי חשוב, איכות השמע של הגן מצוינת יחסית לנגנים ממוצעים והיא עומדת הרבה מעל כל הנגנים הג'נרים. דבר שני, עוצמת הסאונד היא גבוהה. אבל כדי ממש להנות מאיכות ועוצמת הסאונד עדיף להשקיע באוזניות …
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני יומיים רכשתי נגן מתוצרת HY Technology ( לא לא,הנגן עדיין ג'נרי. זאת חברה בדומה לעוד הרבה חברות כמו ארגוקא שפשוט נותנות את חותמן על המוצר. אין לדעת מי באמת מיצר את זה.. ) קצת נתונים: גודל - 256 MB הספק - MW 12 לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 12 שעות לפי הספק, אומת. 90 DB יחס THD - 0.25 ובנוסף כל הפיצ'רים של רב הנגנים הג'נרים הקיימים בשוק ( טייפ מנהלים, אקוליזר, ספר טלפונים, שפות ( בלי עברית ) ) מה יש לומר לטובתו? נראה טוב, גודל ומשקל קטנים, קורא ליריקס, תמורה טובה לכסף ( זול יחסית ) לרעתו: איכות סבירה עד טובה, לא מעבר ; גוף פלסטיקי עדין ; עוצמה לא גבוהה במיוחד, USB 1, אין יציאת USB מובנת, יש חריץ לקבל מאריך ( כמו של מצלמה דיגיטלית ). סיכום: מניס…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש סכמה חשמלית של האלקטרוניקה המובנית ברמקולים ADA880 מתוצרת ALTEC LANSING. תודה מראש לכל מי שיכול לתת.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
הי, אפשר לצפות בשידורי סלקום TV באפליקציה שלהם. האם זה אומר שאפשר להתקין את האפליקציה על אנדרואיד מיני PC (כמו Tronsmart Orion R28 או Orion R68)? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 32 לחדר , חשבתי על LED סדרה 5 של סמסונג, גם קיבלתי עבורה מחיר הגון של 2600 , יש משהו יותר טוב בחוץ בגודל הזה ? או שזה עושה את העבודה..?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל אם אפשר חוות דעת על הטלויזיה הבאה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=502004 היא טובה? ראיתי שיש לה מערכת הקפית 2*20w jet slit אני צריך לדעת אם זה משתלם באמת או סתם.. כי יש מכשיר אחר של סמסונג שיש לו ניגדיות יותר טוב http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=576886
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סמסונג השיקה ערכת האבולוציה 2015 שנקרא (SEK-3500U) + שלט בארה"ב ובאופן בלתי צפוי . דגמים נבחרים מ-2014 יקבלו HDR במסך high dynamic range ( גם מערכת הפעלה חדשה Tizen operating system ) בין הדגמים הנבחרים טלוויזיות : HU9000, HU8700, HU8550 PQ format used for HDR content הפרוססור החדש מעבד את נתוני סרט HDR והנתונים מועברים למסך , איכות ה- HDR שנקבל ,לא ברור כל כך . סמסונג יצרנית יחידה שמסוגלת לבצע מהלך כזה למסכים של 2014 כי מוח המסך והמעבד נמצאים בערכה שניתנת לשינוי והחלפה . ערכת האבולוציה החדשה בעלת 8 ליבות הערכה מוסיפה מקודד / תמיכה ופיענוח VP9 שנותן לצופי YouTube לצפות ב- 4K http://www.flatpanelshd.com/pictures/samsungsek3500.jpg עלות הערכה 400$ בארה"ב ובאי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*עודכן 19.02.07 מדריך למתלבט: אז לכל המעונינים במידע לגבי CX300 מזוייפות , הנה הלינקים : http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698 http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=11598&page=4 שימו לב בלינק השני יש תשובה מסנהייזר עצמה לגבי זיופים. מדובר שם בין היתר על העובדה שלא סנהייזר מייצרת את האוזנייה אך גם מוזכרת העובדה שהCX300 עוברות ביקורות של סנהייזר ואי אפשר לדעת איך בדיוק מיוצרות האוזניות האחרות (שנמכרות לחברות אחרות) , תחת אילו תנאים והקפדה , ואיזה דריברים יש בפנים (משהו שכדאי לראות בלינק הראשון). ציטוט של סנהייזר: אז מה ניתן לעשות ? - צריך להפעיל חוש בריא ומזל. אם אתם רואים באיביי את האוזניות ב6 דולר כשאתם יודעים שהן מתומכ…
-
- 80 תגובות
- 27.7k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, פירסמתי פה בקשה לייעוץ על אוזניות לאייפוד וקיבלתי המלצה לקנות את ה-CX300. אחרי שיטוטים ברשת נתקלתי גם ב-CX500 וגם בCX55. מאחר וה-CX500 קצת מעל התקציב שלי ,רציתי לדעת אם מישהו התנסה ב-CX55 ויכול לתת לי חוות דעת עליהם (אם זה יכול להיות בהשוואה לCX500 ו/או CX300 זה יהיה נהדר). בנוסף, בגלל המחיר הקצת מעל הממוצע של האוזניות (פעם ראשונה שאני משקיע בקניית אוזניות) , האם יש "טעם" לחרוג עוד קצת מהתקציב וללכת על ה-CX500 ? חשוב לי להדגיש שאני רק שומע מוזיקה ורואה לפעמים סרטים במחשב נייד ולא מתעסק במוזיקה באופן מקצועי. תודה רבה למי שייענה!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אוזניות סנהייזר cx95 מפנדה. בתחתית הקופסא יש מדבקה made in china נאמר לי שלסנהייזר יש מפעל ייצור בסין אבל אני עדיין לא שקט. רוצה להיות בטוח שקניתי מוצר מקורי לפני שפותח את האריזה, בכל זאת אוזניות של כמעט 600 שקל. יש איזו דרך לוודא את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.massgenie.com/sennheiser-ie60-noise-cancelling-in-ear-stereo-headphones-earbuds-429300e8f643878a חבל שאי אפשר לשלוח לארץ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למי שלא שמע על פרוייקט ארה, הסמארטפון המודולרי של גוגל, קודם כל צפו: וכעת 2 דגמי המודולים שהכרזו http://www.araprototype.com/news/sennheiser-finally-introduces-their-audio-modules/ עוד על ארה. ומדקה 2:10 כמה מילים על הדגם הפשוט. http://youtu.be/SF_6HBZY9EU?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-