עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש רמקולים 2.1 למחשב הכי טובים שיש כיום וניתן להשיגם בארץ - עד 2500 ש"ח. תודה לכם. הצרכים: שמיעת מוסיקה. זה הכול. בחיפוש ראשוני, אלה נראים מבטיחים. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16566 האם יש מקום בו אפשר לשמוע את הסטים השונים?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by DeadHunt,

הוא כאלו לא פועל אבל הוא פועל... בדקתי במחשב השני.. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. שלום אני הולך לקנות את הרמקולים למחשב של ALTEC LANSING ATP3 ב400 שקל..המליצו לי פה אותם שהם הכי טובים לשמיעת מוזיקה במחשב אני קונה את זה דרך הרשת ובחלק מהאתרים מצאתי שיש ATP3E מה ההבדל בינו לבין הגרסה הרגילה? או שהאות לא מסמלת כלום? כי בחלק האתרים כתוב שם שזה ENANCHED או משהו בסגנון הזה ובמקרה האים יש את גירסת ההמשך לרמקולים האלה? כאילו ממה שהבנתי הם כבר קיימים שנה וחצי בשוק

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by Zakash,

שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי 4 רמקולים ומגבר. לצערי איני יכול להגיד איזו חברה הרמקולים אבל הם דיי ישנים. המגבר הוא מתוצרת Sansui מדגם AU-517 פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.sansui.us/PGMP_AU517.htm בנוסף יש לי מיקסר מסוג DX1000 של behringer פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.behringer.com/EN/Products/DX1000.aspx עכשיו אני רוצה לחבר את כל הסיפור ל 2 דברים. 1 זה המימיר שלי, ו 2 זה המחשב שלי. כנראה שהכבלים שיש לי הם לא משהו ונוצר רעש רקע מעצבן בקטעים של שקט או שמשהו בכל דרך החיבור הסתבכה. מבקש עזרה בחיבור והמלצה על כבלים... אפשר בקלות לוותר על המיקסר אם לא צריך אותו. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אהלן חברים, נראה כי בשבוע-שבועיים האחרונים אני מעדכן אותכם כמעט כל יום במשהו חדש/מעניין שעובר אצלי. החל מה-SR80 של גיל, דרך ה-K701 של שי, ה-K340, והנה היום עוד הפעם. היום לשם שינוי, מדובר לא בשדרוג אלא ברכישה, והפעם לשם שינוי, האוזניות שלי אז אחרי שה-HD280 היו אצלי והיו מיועדות לשמש כאוזניות הסגורות שלי לזמני מצוקה (שדורשים אטימה), התחיל התפתח ב-Head-Fi הייפ דיי גדול סביב ה-EarTools RP-21 של חברת Equation החדשה. עם מחיר רישמי של 150$ ומחיר שוק נמוך יותר ב-50$ בערך אנשים אמרו שמדובר באוזנייה שקוטלת הרבה דברים אחרים שעולים לפחות אותו הדבר. אז כיוון שמצאתי דיל משתלם (למרות שבדר"כ אני לא אוהב חדש, אבל הפעם זה יצא מחיר משתלם בהחלט) הזמנתי לעצמי זוג. לשמחתי עם קצת מקוריות הן…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by pcmaster,

מצטער אם זה לא בפורום המתאים אבל זה מה שהכי נראה לי. הקו טלפון שלי מחובר למודם כרגיל. יש לי מיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אוכל להשתמש בו ככלי דיבור בטלפון. זאת אומרת, שאני רוצה שאת שיחות הטלפון שלי אני ידבר למיקרופון ואשמע דרך הרמקולים של המחשב.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני לא זוכר כל כך עדיין שלי אחריות הם חדשות ..יש לי אותם גג חודש בקושי אני שומע איתם... מחוברות לאייפוד ..וידאו השאלה שלי זה נורמלי שבאוזניה שבצד שמאל . תיהיה יותר מודגשת ??...מהאוזניה שבצד ימין או שבשניהן יש את אותה העוצמה ואין לי מהל דאוג ... על תבינו לא נכון באוזניה ימין שומעים , אבל שמאל יותר מודגשת ...בבס נדמה לי ..לא יודע זה נורמלי ? הם חדשות ..ממש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by kEv,

איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? דרך דיגיטלית ככה שיפעלו כל הרמקולים אחד אחד... צריך כבל וגם כרטיס קול כי אין לי יציאה דיגיטלית מהמחשב יש לי רק מהרסיבר.. איפה אני יכול לרנות כרטיס עם יציאת דיגיטלית וכמה זה יעלה לי תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by jeyjey,

שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

13. שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. אהלן, שבת שלום, אני מחפש המלצה ל-LCD/LED, מכיוון שבתקציב שלי פלזמה טובה אני בטח לא אמצא... אגב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה כמה סוגיות שמעניינות אותי: 1. מה ההבדל בין LED ל-LCD ומה עדיף מתי וכו'? 2. מה זה SMART TV ולמה הוא משמש? 3. מקלט DVBT, מה זה? כמה דגשים שאני רוצה ב-LCD/LED: גודל: 40,42,46 אינטש, כמובן FULL HD. על הדרך, מצאתי את אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823187 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822765 האמת שאני לא כל-כך מבין בנושא ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, כי אני נורא רוצה לסגור על טלויזיה לפני פסח אשמח להמלצות נוספות, תודה רבה, תום.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, מתלבט בין 3 הדגמים הבאים: 1) Altec Lansing VS2621 2) Creative Inspire T3130 3) Logitech Z323 מה דעתכם? יתרונות וחסרונות? אשמח ליעוץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by omr,

אני רוצה לקנות mp3 פשוט של 2 GB ומעלה במקסימום 100 שקל... מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by idan1836,

יש לי אייפוד פוטו, ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. הצלחתי להשמיע דרך הטיוי עם כבל RCA פשוט (מבננה אחת מתפצל ל2). הפעם רציתי להראות תמונות דרך הטלויזיה, ויש ברשותי כבל כמו הRCA אבל שמתפצל מבננה אחת ל3 בננות (צהוב,אדום,לבן). שאני מחבר את הכבל לטיוי אז שומעים את המוזיקה ויש רעש כמו של ערוץ לא מכוון ברקע. מה עושים ? האם הכבל הזה טוב ? (בתמונה למטה) או שצריך כבל אחר .. http://wdic.asuka.net/plugins/rca-plug.jpg

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  18. אז בהמשך למסורת שנמצאת אצלי בחתימה, גם את הפרוייקט החדש שלי אני מלווה ביומן מסע את ה-Equation אני מאוד אוהב. רק מבאס אותי שיש להן באס טיפה שמן בשבילי בקטעים מסוימים, ולדעתי אפשר לעשות את הצליל שלהן נקי יותר. מה גם, העובדה שהכבל עובר בתוך האוזנייה לא שימחה אותי, במיוחד שהכבל פשוט עלוב. דק בצורה מטורפת. אז הפרוייקט בסופו של דבר כנראה שיכלול עוד כמה שינויים, בעיקר הכבל החיצוני שבינתיים לא עשיתי איתו כלום. לא עשיתי שום כבל אחר בינתיים בגלל שהאוזניות האילו כרגע סתם תופסות מקום, הן יבואו לידי שימוש מבחינתי כשאני אעבור לבאר-שבע ולא ארצה לסחוב את ה-K1000 איתי כל שבוע. שם כשאני אדע איך הכל ממוקם ואיזה אורך אני צריך אני אכין כבל חדש. בינתיים הכבל של ה-3מטר מצוין בשבילי. מה שעשי…

• 27 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. Started by Jeka90,

שלום המרחק צפיה יהיה בערך 2.80 מטר לכן החלטתי ללכת על 37 אינצ'. התקציב שלי הוא עד 5 אלף. ה- LCD תתחבר לממיר HD של הוט. על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by curdi1,

שבוע טוב, מישהו יודע אם לממירי DVBT שהתחילו למכור בחנויות האלקטרוניקה יש יציאת RF לטלויזיות הישנות שאין להם composite ? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום! אני רוצה לקנות כבל DVI-HDMI רציתי לשאול איזה לקנות והאם יש הבדלי איכות? כי פה אמרו לי שלא, וחלק אומרים שכן. יש בKSP כבל של 5M ב60 שקל, הוא יספק את העבודה?

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  23. שלום, אני מחפש תחליף מעט יותר "זול" ובאיכות לא פחות טובה מה Bose QC35. נתקלתי בהרבה ביקורות טובות על שני דגמים: Sennheiser HD 4.50 BTNC Plantronics Backbeat Pro 2 את שניהם ניתן לרכוש באזור ה 700 ש"ח באילת. אשמח לשמוע חוות דעת על האזניות הנ"ל תודה רבה!

24. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.