עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yotam360,

תודה!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by Erez360,

שלום לכולם , אני מעוניין לגנות נגן MP3 איכותי עם מטען פנימי-ז"א שלא אצטרך לקנות על הזמן סוללת. אני לא מבית בנושא הMP3 ואני צריך עזרה בבחירת נגן טוב שלא יתקלקל. *נ.ב יש לי עוד אשכול בנושא הMP3 אבל אין צורך כבר להתייחס אליו כי הסבירו לי שהחברה ההיא לא משהו , לכן פתחתי כאן אשכול חדש על כל הMP3 והחברות למינהין , לא לנעול בבקשה. תודה לכולם

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי אוזניות גדולות, שמעתי איתן את ה ZVM והוא לא ממש ניצל אותן... רציתי לדעת אם האיפוד וידאו נותן עוצמה חזקה יותר - MW. תודה

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by victor17,

יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by hedgehod,

אני מעוניין לקנות כרטיס קול מכיוון שיש לי ONBOARD בלוח אם שלי (ASUS A8N-SLI DELUXE) והוא לא משהו :\ השאלה אם כרטיס קול חדש באמת ישפיע על איכות השמע? יש לי רמקולים CREATIVE T5900 5.1 ואוזניות שאני משתמש בהם די הרבה ULTRASONE HFI-700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 חשבתי על זה - איך הוא? השימושים שלי במחשב למוזיקה הם בעיקר לשמיעת מוזיקה (קלאסית) ומדי פעם אני גם רוצה להקליט ממקור חיצוני (פסנתר) עם מיקרופון אני מעוניין בכרטיס קול 110-120 דולר בערך מקסימום ואני קונה בחו"ל אז תשוו מחירים מ NEWEGG

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. אני רוצה לטעון אותו יעני מהחשמל כמה עולה כבל כזה?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. היי!, ברשותי כרטיס עם יצאה אופטית בא יחד עם הSLI PREMIUM של ASUS ALC850, חיברתי אותו לאונקיו SR500 אבל אני מקבל רק את שני הרמקולים של הפרונט. הוא מסרב לעבוד בסראוד לא משנה כמה שיחקתי איתו. האים יש סיכוי שהוא יכול לעבוד בסראוד רק באנאלוגי? מה צריך לשנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by deelad,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. שלום. אני צריך אוזניות שיבלמו רעש של אוטובוס,וסתם שיהיו להם איכות טובה שאני יוכל לשמוע בבית.לפי מה שהבנתי עדיף אוזניות גדולות,לא קטנות, בגלל שזה בולם רעשים.גם קראתי שהם עולות לא מעט (ושאני אומר לא מעט אני מתכוון יותר מהסכום הנקוב למעלה).בעיקרון אני שומע פרוג-מטאל אז האיכות חשובה.גם כן בולם הרעשים.עכשיו,מניסיוני עם הzen micro אוזניות "אוזן" (הקטנות) נדפקות די מהר בזן (בינתיים 3 הלכו) וחבר שלי אמר לי שיש איזהשהוא פתח בזן (איפה שמכניסים את האוזניות) שמצריך רק אוזניות של קריאייטיב או אוזניות מיוחדת.זה נכון? כי אם כן (וגם הם לא בעצם) צריך אוזניות עמידות שמחזיקות להרבה זמן. תודה.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם! קניתי היום מערכת קולנוע ביתית חדשה : *מגבר - 5.1 KENWOOD מדגם- KRF - V7771D *DVD- HYUNDAI דגם - HU-DIV 38899 שקורא DIVX * רמקולים - 2 אחוריים , 2 רצפתיים, סנטר של חברת Eltax _________________________ תמונות של המערכת: http://img519.imageshack.us/img519/9208/0629bl.jpg http://img528.imageshack.us/img528/8646/0641xd.jpg ________________________ אוקי עכשיו הבעיות: *קניתי חוטים לרמקולים, חיברתי את כל הרמקולים לרסיבר- ואין לי מושג עם חיברתי נכון (אם חיברתי כל רמקול למקומו) *אין לי מושג איך אני מחבר את הDVD למגבר *ואין לי מושג , וזה החלק החשוב- איך לחבר את המגבר למחשב כדי שאני יוכל לשמוע את המחשב ברמקולים! בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף... תודה מראש …

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. למי שלא הבין מדובר בסט הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10735 והאם הוא שווה 1000 ש"ח? תודה..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by solet,

התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. Started by BmsKlane,

שלום אני זקוק להמלצה לרסיבר זול לרמקולים 602 או 603 אני לא ממש בטוח איזה אני מקבל אותם עוד שבוע במתנה מאחי שמשדרג אותם השאלה שלי איזה רסיבר הכי זול אנייכול לקנות בלי לאבד מהאיכות שלהם

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מתלבט בין 4 רמקולים איזה מביניהם עדיף?? (ולמה) 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing ATP3 Altec Lansing 400# 600# 2100 Altec Lansing creative i trigue 3400se 600# השימוש בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה הרבה סקטים וסדרות ושומע הרבה מוזיקה

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר! ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי? מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by amitush286,

חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by Erez360,

שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by Erez360,

מישהו יודע איך אפשר להעביר לנגן הזה שירים לא בצורה של הקלטה? ז"א שאני לא אצטרך לשמוע את כל השיר כדי להעביר אותו

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  20. http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14702 מה דעתכם אני התרשמתי לטובה...

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  21. אהלן, מבחינת סאונד, איזה נגן טוב יותר? ד"א, אני מחפש נגן שידגיש את הבאסים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

שלום..אני רוצה לקנות mp4 ב 300-500 שקל שיהיי בו לפחות 512 מגה ביט אם אפשר אז יותר ,תודה לעוזרים. תמליצו לי על משהו טוב

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  23. 600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Drek Boy,

שלום אני מחפש נגנן וידאו נייד לא כמו אייפוד כאילו דומה שיהיה לו מסך 2.5 אינץ מינימום זמן בטריה נורמלי גם כשרואים וידאו וזיכרון על דיסק קשיח לא צריך גדול במיוח לפחות איזה 6 ג'יגה ושיהיה במחיר סביר אם קיים כזה דבר בכלל חחחחחחחח תודה על העזרה אני חיפשתי ולא מצאתי כל כך או שמצאתי דברים אבל לא ידעתי אם הם איכותיים או שווים את המחיר כי החברה שלהם לא כל כך מוכרת

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כל הדברים הלה שכדאי לעשות לאוזניות ורמקולים בהרצה ראשונה, איך ומבצעים והאם בכלל כדאי באוזניות כפתור? ואגב, הגיעו ה-OMX70, אחלה אוזניות!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים