עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 1immortal,

במהלך שיטוטי ברשת ... נתקלתי בזה : http://www.enigma-av.co.il/index.php?action=0d77752bf0dc2eb09a1c8f01f8bd59e6&link=9dea4016dbcc290b773ab2fae678aaa8&ItemId=329&PrcatId=41&SccatId=45&page=2 אני לא צריך להוסיף יותר מדי , אבל המחיר שלו גרם לי לתיק דיי לא רציאונלי באוזן השמאלית שלי , בעוד הרמקולי ה4.1 שלי מפלסטיק ממשיכים לנגן מוזיקה דרך הסאב ה7W שלי ... השאלה המתבקשת היא .... ( תופים בבקשה ) : מה כבר יכול להיות ההבדל בין מגבר ב50 אלף שקל מול מגבר ב200 !? הרי זה מנורות , ועוד קצת מנורות , נכון שאני לא מבין בתחום שום דבר , ואני הכי לא אודיאופיל שרק יכול להיות , והשמיעה שלי בקנטים לגמרי , אבל אין שום מצב שבעולם שמישהו ירגיש בהבדלים בין מגבר שעולה רבע , לבין …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. התרשמויות ביקורות תמונות ושאר ירקות כשהוא יגיע

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אני מעוניין במגבר, ובEBAY יש לא מעט אלטרנטיבות. חלקם הייבריד, חלקם לא. חלקם מיועד לאוזניות, וחלקם לרמקולים, ויש גם מוצרי קומבו למיניהם. ישנם פתרונות סביב ה100$. מה דעתכם? אילו רמקולים אתם ממליצים לחבר למגבר שכזה? (מלבד הנצילות הגבוהה שצריכה להיות להם)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Nigga_Lover,

שלום! היום, אחרי משהו כמו 30 שנה של שירות נאמן, כנראה התקלקל משהו במגבר ההרמן קרדון 630 שלי. הסימפטום הוא שהמגבר הפסיק להשמיע בצד ימין. השאלה היא, האם יש מישהו שיודע ומוכן לעזור בתיקון, או לחלופין מכיר טכנאי טוב והוגן באיזור ת"א? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by hal,

הי, משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי. תודה.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  6. יש המלצות? - יכול להזמין דרך האינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לקנות מגבר נייד לאוזניות (Grado SR-80 ו-AKG K518DJ). האם ישנו בארץ מגבר נייד עד 400 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב) ששווה משהו? תודה רבה ולילה טוב!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xtaz84,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות מגבר נייד לאוזניות. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש בארץ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. מועדים לשמחה לחברי הפורום . לאחרונה קניתי את המגבר הדיגיטאלי הזה זה דגם די חדש , מבוסס שתי שבבים של TPA3116 (למעשה שידרוג של גירסת ה50 וואט שמבוססת שבב אחד של TPA3116) לפי חוברת השירות שבב אחד יכול לעשות 50x2 וואט נקי , עם שתי שבבים הם טוענים להכפלת ההספק איך בדיוק לא ידוע לי שהרי הוא מקבל בסך מתח של מקסימום 24 וולט מה שכן ברמת שמיעה סבירה(אני לא עושה מסיבות ) המגבר הזה לא מזייף כלל , נקי ומדוייק לחלוטין . אפילו מהנה לשמיעה וסבבה לגמרי . הנה שתי סרטונים שהעלאתי . המגבר בא ללא שנאי , השנאי המומלץ יהיה 24VDC 5A אני מריץ אותו עם 19V 5A ולא הבחנתי בשום בעיה עם זה . סרטון אחד רוק עם אומגה אודיו 705 סרטון שני אלקטרוני עם…

10. Started by gal1,

איפה אפשר לקנות מגבר סטריאו וכמה עולה בערך דבר כזה ואם אפשר קישורים יהיה טוב תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by aviman,

שלום לכולם יש לי מגבר של פיוניר 2 ערוצים(לבית לא לרכב) מה יקרה אם אני יחבר שני רמקולים ויותר על המגבר? אני מדבר שניסיתי אתמול לחבר שני בוקסות שבתוכם רק הוופר אחד בכל ערוץ , ושמתי עוד רמקולים של מערכות מיני 2 בשמאל ו2 בימין סה"כ 3 רמקולים ביציאה . אחרי כמה דקות של שמיעה בווליום גבוה המגבר הנמיך מאוד מאוד את המוזיקה וכשהפעלתי אותו מהתחלה הוא עבד כמה דקות וזה עוד פעם קרה . מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by starline,

ראיתי את המגבר הפשוט הזה בדיל אקסרים: http://www.dealextreme.com/p/100w-hi-fi-stereo-amplifier-for-car-motorcycle-color-assorted-34408 וראיתי שיש לו הגברה והנמכה של סאב.. עכשיו נגיד קניתי אותו, איפה אני מחבר את השתי רמקולים ואיפה את הסאב? יש שם חיבורים כאלו +- x2 אז באחד לעשות חיבור של הרמקולים ביחד ובשני את הסאב?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by es88,

חיברתי מגבר של KENWOOD, לא חדש, אבל גם לא מאוד ישן, פשוט יחסית זמן מה הוא לא היה בשימוש. חיברתי אותו עם AUX למחשב, רמקולים עם חיבורים כאלה שמסובבים מאחורי המגבר.. בהתחלה שחיברתי שמעו טוב וחזק, פתאום במהלך העבודה היה איזה הפסקה כזאת במכה, ועכשיו כל מה שאני מנסה לעשות אז שומעים מאוד מאוד חלש. אני לא חושב שזה קשור ל-AUX, כי גם את הרדיו שומעים מאוד חלש, שאני שם על ה-MAX. הרמקולים טובים.. יש לי כל מיני יציאות מאחורה לרמקולים (סראונד\סנטר\רגיל).. להערכתם זה משהו פנימי במגבר שהלך? או אולי משהו אחר.. והאם יש אופציה לעשות משו.. תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by xcalibur,

אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by tm1988,

כד להתאים את השלט של המגבר צריך קוד (על אותו עיקרון של השלט של יס) אבל איכשהוא איבדתי את החוברת של הקודים למישהו אולי יש את הקודים ויכול להביא לי את הקוד של toshiba?? דחוף!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 6.2k צפיות
  16. צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. חבריות בוקר טופ !!!! ת'שמעו... החלטתי שאני רוצה אוזניות אודיופיליות... עכשיו.. הבנתי שברובן צריך מגבר... וכן... אני יודע שהאודיו-טכניכה לא צריך מגבר כי יש לו רק 40 אוהם... עכשיו.. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר.. הדגם XR-A100... האם המגבר שלה יספיק לאוזניות אודיו פיליות ? האם חיבור האוזניות שלה מספיק טוב ? יש לי את המפרט הטכני שלה... תגידו מה אתם צריכי לדעת כדי לענות לי... צודהה

18. Started by תומר חיימוביץ,

היי רסיבר ישן מאוד עד כה עבד יפה מאוד ,פתאום הפסיק להגיב גם בשלט וגם בכפתורים של היחידה,התוצגה קפואה לא ניתן ללחוץ על שום דבר , זה תקוע כזה ,ניסיתי להוציא מהחשמל ולחבר מחדש ולא עןזר מה לדעתכם הבעיה?

19. שלום רב, חבר שלי קנה מגבר חדש של פיוניר מדגם VSX-521-K בעל עוצמה של כ80W לערוץ (לפי המניואל) הוא רוצה לחבר אותו לרמקולים של מערכת סטריאו ישנה, שהאאוט פוט שלה הוא 40W לערוץ אז אני מניח שזה גם מה שהרמקולים שלה מסוגלים (לא מצאתי מניואל שלה, אבל הדגם הוא AIWA NSX-R30 ) . לטענת חבר שלי המוכר אמר שלו אמר שבגלל הרמקולים המגברעלול להשרף. אני יודע שהדבר הופך הפוך, אם המגבר חזק מדי והרמקולים חלשים אזי הרמקולים עלולים להשרף, אם אתה מגזים בווליום שאתה דוחף מהמגבר. בחיים שלי לא שמעתי שהמגבר עלול להשרף כי הרמקולים חלשים מדי. השאלה היא האם זה הגיוני שהמגבר ישרף בגלל הרמקולים? תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by talmAn,

קראתי פה קצת בפורום ולא הבנתי מה ההבדל בין רסיבר למגבר. מה ההבדל ביניהם? מה זה בעצם רסיבר? ומה זה בעצם מגבר, הוא בטח מגביר משהו אבל מה? תודה

• 19 תגובות
    • 24.2k צפיות
  21. Started by SubX,

דגם הטייפ הוא:DC-Z72 של חברת Pioneer לפני כ5 שנים קילקלתי אותו בכך ששיניתי את המתחים שלו והפיוזים נשרפו.. עכשיו אני לא יודע על אלו מתחים הוא אמור להיות, במידה שאני יחליף לו את הפיוזים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by THE FOX,

למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by THE FOX,

איך החברה הזו הbehringer? המגברים של האוזנית שלה טובים? 2 דגמים שיצא לי לראות: behringer HA400 http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG behringer AMP800 http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים