עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fuck off,

אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?

2. אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..

3. Started by neo690,

ע"פ מה לבחור? מה דרוש שיהיה? על איזה פירמות אתם ממליצים? קיצר פרטים!!!

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  4. לאחרונה נתקלתי במושגים הנ"ל ולא ממש הבנתי מה הם אומרים....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Bar1234,

רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by Ic3 CuB3,

הדגם החדש של Gmini 402, ה Camcorder. והוא כולל מצלמת ווידאו....בקרוב כאן, אבל כבר במכירה מוקדמת. המצלמה לא משהו רק 1.2 מיליון פיקסל אך עדיין שילובה במכשיר כזה קטן הוא גאוני. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402c&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap http://www.archos.com/products/prw_500706_specs.html http://www.archos.com/products/prw_500706.html מה אתם אומרים על זה ? מישהו שמע עליו ? נגן מדהים בעיצובו למוסיקה תמונות או וידאו עד 20 שעות צילום וידאו עצמי יכולת הרצת משחקים מסך צבע איכותי ביותר הקרנה למסך או טלויזיה שמירה של עד 10000 שירים ! תכונות המכשיר הארדיסק 20 ג'יגה! לאחסון של עד 300 שעות מוזיקה, 200,000 תמונות או 80 שעות ש…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Stanly,

עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by Alfies,

אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by mathan,

ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?

12. Started by Chymes,

וכמה הן עולות? ואיך בכלל מגיעים לחנות?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by asdasdasd,

רציתי לדעת אם יש טעם להשקיע ברסיבר שיש לי כיום (יישן) RX-845 מהבחינה של לקנות לו רמקולים איכותיים . כרגע מחובר לו רמקולים של מערכת AIWA והכל מחובר למחשב. מישהו שמע על הרסיבר הזה ? האם הוא טוב בייחס לגיל שלו ? או האם כדאי להחליפו כבר ?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. מEBAY, דוד שלי כל הזמן נמצא בארצות הברית כולל את התקופה הזאת, הוא חוזר ביום ראשון בעוד שבוע. העלות 253.98 דולר, נגן מגיע באריזה מקורית סגור בניילונים וכמובן שנת אחריות . 1180 שקלים רוצה כבר שהוא יגיע :'( :'( אני רוצה להודות לכולם על העזרה הפאסיבית ??? לא פתחתי איזה תראד מעשי אבל נעזרתי בכל הדיונים שלכם :lol: אז אני יעדכן אותכם עוד שבוע שהוא יגיע.... ובנתיים קדימה להוריד סרטים ושירים יש לי רק 800 מגה שירים

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

The headphones works just fine... but the mic doesnt... *There is no driver or something similar. Please help me... thnx

17. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by yoB_ynnaD,

יש ברשותי לוח-אם Abit NF7-S עם כרטיס קול מובנה. הוא מחובר לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית (כתום) אבל אני לא מצליח לקבל סאונד. מישהו הצליח לשמוע דרך ה-Digital Output של הכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by idoleff,

על איזה נגן MP3 אתם ממליצים בתקציב של 1300 ש"ח???

20. שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by MasterDK,

אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by moonjib,

1. ברסיבר דיגיטלי, יש כניסות בדיוק כמו למחשב? אם כן אפשר לקנות (נגיד) לקנות רמקולים רצפתיים ולחבר למחשב דרך הרסיבר ( או לבד, בלי הגברה)? (כלומר יש להם חיבור כמו headset או רמקולים למחשב?) 2. ברסיברים הישנים (נקרא אנלוגי?) איך נראים החיבורים, והאם גם רמקולים (אנלוגים? תלוי בשאלה הראשונה, יש שני סוגים?) יכולים לחבר למחשב? איך ? 3. ונגיד במערכות סטריאו של aiwa (סתם דוגמא מההוא שפתח ת'רד) לרמקולים יש חוט עם מתכת חשופה בסופו וכך מחברים אותו למערכת, האם הוא מתאים לרסיברים הישנים או החדשים (אנלוגי? דיגיטלי?)... אני יודע ששאלות דיי מתוסבכות...אבל תנסו להבין. בתודה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by eitanb3,

שיאכל את הלב!!!! (קיבלתי אותו היום).

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by NaMnaM,

אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים