אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם. אנו סטודנטים ששוכרים דירה ומעוניינים לקנות מסך לסלון. היינו מעדיפים לרכוש מסך בגודל 40"-42", אך באם התקציב לא יאפשר נתפשר על 37". התקציב שלנו לא גבוה, כלומר היינו מעדיפים לא לחרוג מה4K ואף להשאר בתקציב נמוך יותר. אנו מגששים באפילה ולכן אמקד אתכם יותר - אנחנו רוצים את מה שנקרא התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הזה. כלומר, אם נתבקש לחרוג מהתקציב ולגרד עוד כמה מאות שקלים בשביל מסך טוב בהרבה - נעשה זאת. אודה לכם אם תתנו לנו הצעות קונקרטיות לגדלים הנ"ל. השימוש העיקרי הוא ל-DVD\DivX, וגם HD במידה מסויימת, אך אין לנו חלומות על 1080P במחיר הזה. תודה מראש, גיא.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
רכשתי מסך led והוא מחובר עם rca לממיר רגיל (av), כל פעם שאני מכבה ומדליק, הוא נדלק על dtt וצריך להחזיר ל av, איך מקבעים אותו שידלק על av?...
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דרוש מסך טלוויזיה איכותי להצגת וידאו ומצגות במיני מוזיאון. המסך יתלה על תקרה \ קיר סמוך לתקרה, ודרוש מתקן שיוריד ויעלה את המסך לפי דרישה. הקנייה תתבצע בארה"ב מהדגמים הזמינים שם, בתקציב כפי הדרוש. שיערתי כ-1500$ עבור המסך (עבור מתקן ההרמה כ-600$ נוספים לפחות, מן הסתם) אך זה גמיש לפי הצורך, או לחילופין בהעדר הצורך ניתן לקנות בפחות. חשוב מאוד דגם אמין ואיכותי מחברה מוכרת. הדרישות מהמסך הן: רוחב המסך צריך להיות 42" (אני לא יודע כיצד לחשב כמה זה צריך לצאת באלכסון). רזולוציה סטנדרטית - FHD מספיק בהחלט חשוב פאנל IPS איכותי, זווית צפייה רחבה. התצוגה תעמוד בחדר מואר, כך שכדאי למצוא מסך בהיר. בנוסף כדי למנוע השתקפויות מהתאורה כדאי עם גימור מט, או כמה שפחות מבריק (Semy-Glossy?). …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גם טלוויזיות 'בעלות שם' מיוצרות היום במזרח הרחוק. לא?!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת מסך מחשב Samsung 19" SyncMaster 913N ומסך טלוויזיה TOSHIBA 32" 32XV550P FULLHD קניתי כבל HDMI וחיברתי את מסך הטלוויזיה דרך כניסת ה-HDMI הצדדית בטלוויזיה, למחשב ע"י מתאם DVI-HDMI. סו פאר סו גוד. אולם, לא התקבלה תמונה במסך הטלוויזיה ואילו במסך המחשב עדיין התקיימה תמונה. לכן ניתקתי הכל וחיברתי אך ורק את מסך הטלוויזיה, והנה התקבלה לה תמונה חלקה. אך כעת מסך המחשב ללא תמונה (כאילו מנותק ממחשב). לפני שקניתי את הטלוויזיה הייתי בטוח במאת האחוזים ששני המסכים הנ"ל יכולים ואמורים לעבוד ביחד ובמקביל, אך כעת אני מגלה שחלה עם הרעיון בעיה. זוהי אינה בעייה חומרתית, כל החיבורים וכל הכבלים אמינים ועובדים כראוי. כיצד אוכל לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. אשמח להמלצה על מסך טלויזיה בגודל "55 - אלו הפרמטרים שמצאתי, אשמח לפיקוס, מיקוד והמלצה: טכנולוגיה (LED?), דגם ספציפי, מהירות רענות (100/200/400 הרץ?), טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה, סוגי וכמויות חיבורים, LAN, DLAN, כדאיות ומשמעות Smart TV, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT תרגום SRT בעברית, 1080P? , HDMI 1.4? חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'. אגב, מרחק הצפייה הוא כ 4 מטר, האם "55 מספיק? בנוסף, במידה ונדחה את רכישת המסך לעוד שנה (יתכן ונקבל מסך אחר בניתיים), האם העתיד הקרוב צופן שינויים משמעותיים? כלומר, בלי קשר למחיר שבוודאי ירד בעוד שנה, האם יש על הסף טכנולוגיה שבאמת כדאי לחכות לה (ולא כי תמיד "כדאי" להמתין), לדוגמא, …
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לא ניתן להסתיר את זה שמסכים למחשב עולים יותר ממסכי טלוויזיה ואפילו המסכי מחשב באים בגודל קטן יותר מהמסכי טלוויזיה. על האיכות אני לא בא כאן להתווכח בכלל . השאלה שלי היא כזאת: - ניתן להגיע למצב שאני מחבר טלווזיה 32" לכרטיס מסך ואני רואה חלק כולל אתרים? (המחשב לא מיועד למשחקים, הוא מיועד לשירים - סרטים - אינטרנט - תוכנות דיבור למינהן ופעם ב.. וורד). - אם אני הולך על דבר שכזה (מסך טלווזיה שישמש כמסך מחשב) על מה אני צריך להקפיד? למשל: איזה יציאות, ניגודיות מסויימת/כל דבר שצריך לשים לב אליו... (אני לא מומחה גדול במסכים, תאמת.. בכלל לא מבין בזה ולכן אני מתייעץ). למה? כי אני רוצה להוציא תCRT ולא להשקיע על מסך למחשב ועוד מסך שיהיה לטלוויזיה אם בין כה וכו המחשב לא משמש למש…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חדש בתחום עד היום הייתה לנו טלוויזיה ישנה עם "בטן" (כן, יש עדיין כאלה... ) אין לי מושג מהיכן מתחילים, המגוון הוא אדיר ומבלבל ניסיתי לבד התייאשתי וכמעט החלטתי להישאר עם הטלוויזיה הישנה. אמרתי אנסה בפורום. ישנם כמה נתונים שאני יכול למסור מעבר לכך אשמח לשמוע עוד נתונים שצריך לקחת בחשבון ושיעזרו להגיע לדגם שמתאים לי. מחיר: עד 5000 ש"ח מעוניין בסמסונג (אם כי לא נעול) מה השימוש הייעודי: א. תכני טלוויזיה רגילים בשלב ראשון רק עידן + ב. חיבור למחשב חזק שברשותי לגיימינג (לראות בגדול) ג. צפייה בסרטים עם כתוביות עברית ד. צפייה בתכני אינטרנט תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיאפשר לי לחבר אליו ממיר, פלייסטיישן ומחשב נייד (שדרכו אוכל לבצע הקרנה אל המסך). הן היציאות שיש לי במחשב הנייד VGA port ויציאת Display Port. הכוונה היא שהמסך הזה ישמש אותי לצפייה בטלוויזיה וכמו כן כמסך מחשב. בנוסף הייתי רוצה שבמסך תהיה אפשרות לחיבור עתידי למחשב נייח וחיבור לרמקולים {(האם יש חיבור צלרמקולים נפרדים דרך מסך (מסך מחשב או מסך נייד?)}. גודל המסך - 27 עד 32 אינץ'. עלות - עד 3000 ש"ח אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אופציות.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? (אם יש דגם כזה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני בחיפושים אחר טלוויזיה עם צבעים טובים, שחור אמיתי ולבן בהיר. התקציב שלי הוא עד 6K במתיחה... עם מרחק צפיה של 3.5 מטר, חשבתי על מסך של 50" (או 46" אם זה עדיף למרחק צפיה הזה, ויתן מסך טוב משמעותית באותו מחיר). אני פתוח להצעות, פלאזמה, LCD או LED. אבל עם עדיפות קטנה לפלאזמה, אחרי שהורגלתי לPDP-428XD של פיוניר... (ולא, אין לי תקציב ל P50V20 ) אז מה ממולץ במחיר הזה מה יתן לי את איכות התמונה הגבוהה ביותר? והאם למישהו ידוע האם מגיעה סדרה חדשה של פאנאסוניק בזמן הקרוב לארץ עם מסכים NEO PDP גם בסדרות היותר נמוכות? בתודה רועי.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מרחק של 2-2.30 מטר מהטלוויזיה חיפשתי בנרות מסך 32 3D לחדר ומצאתי רק אחד נורמלי. היחיד שמצאתי זה LG 32LM340Y http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HC32LM340Y איך הוא? אם אני ילך על מסך 40 זה יהיה גדול מדי לחדר? תודה מאור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 40-43 אינץ' עד 1700 שקל מה הכי מומלץ בתקציב הזה? לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את ה-TCL C737 (כנראה מודל מקומי או משהו, מתבייש בכלל שנגעתי בחברה הזו). כל כמה ימים אני לא מצליח לראות תוכן באפליקציות. יש רק תמונה ירוקה. הצליל והממשק בסדר. האופציה שלי היא או לעשות ריסט דרך הגדרות או לנתק מהחשמל. מישהו נתקל בבעיה דומה? ראיתי כל מיני פתרונות ביו-טיוב עם נקודות ירוקות או בהודית... לא ממש עוזר לי. לעשות Factory Reset בדבר הזה זה סיוט.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך בגודל 37 אינצ לצורך צפייה באיכות גבוהה בטלויזיה וכמו מסך שאני יוכל לחבר בקלות למחשב ולשחק משחקים (יש לי מחשב גיימינג ב 20 אלף שקל) הדגש שלי הוא על איכות של התמונה מאוד גבוהה חדות של התמונה ....אני לא מבין בזה ככה שרציתי להתייעץ פה התקציב הוא עד 4 אלף שקל אמרו לי שזה תקציב מספיק בשביל לקנות טלויזיה ברמה גבוהה
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות כבל HDMI כדי לחבר הלפטופ לטלוויזיה וכך לצפות סרטים כאשר אני מנגנם בלפטופ, והתמונה והסאונד יעברו לטלוויזיה. מה שקצת מדאיג אותי זה שמסך הלפטופ יצטרך להישאר פתוח לכל אורך ההקרנה ולהפריע לתאורה של התמונה על צג הטלוויזיה. האם אפשר לצפות בסרט בדרך שציינתי, ולהגדיר שמסך הלפטופ יהיה כבוי בזמן ההקרנה? בנוסף, האם אני צריך לשים לב לפרטים כלשהם (תת סוג של הכבל למשל) בזמן רכישתו?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
במסגרת בדיקות לפני קניית 32" חדשה לחדר השינה נתקלתי במסך הנ"ל שלפחות מבחינת תכונות על הנייר מספק את כל מה שחיפשתי ובנדיבות, בעיקר הסקארט ושאר החיבורים והאחריות לשלוש שנים http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7741861 לדוגמה. הבעיה העיקרית שכנראה בהיותו חדש מאוד כאן, מספר חודשים, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליו או דעות משתמשים או יותר מוזר כל הודעה של מאג שמתייחסת אליו. אפילו בזאפ הוא לא מופיע. גם מקום לראות אותו בתצוגה עדיין לא מצאתי. עקב זאת אני קצת חושש לבצע רכישה למרות שגם המחיר שקיבלתי הוא אטרקטיבי ביותר ביחס למסכים עם נתונים דומים. האם למשל הסקארט הוא RGB מלא? זה לא מופיע כלל במפרט. דיברתי עם טכנאי בחברת אמטל מספקת האחריות ולא הצלחתי לשמוע ממנו…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שאני רוצה מסך גדול ( מ27 - 32 ) שיתאים לשימוש של צפיית סרטים ומשחקי מחשב. אני יודע שזה ענק למחשב אבל אני מחבר הכל אלחוטי. אגב אם יש המלצה על מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרה שלי אשמח לשמוע תודה!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מסך מחשב / טלויזיה שישמש אותי גם לעבודה שוטפת מול המחשב (כמו מסך מחשב) וגם לצפיה בשידורי כבלים דרך חיבור אנאלוגי (שלא ע"י ממיר). שאלתי היא האם עלי לחפש מסך מחשב גדול יחסית (24 אינץ') או טלויזיית LCD קטנה (באותו הגודל)? אציין כי אין לי כיום כרטיס טלויזיה היום במחשב. אילו חיבורים עלי לוודא שקיימים במסך המחשב / טלויזיה לפני שאני קונה? תודה! ארז
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-