עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fighter,

זוכרים את הכרטיסים של פעם? לדעתי הmidi שלהם נשמע הכי טוב אז אני חושב על לנסות למצוא את כרטיס ישן בPCI ולשים אותו כדי לשמוע מידי כמו פעם השאלה מה כדאי sb16? שהוא היה הכרטיס שלי פעם, או mt-32 שהוא תותח אבל אני לא יודע אם יש בpci תציעו הצעות עריכה: עזבו את mt-32, בסוף הוא היה רק בisa יש לי סאונד בלאסטר 16 אבל הוא בISA איזה באסה אולי אני יחפש כבר כרטיס sb16 בpci?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by רז יחזקאל,

מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל? זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה. תודה רז

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  5. אני מחפש רמקולים לרכב עד 1000 ש"ח מה ממליצים?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... אוזניות בעיקר שביל מוזיקה ולא koss porta pro

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by yuraxp,

שלום לכולם ניסיתי לחפש פוסט דומה לזה אבל לא מצאתי,השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן באוזניות כפתור נגיד בסביבות ה150 שקל לשמוע בסים כמו באוזניות דיג'י כמו למשל האוזניות האלה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat=,שאותם מאוד אהבתי. או שכפתור מיועדות יותר למוסיקת פופ וכשיש מוסיקת טרנס הם נחנקות?

8. אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by orith,

:s05: אני מאוד אוהבת מוזיקה ורוצה לקנות מערכת לחדר שלי. התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח. אני בעיקר שומעת מוזיקה דרך המחשב ואני פשוט סובלת עם הרמקולים של המחשב שלי. עכשיו השאלה היא: מה ההבדל בין מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית? מלבד כמובן העובדה שעם מערכת קולנוע ביתית אפשר לראות סרטים. האם היא טובה מספיק/עדיפה על מערכת סטיראו?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. Started by orinky,

אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451 איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה. הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב. ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by gangst-R,

שלום, אני עמוד בפני קניית אזניות סראונד וצריך לבחור דגם בדחיפות. השימושים יהיו קצת משחקים, קצת סרטים ובעיקר מוזיקה. התקציב הוא 350 עם קצת סטייה כלפי מעלה. לפי חיפוש שעשיתי בפורום, ולפי הביקורות באתר הגעתי למסקנה שהאוזניות המומלצות ביותר הן: 1. Speed-Link Medusa 2. ZALMAN ZM-RS6F ההפרש בין השתיים נע בין 100-200 ש"ח. אין לי בעיה לגרד עוד 100-200 ש"ח השאלה האם שווה... לכן, יש לי כמה שאלות לפני הקנייה: * האם המדוזה שווה את ההפרש הזה? * איזה אוזניות הייתם קונים במקומי? * במידה ובחרתי במדוזה, איזה דגם מבין המדוזות לבחור? HOME, PRO, או הישנות? * האם יש עוד אוזניות מומלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום כחובב צליל אמיתי אני מחפש כרטיס קול איכותי ברמה טובה אשר יכול לבצע המרה עד כמה שקרובה למקור האנלוגי מתקליטים. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה ולוח עם כרטיס קול מובנה AC-97....שאלתי היא מה לקנות וכמה כדאי להשקיע. אני לא מעריץ של קריאטיב ואני מחפש דעות נוספות.תודה לכולם\ן על העצות.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  13. אהלן חברים, כפי שחלקכם יודעים, אני משתמש באוזניות AKG K340 שהן דגם מיוחד במינו אשר עושה שימוש בדרייבר דינאמי, דרייבר אלקטרוסטטי וממברנה פאסיבית בכדי להפיק את הצליל שלו. לצערי לפני כחודשיים שברתי את החלקים החיצוניים של האוזניות, ולכן הצליל השתנה (למרות שהן עבדו בסדר גמור). כיוון שהייתי צריך להזמין חלקי חילוף מגרמניה, החלטתי שאני עושה את זה בגדול ומזמין עוד כמה חלקים בשביל מודינג. אני אציין כאן כי עוד לפני שהזמנתי את החלים עשיתי מוד אחד קטן והוא מתיחה מחדש של הגומיות שמחזיקות את הרצועה של האוזנייה על הראש, וזאת בכדי שהאוזניות יישבו בצורה יותר יציבה על הראש. היום, בשעה טובה, הגיעו החלקים מגרמניה. החלק הראשון היה להחזיר את המסגרות שנשברו. החלק השני היה למקם את הפאדים החדשים…

• 220 תגובות
    • 30.4k צפיות
  14. אני מחפש למחשב שלי רמקולים טיפה יותר איכותיים מהנוכחים כי אני חושב שהם התחילו לגסוס לי חשבתי על משהו בסגנון של creative 6060 הם די ישנים ממה שאני הבנתי אמנם או כל 5.1 להתחשב בעניין שאני ממש אוהב מוזיקה ועדיפה חברה שיודעת להרכיב רמקול יש לי לוח אם Asus P4S800D אבל אין כרטיס קול בעקרון ככה שאין לי מושג בכלל מה תהיה הבחירה המתאימה בשבילי עשיתי חיפוש אבל התוצאות היו ישנות מדי ואני מאמין שהמחירים השתנו אז אוהד לכל אחד עם חוות דעת חדשה תודה רבה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  16. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by generalA,

אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACK מי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת: 1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות. 3) ועוצמת ה- SUB

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by MODI,

ברשותי הרמקולים X-530 של logitech בערך מה10/06. עכשיו יש לי רעש סטטי, ככול שהרמקול על עוצמה יותר נמוכה הרעש סטטי יותר חזק, בערך אחרי האמצע אין יותר רעש סטטי. ניסיתי לחבר ולהוציא את כל החיבורים ולא עזר. מה אפשר לעשות?

19. מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. היי לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול לרסיבר דרך SPDIF. לכרטיסי קול החדשים של קריאטיב החצופים הקטנים זורקים לי מודולי הרחבה.. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את החרטא הזה ? http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  21. כותרת תודה

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. X-Fi XtremeMusic מתאים בשביל להקליט את עצמי שר ושזה יצא איכותי? או עדיף אחד אחר? תקציב עד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  25. אז ככה הייתי היום בשזר וקניתי כבל של חיבור דיוידי למחשב בישביל סאונד(לדיוידי מחוברת מערכת 5.1) אז ככה הכבל הוא מצד אחד מתחבר ל מחשב לכרטיס קול ובצד השני הוא מתחבר לדיוידי שתי בננות אחת אדמוה ואחת לבנה וזה באמת הבננות שיש מאחורי הדיוידי הם כזה אחת מעל השניה הצהובה בכלל במקום אחר אז ככה חיברתי הכל טוב ויפה אבל לא שומעים סאונד מהרמקולים אז למה זה ? מה עשיתי לא טוב ? יש משו לא מוגדר אולי ? אגב הרמקולים מחוברים לדיוידי בחיבור חוטים חשופים כאלה שמכניסים לתוך מפרצים שיש על הדיוידי אם אתם יודעים מה זה ואתם יכולים לעזור אז תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים