עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liiight,

אם יהיה אפשר לקבל המלצה לדגם שנמכר בדיוטי פרי, מה טוב. אם לא, תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש אוזניות טובות אך לא יקרות ל SANSA E140 שלי... הרבה המליצו לי על CX300 אבל הם יותר מידי יקרות בשבילי... אז השאלה היא כזאת , יש אוזניות כפתור טובות ולא יקרות? מה אתם אומרים על אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2127&products_id=13974 (אוזניות ב 100שקל +- זה בסדר בשבילי )

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by esJ,

שלום לכולם, יש לי מכשיר איפוד וידאו 30 GB אני צריך אוזניות שישמשו אותי בשמיעת המוזיקה בשעת אימון ספורט הכולל ריצה ואימון משקולות.. אשמח לתגובות מהירות ולהמלצה על אוזניות אולי משימושכם האישי, אשמח לקבל דגמים מסוימים והמלצות! חשובה לי איכות הסאונד והווליום..אני מוכן להשקיע כסף על מנת לקבל את זה.. בתודה אביתר

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום לכולם החלטתי היום שהאוזניות שקיבלתי עם הMP4 לא מספקות אותי בכלל, ואח שלי קונה כבר אוזניות אז אני אצטרף אליו. עכשיו, בקשר לאוזניות, אני מעדיף שהם ישתיקו את הסביבה, כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, לפי כך הסוג שמתאים לי הוא הIN-EAR שאוטם את הסביבה. כמה עדיפויות: 1.ששני הכבלים יהיו שווים! לא כבל ארוך וכבל קצר (היה לי נסיון עם זה ) 2.איכות סאונד הכי טובה למחיר, IN-EAR.3, 4.עד 150 ש"ח, 5.עם אפשר להשים כפתור ווליום על האוזניות זה יהיה מעולה (לא חובה) 6.ללא רצועת צוואר (גם לא חובה, אבל מאוד מומלץ, כם עם זה היה לי נסיון ) 7.והאורך, העיקר ישגיע לכיס שלי (כמה צריך עוד ) וזהו בכללי, אני ממש צריך עזרה, יש את הJVC, SONY, CREATIVE ויותר מדיי מותגים. אופציות שאהבתי, מסו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל האוזניות של האיפוד G5כל הזמן נופלות לי, ואני לא ממש חושב שהן איכותיות.... אז שיהיו נוחות, איכותיות (במכיר כזה כמה איכותי אפשר?) וממש הכי נוחות שאפשר... תודה מראש! נב: כמה איכותיות האוזניות שבאות עם האיפוד? מה העלות שלהן? בכמה אני יכול למכור?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן אני מעוניין להתחדש באוזניות לאייפוד הישן והטוב שלי, בסך 200 שקל. אפשר לחרוג טיפה. יש העדפה לאוזניות עורפיות מאחורי האוזן! כמובן שאשמח לשמוע את כל האופציות האפשריות! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  9. אהלן חברה. היו לי אוזניות Siberia V2 אבל הן נדפקו, ובחנות נותנים לי בחירה: או לחכות עד שזה יבוא עוד כמה שבועות, או לקבל זיכוי של 400 שקל ולקנות אוזניות חדשות. אני רוצה הפעם משהו איכותי, כי האיכות של Siberia V2 על הפנים (היו לי 2 זוגות, כשבכל אחת מהאוזניות לא שמעו תוך כמה חודשים בגלל שינוי הווליום שנדפק כל הזמן). אז בבקשה, תמליצו לי על אוזניות, שאפשר לקנות מבאג, בשווי 500+ שקל בשביל גיימינג, סרטים וקצת מוסיקה. (חשיבות מצד ימין - כלומר חשוב מאוד לגיימינג, ורק אז לסרטים ולמוסיקה בסוף). תודה!

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. חשוב לי שיהיו גדולות ומכסות את כל האוזן נוחות במיוחד כי הן הולכות להיות עלי הרבה... מיקרופון מובנה התרון לכרטיס קול חיצוני (כי הפנימי על הלוח אם) אבל לא רק usb כי יכול להיות שאני אשדרג בעתיד... לא איכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היו לי אוזניות של ZALMAN 5.1 והייתי מאוד מרוצה, אבל זה נגד את הרצונות של אחי הקטן להשמיד אותם אני מחפש אוזניות שישבו בצורה נוחה על האוזן מבלי שיחממו אותה יותר מידי ושהסאונד יהיה סביר למשחקים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  12. שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by hutorihunzu,

דודה שלי עתידה להגיע מארהב בקרוב ורציתי להגיד לה שצביא לי אוזניות. אני מחפש אוזניות רק עבור מוזיקה. התקציב הוא עד 160 דולר, כאשר אם אין הבדלים משמעותיים בין הדגמים אני מוכן להתפשר ולשלם פחות. דבר נוסף, חשוב שהאוזניות יוכלו לעבוד גם עם מגבר וגם ללא מגבר (נניח חיבור לאיפון טו למחשב ישירות). דבר אחרון, לא חשוב מאד שיהיו אוטומות אבל שיהיה ניתן לשמוע איתם במשרד פתוח בלי להפריע. כרגע מה שמצאתי זה Grado s80 Akg 240 Senhaiser 485 הם מומלצים? מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  15. Started by slipknot94,

שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה אני רוצה שהאוזניות יעטפו את כל האוזן ושיישמעו בהן טוב,לא צריך מיקרופון. התקציב שלי הוא 400 ש"ח עם חריגה ל450 ש"ח אשמח אם תוכלו להראות לי אוזניות וגם לנמק למה כדאי לי לקנות אותם וכמו כן מאיזה חנות כדאי. דרך אגב שמעתי שSENNHESIER טובות אז אם תביאו לי דגמים של החברה הזאת זה יהיה מצוין תודה רבה,אסף

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אז ככה שלום קוראים לי תמיר אסרף.. הרמקולים שלי נהרסו ודיי נמאס לי מהם (90W RMS של JVC) אני צריך אוזניות במחיר של 200 ש"ח ופחות בלי עליות! עד עכשיו השתמשתי בדגם JVC HAX570 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357938 של אחי הגדול.. אבל הן נהרסו (ד"א וואי איזה אוזניות פצצה שומעים בהם מעולה וגם לא יקרות) אהבתי את הסאונד בהם מאוד מפורט באס חמוד בלי צלילים מיותרים חחח (תשמעו עם זה טראנס ) עכשיו אני מחפש אוזניות לשימושים הבאים: 1) מוסיקה (98% טראנס פסיכודלי) 2) 85% מהזמן הולך להיות מחובר למחשב אפילו יותר (כרטיס קול מובנה על לוח אם אסוס) 3) ב15% מהזמן הוא יהיה מחובר לMP3 ג'נרי (BeatBox למי שרוצה לדעת קניתי בBestbuy) דרישות: 1) כבל ממש ארוך ואם אין אז לקבל מארי…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Sven,

אז כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש אוזניות למוזיקה - כל מיני סוגי מוזיקה ממטאל למוזיקה קלאסית לבלוז וכו'. האוזניות יוחברו למחשב - לכרטיס הקול המובנה בלוח האם שלי [מפרט בצד]. בעקרון, אינני מבין בתחום בכלל לכן הייתי רוצה, בנוסף להמלצות על אוזניות, אולי הסבר על מה עושה אותן טובות מאחרות וכד'. תודה רבה מראש.

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by rotemlp,

שלום חברים, אני מחפש אוזניות ברמה הכי גבוהה שאפשר לשמיעת מוזיקה מגוונת (רוק, פופ, היפ הופ, אלקטרוני וכו') בתקציב של עד 250 ש"ח. אני בטוח שרובכם באופן אוטומטי תגיבו שהאופציה הברורה היא כמובן JVC HA-S500, אבל לפני שאני רץ לרכוש אותן ב ebay אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: 1. אשמח לדעת למה דווקא הדגם הזה הוא הפופולארי ביותר בפורום 2. בהנחה שאני קונה את הדגם הזה, יש לכם מושג אם יש הבדל כלשהו בין גרסת ה Black לגרסת ה Gun Metal? 3. למישהו כאן יצא להשוות את הדגם הזה מול AKG K518? הן בערך באותו מחיר וקיבלו המון שבחים בארץ ובחו"ל 4. האם לדעתכם שווה לחרוג מהתקציב עוד קצת (כ 280 ש"ח) ולקנות את הדגם המשודרג JVC HA-S680? תודה מראש לכל המומחים!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מחפש אוזניות למוזיקה, האם אלה יספקו אותי Grado SR80? הן הולכות לשמש אך ורק למוזיקה, מוזיקה חזקה. האם מישהו מכיר עוד אוזניות של החברה הזאת שמתאימות למוזיקה מכירן עד 110-120$? {ושלא יהיו מסורבלות מדי}. תודה לעוזרים.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by Gil28,

חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תקציב עד 200 ש"ח .

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. אני לא מבין גדול באודיו או באוזניות קניתי לפני כמה שנים את האוזניות AKG 518 ולאחר שימוש כבד [בבית,בחוץ] הן פשוט נשחקו לגמרי הריפוד "עור פלסטיק" שלהן נקרע לגמרי כמעט וחשף את הריפוד והכבל הסתבך סביב עצמו [תקוע ככה..] ועכשיו אני כאן שוב מחפש המלצה לאוזניות בטווח התקציב של 350 [אפשר לחרוג כ100 וקצת] השימוש היחיד שיהיה להן הפעם יהיה ביתי למוזיקה ולמשחקים בעיקר, כמו שאני מבין העניין שזה לגיימינג לא אמור לשנות יותר מדי ממה שאני קורא בפורום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים