עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by do1346,

שלום, שמי דניאל, קניתי שלשום טלוויזיה של Samsung מדגם EH5300 בגודל 40 אינץ', כשקראתי את המפרט של הטלוויזיה שמתי לב שיש בה ממיר DVB-T מקליט וזו אחת הסיבות שקניתי אותה, כשהיא הגיעה (קניתי אותה מיבואן רשמי סמליין ועם אחריות והכל) חיברתי את המעמד והכל (עדיין לא קניתי דונגל, אני קונה ביום ראשון כנראה), הבעיה היא שהיא לא קולטת כלום, היא מחפשת (וניסיתי את כל האפשרויות של מה שהיא סורקת, יש 3: דיגיטלי ואנלוגי, דיגיטלי לבד ואנלוגי לבד - ניסיתי את שלושתם, הוא סורק כל מיני תדרים ובסוף לא מוצא כלום), עכשיו, בהתחלה חשבתי שהוא יכול גם להקליט את השידורים מהממיר של HOT MAGIC HD שיש לי להתקן חיצוני ואז אני אעביר למחשב, בכל מקרה - זה התברר כלא נכון, לא ממש אכפת לי אם הוא יקלוט ערוצים כי יש…

• 54 תגובות
    • 11.1k צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

הכותרת אומרת הכל טווח מחירים- בסביבות 500 ש"ח רצוי איכותי עם שלט לשליטה חיפשתי בזאפ אבל לא יודע- האיכותי היחיד שם זה iriver והוא מדור די ישן- ראיתי ביקורות על הדגמים החדשים בcnet ו zdnet. למישהו שיש לו המלצה טובה ומבוססת מוזמן להביע אותה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. אחותי מעוניינת לרכוש את הדיסקמן הזה ורציתי לדעת אם למשהו יצא להתעסק איתו או שיש לו אותו... http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3355 והמלצה ששמעתי פה על MP3/MP4 IMP150 Iriver הוא נראה יותר טוב... השאלה אם יש אותו למשהו פה ומה דעתו עליו

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו ***** התעשקתי קצת הccc וב dtv יכולתי לשנות את המסגרת השחורה אבל גילתי שיש לי עוד בעיה... המסך לא ממורכז האמצע של התמונה היא לא האמצע של המסך אז כאשר אני מגדיל את התמונה בdtv חלק מה תמונה יוצא לי החוצה ... תודה לעוזרים בבקשה לא להתעלם

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by BorisL,

שלום לכולם ‏AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D Box‎ Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1 Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL Transcend 1x4GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 ‏Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W‎ א. האם לדעתכם למחשב HTPC עם המפרט הבא תהיה מגבלה בפורטים כלשהם של וידיאו או אודיאו? יוכל להריץ 1080p? ב. אם אני מחבר אותו דרך כבל אופטי למערכת קולנוע ביתי - האיכות תהיה טובה (לראות סרט)? ג. הצעת מחיר שקיבלתי היא 1230 ש"ח האם במחיר הזה או במחיר עד 1500 ש"ח אפשר להרכיב HTPC טוב יותר? ד. מה הייתם משנים/מוסיפים? ובקיצור שווה את הכסף? דרך אגב, אני רוצה להריץ עליו XBMC על win7 לחבר …

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. הי פעם ראשונה שקונה אוזניות. האם עם אלו AKG Y45BT ניתן לשמוע באופן אלחוטי עם הטלווזיה סוני 828 50?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ofry_y,

שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. אז עכשיו תחום הוידאו מתפתח מהר עם כל ההפרדה הגבוהה (HD), אבל רגע! מה בנוגע לאודיו?! מה הולך להיות? שינוי ענק? או אולי פתרון גאוני כמו בתצוגה (HD), רק שהפעם זה יתחולל בתחום האודיו? או שבעצם אולי כבר מיצינו את עניין האודיו? הביאו דעתכם. מי ששמע על הדור הבא של האודיו או דברים דומים מוזמן להגיב. תהנו. .swg

• 76 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה לקנות טלויזיית LCD לחדר ולהחליף אותה במסך של המחשב. אני רוצה גם לראות דרכה טלויזיה וגם שתשמש לי כמסך למחשב. איך אני מחבר את זה למחשב ועם איזה כבלים... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by bobby323,

צריך יותר פרטים עליו מה שיש בנתיים אפשר לראות כאן http://video.google.com/videoplay?docid=-3168733759916419298

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by KaKa,

אני רוצה לקנות נגן קטן ויחסית זול בשביל שירותי הצבאי , הנגן שציינתי עולה 360 לדגם עם 512 והוא נראה לי עדיף על כל הנגנים של "פרוסאונד" וכו... למישהו יש ניסיון עם הנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. מעוניין לרכוש רמקולים למחשב נייד ... שיהיו באיכות טובה לשמיעת מוזיקה אך קטנים מספיק ונוחים תודה מראש על המלצתכם

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by igalk474,

אני מחפש משהו עם איכות מעולה לתיקלוט והפקה בסטודיו, וטובה לרוב השימושים גם מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב ושהמחיר יהיה משתלם Sennheiser HD25-1-II Pioneer HDJ2000 V-Moda Crossfade LP2 Allen & Heath Xone -53 Grado SR225i Audio-Technica ATHM50S מה אתם אומרים, איזה הכי כדאי? תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by e-d-a,

אנשים אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים? ואם אפשר לתלות אותם על קיר? ואני מתכוון לשחק משחקים עם המערכת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה, אני צריך משהו שיענה על כל אלה באיכות ובעוצמה אבל שלא יהיה יקר מידי. (ומה נסגר עם האי-מיילים, נשלחים לא נשלחים כמו יו יו)

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות 2 מסכי LCD בגודל 37-42 fullHD, עדין לא סגור על דגם, אני מחפגש עוד אנשים לקניה משותפת במחיר נוח יותר, מישהו בענין?

18. Started by mega1234,

כנראה שמשכתי יותר מידי חזק בחיבור , כי עכשיו לא שומעים באוזן ימין, נראה לי שמשהו בבננה נדפק, יש מצב לחתוך את החיבור של הבננה ולארגן בננה חדשה ? כמה זה ייעלה לי אם זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by שניצל,

שלום לכולם, יש לי בבית טלוויזיה עם חיבורים ישנים (קומפוסיט וכד') ואני רוצה לנסות לחבר את אחד המחשבים הניידים שיש לנו בבית - Lenovo T60 ו-Acer 3810T. ללנובו יש רק יציאת VGA, ולאייסר יש VGA ו-HDMI. ראיתי שיש כבל מתאם מ-VGA ל-Composite/S-video, אבל הוא דורש שהמחשב יהיה מסוגל להוציא סיגנל מתאים, ולכן זה לא עובד עם הרבה מחשבים (ספציפית, קראתי שעם הלנובו הוא לא יעבוד). על האייסר לא הצלחתי למצוא אם זה עובד או לא, ולכן אני לא רוצה לקנות את הכבל סתם. בקיצור, יש לי שתי שאלות: א. מישהו יודע אם לאייסר יש את היכולת הנ"ל, ככה שאני אוכל לקנות את הכבל? ב. אם לא, יש למישהו פתרון אחר שלא יעלה הון תועפות? ראיתי כל מיני ממירים מ-VGA או HDMI לקומפוסיט, שעולים 200 ש"ח ומעלה...

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  20. אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by NeoNate,

שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אנשים אני צריך את דעתכם המקצועית על מערכת קולנוע ביתית הסכום שעומד לצידי הוא 2600 לא יותר חשוב שתהיה מערכת סאונד איכותית חשבתי גם על טלויזיה LCD כזאת http://www.24online.co.il/products/98932 לקנות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by mc_elad,

הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  24. שלום, Sony CFDS50 לשימוש במכשיר זה בארץ אזדקק לשנאי או מתאם בלבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.