אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
וובכן בעת שוטטות משיעמום כרוני נתקלתי במספר כתבות די מעניינות באינטנרט הכתבות כולן באנגלית ומיועדות גם לאודיופולים וגם לחדשים בתחום האודיו שבינכם, הקריאה מומלצת ביותר! DVD LISTENING TEST THE (NOT SO FUNNY) PAST OF DVD AUDIO הסבר קצר על תחום תדרים- מאוד מומלץ! כיצד למקם רמקולים קריאה מהנה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שעליו מובנה הכרטיס קול AC 97. עד אתמול או לפני יומיים , הייתי מסוגל לשמוע כמה מנגינות ביחד, או למשל לשחק משחק ולשמוע אם שולחים לי הודעה ב ICQ ונראה לי שהבנתם את הנקודה. ועכשיו זה כבר לא ככה ואין לי מושג למה ??? , זה דיי מעצבן כי זה היה מאוד נוח. אם זה עוזר אז , התקנתי לפני יומיים FIRE WALL , ואחרי יום אחד זה עצבן אותי יותר מדיי אז הסרתי אותו, אמרתי את זה כי אולי זה קשור.. למישהו יש אולי פיתרון ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות כלליות על איכות HD. אשמח להסבר תמציתי ככה בקצרה מזה בעצם ה- HD. איזה גרסאות שונות יש לזה? בשידורים (ערוצי טלויזיה) וסרטים באיכות HD? מזה בעצם HD? כמה שוקל סרט HD? רציתי לדעת אם DVD רגיל לדוגמא APEX DVX-815 קורא סרטים בפורמט HD? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח למידע בנושא. מהו HTPC? איך עובד כל העניין, אשמח לחומר בנושא אך בקצרה איזה סיכום על-מנת להבין במה מדובר. מהו MediaCenter? איך עובד כל העניין? איזה מחשב נדרש? וכרטיס מסך? ומהו בעצם Xtreamer? אם הבנתי נכון מדובר במכשיר שמחובר ל- TV שתומך ב-HD ואפשר לשדר אליו סרטים, תמונות ומוזיקה באינטרנט אלחוטי (WIFI) ע"י הראוטר הביתי? איך אפשרי הדבר? באיזה מהירות זה עובד? זה לא מקרטע? האם זה תלוי ברשת הפנימית הביתית או הקו אינטרנטי? אשמח למידע בנושא... תודה רבה וערב נפלא
-
- 54 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
טוב ראיתי שהרבה כאן ממליצים על הנגן הזה ואני מאוד מעוניין לקנות נגן בעתיד המאוד קרוב, אז רציתי לשאול מספר שאלות על הנגן על מנת להיות סגור על עצמי לפני שאני קונה אז קודם כל, ראיתי הרבה דיבורים על זה שיש גירסא אמריקאית ויש גירסא אירופאית אז רציתי לדעת, מה ההבדלים? הבנדל שונה? אם כן, במה? חוץ מזה, מה יש בבנדל? האם שתי הגירסאות תומכות בעברית? האם הן תומכות בעברית גם בשמות וקבצים וגם בID טאגס או שרק באחד מהם? האם צריך להפוך את שמות הקבצים בשביל שזה יראה טוב? האם צריך להפוך את הID טאגס כדי שהן יראו טוב (בעברית כמובן)? אם מכשיר אמריקאי אינו תומך בעברית, האם החלפה לfirmware אמריקאי תוסיף תמיכה בעברית? מה אפשר להרוויח מהתקנת firmware של גירסא שונה? מה ההבדלים ומה אפשר להפסיד מכך? …
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של ATP-3+Creative SBS250 שביחד יוצרים מערכת סאונד 4.1. הסט מחובר ל-AC97 O/B Sound Card המסריח שיש לי, עכשיו, אני שוקל לקנות את הCREATIVE AUDIGY SE 5.1. קראתי באתר של קריאטיב שהכרטיס תומך בפורמט Dolby Digital. ברצוני לדעת אם אני אוכל להשתמש בתמיכה ב-Dolby Digital שהכרטיס נותן, למרות שהרמקולים לא תומכים באפשרות זו. אם לא, איזה תכונות טובות יש לכרטיס קול הזה, שבגללן כדאי לקנות אותו. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש מעמיק בארקדיה, במיסטיקריבר ובפורום כאן, ולא מצאתי תשובה חד משמעתי: מה ההבדל בין הגרסה האירופאית לגירסה האמירקאית, והאם אפשר להתקין את הfirmware האירופאי לגרסה האמריקאית, ובמה זה כרוך? (איבוד איכות\פיצ'רים מסויימים?) והאם ניתן לשים ליריקס באייריבר H10 ואם אפשר, הכיצד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לשפץ את החדר ואני רוצה לקנות מערכת קולנועית של 5.1, עכשיו האם אני יכול לעשות שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב וLCD בעזרת מפצל או משהו? אני מעלה תמונה של החדר עם מידות, עכשיו אני צריך רמקולים שהכבלים מספיקים למרחק שאני רוצה להעביר. חשבתי ללכת על http://zap.co.il/model.asp?model_id=451497 ד"א התקציב הוא 800 שקל ככה תודה מראש ואם יש שאלות בקשר לשרטוט של החדר אז תשאלו למה הכל נעשה בצייר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא קיבלתי נרתיק לזרוע עם הנגן, אז עכשיו אני מחפש יש נרתיק סטנדרטי כזה שאני רואה בכל החנויות שיש להם נרתיקים לזרוע: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2426&cID=404 האם זה מתאים ל IAUDIO G3? פשוט הוא נראה לי קצת רחב מדי בשביל להיכנס ולא פחות חשוב, האם הנרתיק שווה משהו? או ששווה להשקיע 70 שקל בנרתיק נייק שיש במגה ספורט? שאלה נוספת: איזה בטריות הכי טוב לנגן? רגילות או נטענות, ואיזו חברה, תודה בינתיים יש לי 8 בטריות AA רגילות של GP שקניתי ב13 שקל במבצע ועוד כמה של ENERGIZER...
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני כרגע עם מערכת של שני מדפיים + רסיבר (wharfedale 9.1 + rotel rx-850) ואני מתכנן אולי לקנות את הuDAC או את הגרסא השניה. אבל... האם אני אמור לחשוש מאיכות החיבור הדיגיטאלי שבכרטיס הקול שבלוח האם שלי? (ALC1200) שאלה שניה: מה ההבדל בין uDAC ו- UDAC-2 ואם המחיר כדאי (לאו דווקא בארץ)? שאלה אחרונה: האם באמת כדאי לקנות DAC לסט סטריאו למרות שאני לא רק שומע מוסיקה במחשב ?(אבל זה שימוש עיקרי) מה יהיה ההשלכות של הuDAC על פני כרטיס קול כמו של אסוס? תודה לעונים, עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1) האם תוקנה בעיית העברית בנגן? 2) האם הנגן מגיע עם נרתיק? 3) האם האוזניות שמגיעות יחד עם נגן הן אכותיות או שמומלץ להחליפן?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי לאחרונה dac שאותו אני מחבר למוניטורים. עד היום הם היו מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח האם, והשיפור שהתקבל הוא עצום. קראתי קצת באינטרנט על תוכנות לשמיעת מוסיקה וראיתי שכדאי להתקין wasapi או asio במידה והכרטיס תומך... אז התקנתי wasapi, עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה הבדל אם אני משתמש בנגן ווינאמפ (עם wasapi) ולא ב foobar2000 או תוכנות הנחשבות איכותיות יותר מבחינה מוסיקלית ? במידה ויש הבדל, האם הוא יהיה משמעותי ? האם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בתוכנה foobar2000 חוץ מהתקנת ה wasapi ? חיפשתי באינטרנט ובכל מקום כתוב משהו אחר... בחלק מהמקומות ראיתי שאומרים להתקין resampler sox שאין לי מושג מה זה ולמה זה טוב. אשמח לעזרה ממישהו שמבין בעניין... תודה מראש :-)
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נתחיל בזה, שאתמול קיבלתי רסיבר. דגמו הוא - Marantz 1515 L. קיבלתי איתו גם שני רמקולים של Marantz. (אני אוסיף תמונות של הכל, אני לא בבית כרגע) מאחורי הרמקולים רשום "4G/3". יש לי גם, מערכת סטיראו AK-340, של פאנסוניק. שחיברתי גם לרסיבר, והכל עובד. יש לי גם זוג רמקולים של AIWA (גם יחסית ישנים) שאני כנראה יחבר, והפנסוניק כולל המערכת שלהם, יעברו לאחי. יש לי 3 שאלות בנושא, האם כדי לי להוסיף לכל הסיפור הזה סאב? (כי לרמקולים של הMARANTZ אין סאב) האם כדי לי להוסיף לכל הסיפור הזה כרטיס קול? ואם כן, ה -X-FI AUDIO של קרייטיב יספיק, או ללכת על ה GAMER? ושאלה האחרונה, האם זה לא מעמיס יותר מדי על הריסבר? (בנתיים הוא עובד, הסאב יעמיס? הכרטיס קול יעזור איכשהו?) תודה לכולם. [attachment del…
-
- 114 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
לפי משהבנתי היא מספיקה לי מכון הבחיות בכול מקרה הכבלים של כול ה Z5500 הם כבלים +- ? כי ראיתי באנטרנט תמונות של כאלה שמחוברים אחרת ... יש הרבה חנויות שמוכרות את המערכת במגוון של מחירים מתחיל ב 1850 וניגמר ב 3000 (!) יש הבדל בים המערכות שלוקחים פי שתים מחיר עליהם ? אם כן מה הוא ? איפה אתם ממליצים לי לקנות אותה לפי ניסיון קודם שלכם ? אני מעוניין בחנויות באזור חדרה כי אין לי את היכולת לנסוע עד לחנויות רחוקות או לקנות באנטרנט תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-