עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eitanb3,

סופ"ש נכנסים לארץ... אחרי סוכות בחנויות. יהיה נחמד אם תעלו לשירשור הזה כתבות סיקורים ובמיוחד השוואות בין הכרטיסים עצמם שבסדרה הנ"ל וכל מה שקשור שנתקלתם בו ברשת ויעזור לשקול קנייה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by yonir,

שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני מחפש אוזניות BT (בהכרח BT כי אני רוצה לחבר אותם לנייד) לשימושים הבאים: סקייפ (דרך הלפטופ והסמארטפון). שיחות טלפון דרך הנייד. לשמוע מוזיקה דרך הנייד. לשמו מוזיקה דרך ה DESKTOP בבית/בעבודה. וגם לסדרות דרך DESKTOP בבית. חשבתי על האוזניות הבאות: אתר יצרן ביקורת מכירה לגבי תקציב - אני מחפש משהו עד 200 שקל. חשבתי במקביל לקנות גם אוזניות אלחוטיות (לא BT) יותר איכותיות לסרטים וסדרות), אבל אם יש משהו BT שהוא ממש איכותי גם לשימושים האלה אז אני אשקול להעלות את התקציב. מה אתם אומרים? נ.ב. יש לי דונגל BT ישן ופשוט בDESKTOP בבית. האם אני אצטרך לקנות משהו אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. Started by renegate,

יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!

6. מחפש המלצה לנגן MP4 איכותי עד 200 ש"ח לבן דוד חרדי. יש לו כרטיס זכרון SD חיצוני ככה שלא חשוב כמה יהיה במכשיר. הוא רק רוצה לראות סרטי אנימציה כשרים במכשיר שיהיה לו לטיולים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד כמה ימים ורציתי שהוא יקנה לי שם אזניות. התקציב הוא 100$. אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני יודע ש sennheiser נחשבת לאחת המובילות, והדגמים שלהם בתקציב הזה הם ה HD570 וה HD515. בנוסף, לחבר שלי יש את ה HD590 שדי אהבתי, והבנתי שהן די דומות ל 570. אז השאלה שלי אליכם היא איזה דגם עדיף ומדוע. ואולי בכלל יש אזניות של חברה אחרת באותו תקציב שכדאי יותר לקנות... האזניות יתחברו לרוב למחשב(Creative SB Live 5.1) וישמשו למשחקים מוזיקה וסרטים (די מכסה את כל האפשרויות, הא? ). תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by naylon,

אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by irina20,

שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, אז אחרי כמה שנים טובות עם הלוג'יטק X-530, החלטתי סוף סוף לשדרג את המערכת למשהו איכותי יותר. התקציב - 2000 ש"ח למערכת 5.1. (לא מעוניין ב2.1, אף על פי שאני מודע שאמצא שם משהו איכותי יותר) השימושים 50% מוזיקה - 50% סרטים. גודל החדר כ15 מ"ר. אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zachbachar,

מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by ToMuSH,

אהלן! אני מעוניין לרכוש את האזניות הנ"ל, אך אינני מוצא תשובה חד משמעית על הנוחות שלהן. אשתמש בהן בעיקר בבית, במחשב, לסרטים, מוזיקה וגיימינג. הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות ביחס למחיר, וננעלתי עליהן. אבל מה מידת הנוחות שלהן? הן לא אוטמות את כל האוזן, הן ממש עליה, ככה מרגישים גם יותר את הלחץ... יש למישהו אותן? מישהו יודע? תודה מראש!

• 69 תגובות
    • 10.8k צפיות
  13. Started by llivny,

יש ללוח אם שלי יציאה קואקסיאלית שאני רוצה לחבר למגבר onkyo tx-sr607. האם צריך כבל מיוחד או שכל כבר RCA רגיל ופשוט של 5 שקלים יעשה את העבודה אותו דבר? לפי מה שהבנתי יציאה קואקסיאלית מעבירה אות ולא סאונד ושהרסיבר מתרגם את האות לסאונד ולכן לא משנה באיזה איכות הכבל. אני צודק?? תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by michaelgr,

שלום, יש לי מערכת רמקולים 5.1. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה- האם אני צריך מגבר בשביל זה? או מספיק לחבר אותה לטלוויזיה? פשוט בסאבוופר יש כבר מגבר אני חושב. אבל בשביל סראונד אני צריך מגבר (או DVD) כדי לחבר כל ערוץ בנפרד? ויש לי עוד שאלה- אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. מה אני צריך לעשות על מנת שאני אוכל לשמוע ברמקולים גם מה שיש במחשב (כשאני מחבר אותו) וגם מה שיש בטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by yotamoo,

שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by Bashash,

אין הרבה מה לומר.... אני זקוק לפתרון תלויה על קיר (כל פתרון אחר כבר נשלל... אין טעם להציע\לשאול) את הרמקולים SOLO6C. מידות - 272x210x361 mm DxWxH משקל - 13 KG חשבתי פשוט ללכת להום סנטר ולמצא איזה מדף קטן עבה מעץ ולחבר אותו עם תומכים ממתכת פשוטים. אפילו שלושה לכל מדף... כדי שיהיה יציב במאה אחוז. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  18. טוב, לא ידעתי בידיוק אי לפרסם, כאן או בתוכנה אבל החלטתי כאן. אני עובד על XP Pro עם חיבור סאונד דיגיטלי לכרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA P35 DS3L. המקלדת שלי - Dinove media desktop יודעת להגביר להמניך ולהשתיק את הסאונד של המאסטר וואליום. אבל שמחובר חיבור דיגיטלי כמו שרובכם אולי יודעים זה לא משפיע. מה שאני רוצה זה שאם אלחץ לדוגמא במקלדת על הנמכה שזה יוריד ווליום במאסטר ווליום (מה שזה עושה כרגע) ושזה, ישפיע על הווליום בנגן. או אם למישהו יש דרך יצירתית אחרת לשלוט על עוצמת הסאונד הכללית עם חיבור דיגיטלי ודרך המקלדת אתגר ;D יותם.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. ההיגיון שלי אומר כן, כי מדובר בסה"כ בחיבור BT ואני מניח שזה שציינו Apple זה רק כי אולי יש תכונות מסוימות ספציפיות שעובדות רק עם פלאפון של אפל, אבל אשמח לדעת בוודאות כי יש לי אפשרות לבטל את ההזמנה עדיין...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, הותיקים הבודדים שעוד נשארו פה בטח זוכרים את ה-KA7100 שלי (שרשמתי עליו לא פעם בפורום), וציינתי תמיד כי יום אחד הוא יזכה לשיפוץ. אז היום הזה פחות או יותר כבר כאן. לפני כמה חודשים התחלתי לגשש בעניין, בדקתי מהם השינויים המומלצים בדר"כ במגברים ישנים בכדי להחזיר אותם לגדולתם ואולי אף לשפר אותם מעט. אחרי קצת התייעצות בפורום בחו"ל, ואחרי שקראתי מעט חומר בנושא הבנתי שישנם לא מעט שינויים אפשריים. מה שהחלטתי שאני עושה בסופו של דבר הוא: -החלפת חיבורי RCA -החלפת חיבורי הרמקולים לחיבורי בננה איכותיים -ביטול האפשרות לחיבור 2 זוגות רמקולים (לנתק את הבורר שנמצא בדרך) -קיצור בעזרת ג'מפר פיסי של אחד הבוררים בכניסה שאיני משתמש בו לעולם (משמש לצורך הקלטה לטייפים על ידי ניתו…

• 64 תגובות
    • 17.7k צפיות
  21. Started by tom123,

איזה נגני DVD קוראים את הפורמט הזה?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אנשים, אז אני טס לתאלינד והבנתי שאפשר למצוא אוזניות מקוריות בזול בקניון שם (MBK). אני אשמח להמלצה לאוזניות שיעלו לי שם עד 200 ש"ח... אני יודע שזה קשה לדעת בדיוק כמה האוזניות יעלו שם, אבל הערכה גסה תספיק. אני מניח שזה מיתרגם ל-500 ש"ח במחירי הארץ. אני מחפש אוזניות in-ear טובות שיתאימו גם בזמן אימון כושר מתון. המטרה היא שהאוזניות יתחברו לפלאפון. אגב, אני שומע בעיקר רוק (על כל סוגיו) ולכן אין צורך בבס אימתני. תודה אנשים.

24. Started by Dj_Infernal,

אם זה הכרטיס הכי טוב . ןכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cilay,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שיתאימו לPS4 וידעו במקביל להתחבר לכמה מכשירים(נגיד למחשב לצורך סקייפ או לפלאפון ולPS4 בו זמנית). *אלחוטיות. *עם מיקרופון. התקציב שלי הוא בערך $300-$350. אני אביא את האוזניות מארה"ב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.