עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rafi_d,

בחיפושים אחרי TV LCD לא יקרה לשימוש - כללי (בסלון) מרחק צפיה 3-5 מ , נתקלתי בזו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3053851 http://www.haier.com/products/product.asp?proID=5957 [אתר היצרן, כולל מדריך למשתמש] היא מיועדת גם לצפיה בסרטים מה-PC. עלות במכרזים - כ 6300 ש"ח. מה המומחים כאן אומרים ? יש למישהו ניסיון אישי ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות לדגמים שלהם. כל עצה תבורך! צריך להחליט אם לממש קניה במכרז או לבטל... עריכה: הנה תקציר המפרט - רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים רמת ניגודיות ביחס 1:1000 רמת בהירות 600cd/m² זמן תגובה 8ms HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי כללי מסך ''40 בטכנולוגיית LCD מסדרת LCD TV HAIER. רזולוציה…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אני שוקל לרכוש אותו ב-400 שקל ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות כלשהן לידיעתכם. כמו כן אני לא בטוח מהמפרט (הדל ביותר) אם הדבר הזה צורב על משוכתבים (DVD+RW) למרות שסביר להניח שכן (אני לא אוהב להניח שום דבר אף פעם). מישהו יודע מה הדגם המדויק כדי שאוכל לחפש אותו בגוגל? אם יש לו אח תאום יותר מוכר (הסינים אוהבים להוציא מאותו מפעל אלף "דגמים" שהם אותו דבר בדיוק), אשמח לדעת את שמו בישראל. http://www.mega-sale.co.il הולכים לקטגוריה "טלוויזיות LCD ו-DVD" ואני מדבר על המכשיר העליון מצד שמאל ב-399.99 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by approx,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1180 מה זה המחיר הזה מה מיוחד בהם

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  4. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. קניתי לפני כמה ימים את Z2300 של לוגיטק ואני חושב שאני לא מוציא מהם את כל מה שהם יכולים לתת יש לי לוח אם p4s800d די ישן יש לכם כרטיס קול להציע לי שישב לי על הסלוטים הפנויים שבלוח אני לא מחפש להשתולל יותר מדי עם הפונקציונאליות של הכרטיס אלא רק להוציא מהרמקולים את מה שהם שווים לא מתכנן להוציא הרבה מעל 600 שקל באמת שאין לי שמץ של מושג בכרטיסי קול ולכיוונו של איזה כרטיס אני אמור לחתור תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by asaf999,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי חדשה לסלון ביתי. תקציבי הוא 30K. אני מעוניין שמישהו שמבין בתחום יבנה לי מערכת קולנוע ביתי הכוללת: 1) טלוויזיה - חשוב שתהיה טלויזיה לפחות 42 אינץ' ושתהיה טוב גם לצפייה יומיומית בערוצי הטלוויזיה הרגילים, וכמובן גם שתתמוך בסרטי HD 2) אודיו - אני לא מבין בזה הרבה אבל שתהיה מערכת סראונד איכותית 3) מחשב HTPC - אם אני צריך? כמה להשקיע? והאם שווה להשקיע? *חשוב שהמערכת כולה תהיה אסטתית ויפה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. עולה בערך 4000 שקל, ביקורות לא רעות והמחיר מצויין לטלויזית LCD TV בגודל 32 אינץ' ועוד של LG, המליצו לי על toshiba 32wl66 אבל היא עולה 1000 שקל יותר, זה באמת שווה את זה? הLG 32LC2: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411556 בבקשה תענו, אני רוצה להזמין בקרוב. ד"א היעוד העיקרי זה לחבר אקס בוקס 360, ואז אני רוצה שיראו איתו ממש טוב, כמובן גם לראות סרטים בHD ולחבר לממיר של HOT אבל אני כבר יודע שלא יראו משהו בHOT...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by fp581,

טוב אז ככה הייתי הרבה זמן בhead-fi והם עזרו לי להגיע לדאה מגובשת על האוזניות הבאות: ue-10 pro יתרון: מותאמות אישית ולכן הן מאוד נוחות וגם מאוד קלות (אני לא מתייחס לאיכות כי אין כל כך מה לחדש עליהן חחח) חיסרון: זה שהן מותאמות אישית זה החיסרון הכי גדול שלהן כי אין אפשרות למחירה שלהן ובנוסף הן לא מגיאות לתדרים שיותר גבוהים מ16KHz w5000 יתרונות: מגיעות לתדרים הרבה יותר גבוהים (עד ל45KHz שזה הרבה יותר מהue-10 pro אך את רובם בני אדם נורמליים לא מסוגלים לשמוע) בס הרבה יותר טוב (לפי מה שאומרים שם) נותן למחירה בקלות יותר זולות מהue-10 pro חסרונות: גדולות וכבדות בהרבה מהue-10 pro וסגורות (שזה חיסרון בשבילי כי כניראה הן גם לוחצות) אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסף

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. שלום. כרגע הכרטיס קול שלי זה מה שיש על הלוח אם (onboard). זה מחובר אצלי למגבר, ומשם ל-5 רמקולים ולסאב. כל זה לא מהחברה הכי טובה, וגם די ישן (3-4 שנים בערך). השאלה שלי זה אם אני אקנה את הכרטיס קול שהזכרתי בכותרת (X-Fi XtremeMusic), האם זה ישפר משמעותית את הביצועים? ובכלל האם זה כדאי? אני אוהב לשחק, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני מחפש מערכת רמקולים 2.1 בסביבות 300 ש"ח, הכיוון הוא creative אבל אפשר לשנות אם יש משהו מוצלח יותר ... יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ממצב אחים שלי שמעו לא מצאתי פורום מתאים יותר חחח , אם הוא לא מתאים אז תעבירו אותו למקום הנכון.... עכשיו שמעו לכל האלו שלא רוצים לבזבז 150 שקל פחות או יותר על כבלים "מקצועיים" יכול לבנות כבלים פי שתיים מקצועיים ואיכותיים... רק אם אנשים ירצו אני אפרסם . התקציב לכבל מקצועי אודיו +וידאו יכול לעלות מקסימום 90 שקל תלוי איך תרצו וכמה תרצו להשקיע כמה שיותר כסף יותר איכותי.. שכל אחד ירשום מה התקציב שלו ומה האורך שהוא רוצה וגם איזה איכות הוא רוצה ואני יעזור לו לבנות כבל מקצועי..!!!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. יש לי רמקולים של קריאטיב SBS 370 2.1 אם איני טועה... והשאלה היא, אם אני אקנה כרטיס קול איכותי, האיכות או העוצמה של הרמקולים תשתנה? (כרגע יש לי כרטיס קול מובנה.) בתודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  15. שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. והרעש הזה הוא גם כשהמחשב לא מוציא סאונד. וזה לא בא מהרמקולים או מהמגבר. ניסיתי לחבר התקנים אחרים וזה לא קורה. להתקין מחדש את הכרטיס קול? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי OC ללוח ולמעבד? האם כרטיס קול PCI יעזור?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.

20. Started by יניב51,

אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

יש לי איפוד נאנו דור ראשון ואני לא כל כך מרוצה מהאוזניות, רציתי לדעת האם ההבדל בין האוזניות הנ"ל לבין האוזניות המקוריות של ה Ipod שווה את ההשקעה של ה 50 דולר. מוכן לשקול הצעות נוספות בטווח של 50-70 דולר (נקנה בחו"ל) תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום רב לכולם, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של PEERLESS שמצאתי כשעשיתי קצת סדר ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה דגם מדובר כדי שאני אדע מה לעשות איתם הלאה... מתחת לכיסוי רשת השחור מקדימה כתוב: PEERLESS MODEL: ROYAL-1 MARK II 300 WATTS R.M.S SENSITIVITY 92db PROFESSIONAL SOUND LOUDSPEAKER BOX SPEAKERS MADE IN DENMARK תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by o07,

מה קורה, מצאתי, יותר נכון סבתא שלי מצאה רסיבר של harman-kardon. איך החברה ?? הדגם הוא: 330B מישהו מכיר אולי ויכול להביא לי מידע עליו? שווה משהו? הנה המאפיינים שלו: http://www.harmankardon.com/specifications.aspx?cat=REC&ser=∏=HK330B&sType=H תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים