עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GamesFreak,

היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש?

2. Started by KindaLost,

היי, יש לי רמקולים 2.1 כלומר שני רמקולים ו-sub קטנים ונחמדים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב. בעיקרון אפשר להגדיר בתוכנת שליטה על הקול שהגיעה יחד עם ה-Motherboard רק 2-4-6-8ch ולא 2.1 ... ניסיתי בהתחלה לחבר תחת הגדרה של 2ch כאשר היציאה לשני הרמקולים הייתה דרך ה-sub (יש לו יציאת out) - שמעו בסדר. אחרי זה ניסיתי תחת ההגדרה של 6ch (שרק בה היציאה של ה-sub עובדת) לחבר את ה-sub ליציאה אחת ואת הרמקולים ליציאה אחרת - שמעו לא משהו. השאלה שלי היא האם ניתן להגדיר את זה כך שזה יהיה באמת 2.1 ולא כמו הקונפיגורציה הראשונה ... ? עדיאל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  4. האם רעש במגברים מבוססי טרנזיסטור הם בתדרים אחרים מאשר התדרים של האות המקורי???.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  5. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

6. Started by MidNighT RaceR,

ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*

7. Started by arkadur,

לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

9. Started by rrt,

מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי

10. Started by alextomin,

אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by cain_not_abel,

מכרים שלי מגיעים עוד חודש או שניים לארץ, הם גרים בארצות הברית ואין להם בעיה להביא את הנגן לארץ אם אני אשלח אליהם את הנגן הביתה דרך החנות. עד לאחרונה האייפוד היה בנחיתות רצינית בגלל המסך הלא צבעוני, אך ביום כיפור אפל הוציאה אייפוד שתומך בסרטים, בגלל שעדיין לא ידוע במה באיזה קבצים בדיוק הנגנן יתמוך אתייחס לכך כאילו כל קובץ יכול להתנגן בו. רציתי לדעת (כן, שוב) למה האייפוד "דפוק" ואיזה נגנים עולים עליו. אני מחפש נגנים מבוססים דיסקים קשיחים עם נפח גדול כמה שיותר (60 הכי הרבה, והכי רצוי).

12. Started by bobby323,

גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by adamginz,

שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21

14. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by UBS,

שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by don green,

תראו, אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה... תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה... ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב? הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD? רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו? ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?

17. Started by TimoTy,

חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by ofir28,

שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר

19. Started by Kremb0,

כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  20. השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tomersbar,

אני הולך לקנות את הגרסת ה-2GB (כמתנה) ורציתי לדעת מה דעתכם על ה-NANO. עשיתי גם חיפוש מחירים ומצאתי שבארץ הוא נמכר במחיר של 1200 ש"ח (הכי זול). מישהו שמע/ראה מחיר יותר זול ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by zerocool15,

Yamaha HTR-5730 Pioneer VSX 515 onkyo TX-LR552 הימאהה עולה בסביבות ה 130$ הפיוניר והאונקיו 150$ ברצוני לרכוש אותם מחו"ל, ואני מתלבט איזה מהם עדיף, ONKYO http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX-LR552&class=Receiver&p=i yamaha http://www.yamaha.ca/av/Receivers/HTR_5730S.jsp Pioneer http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=223&catid=5&subcatid=7 עוד לא שמעתי אף אחד מהם, אם יש אנשים שרכשו אותם אני אשמח לקבל תגובות והמלצות. בדקתי תגובות של אנשים ברשת, על האונקיו אמרו, שהוא קטן, קומפקטי, צליל טוב, וסהכ הוא סבבה, רק שהשלט קצת מגעיל, והמסך תצוגה קטן והוא לא osd מאחורי הרסיבר לא רשום איפה הוא מיוצר בכלל, רשום רק onkyo japan אפשר לראות גם…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mega1234,

ה FIRMWARE הוא לגירסאות הUMS של הH10 ומתעדכן דרך IRIVER PLUS שינויים ותיקונים: [Added functions] 1. Added AB repeat function. This function is activated or inactivated through "SETTING" -> "Extra" -> "A-B Repeat". 2. Added Study mode. This function is activated, inactivated, or configurable through "SETTING" -> "Extra" -> "Study Mode". 3. Alphabetical sort of file names in TEXT, PHOTO, and BROWSER modes. 4. Added a function to memorize a previously selected item in MUSIC mode. 5. Added a function to remove items in Quick List one by one. [improvements] 1. Increased the number of supported files in TEXT and PHOTO modes. 2. Displays a marker to show the curren…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by eitanb3,

האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים